- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.341
GünaydınGünaydın kızlar hepimize iyi haftalar
Miskinlik yaptım bugün, yeni kalktım
Kahvaltıdan sonra evi toplayıp valiz ve kişisel bakım olaylarına geçerimazicik evde olmanın keyfini sureyim bugun
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahInşallah kızlar inşallah sagolun
utandım valla canım estağfirullah insan başına gelince her zaman böyle düşünemeyebiliyor ben sadece farklı açıdan bir bakış açısı sunmak istedimKız sen ne koca yürekli ne merhametli ne iyi niyetlisin
Planın çok güzel canım. Yediklerine dikkat ederek mutlaka kilo vereceksindir eminim :)bu arada ben sınava çalışırken çok fazla aşırı fazla yediğim için kilo aldım (8 kilo filan) 1,5 kilosu gitti bile sadece gündüz öğün araları atıştırmalarımı ve nescafe içmeyerek. kendime notlar bırakıyorum izninizle:
1-kilo vereceğim ve spor yapacağım (kilo hedefim 56-57 / günlük en az 15 dakika egzersiz)
2-aylık düzenli altın alımına devam edeceğim
3-temizlik ve yemek rutini oluşturacağım
4-aklımdaki tüm kitapları okuyacağım
5-evdeki fazlaları eleyip eskiyenleri yenileyeceğim (minimalist davranacağım)
Sorma ya gerçekten garip, vücut alışmış tabi sabah 7 de bir uyandım. Saate baktim ve yataktan çıktım. Gardrobu acarken dedim kahvemsi sen izinlisin kızım kendine gel. Geri yattım :)))Günaydınçalışan insanın evde olması da tuhaf geliyor insana :) güzelce hazırlan canım tatilin en sevdiğim tarafı.
çözmenize sevindim canım :) ailelere bir şey denmiyor haklısın evlat da bambaşka haklısın eşler birbirine kıyıyorCanım onu da anlıyorum ama o beni anlamadı. Neyse olan oldu artık cümbür cemaat gideceğiz . Ablam da senin söylediğini dedi bana annem veya bende gelmek isteseydik sizinle veya gelmek zorunda olsaydık diye . İnsan kıyamaz tabi .
O yüzden eşler birbirine kıysın bakalım
Benim de ona kıyacağım zaman illa gelecektir!
Tam aile saadeti yaşayalım diyorsun :)Hatta kızlar diyorum ki madem öyle bende annemi davet edeyim onunki geliyorsa benimki de gelsin :) dünürler başbaşa tatil yapsın :)
bu çok güzel fikir canım aralarında sorun yoksa çağır bence o da tatil yapsın :)Hatta kızlar diyorum ki madem öyle bende annemi davet edeyim onunki geliyorsa benimki de gelsin :) dünürler başbaşa tatil yapsın :)
Canım madem ben kv çekeceğim yol boyu ,aynı hissi eşim de yaşamalıTam aile saadeti yaşayalım diyorsun :)
intikam ateşi yandı bileCanım madem ben kv çekeceğim yol boyu ,aynı hissi eşim de yaşamalıbunu ona çok görmemeliyim
Tam aile saadeti yaşayalım diyorsun :)
bu çok güzel fikir canım aralarında sorun yoksa çağır bence o da tatil yapsın :)
Yandı yandı tutuştuintikam ateşi yandı bile
Hatta kızlar diyorum ki madem öyle bende annemi davet edeyim onunki geliyorsa benimki de gelsin :) dünürler başbaşa tatil yapsın :)
çok mantıklı benimde böyle bi hayalim var kadıncağızlar hayatlarında bi tatil görsünler
tatilinden vazgeçme ama canım gidin mutlaka
bu kayınvalideler kendilerine ayrı ayrı oda mı tutacak canım nasıl olacak? Bizim Antalya'da otel müdürü bir tanıdığımız var. Yazın yoğun zamanlarında tek kişilik oda kiralamıyorlarmış, 2 kişi kalsa daha fazla para geliri olduğu için.Tabi neden olmasın ki.
Aslında annem de kv dem de her yıl mutlaka tatillerine gidiyorlar .
Maksat kısasa kısas.
Başbaşa olmak istemeyeni cümbür cemaat tatil paklar.
Bende keyfime bakarım bak bakalım eşim çok mutlu olacaktır eminim annesinden sonra kv si ile de yolculuk ve tatil yapacağına.
Bu haberi ona akşama vereceğim.
İkinci vardiyayım bu hafta 12'den sonra artık .
Kv leri denizlide kaplıcalara bırakıp yolumuza devam edeceğiz gibi bir plan canım.bu kayınvalideler kendilerine ayrı ayrı oda mı tutacak canım nasıl olacak? Bizim Antalya'da otel müdürü bir tanıdığımız var. Yazın yoğun zamanlarında tek kişilik oda kiralamıyorlarmış, 2 kişi kalsa daha fazla para geliri olduğu için.
Sizin yol da uzun Allah kolaylık versin canım.Anlaşabiliyorlarsa iyi olur ikisine de.Kv leri denizlide kaplıcalara bırakıp yolumuza devam edeceğiz gibi bir plan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?