bu arada ben sınava çalışırken çok fazla aşırı fazla yediğim için kilo aldım (8 kilo filan) 1,5 kilosu gitti bile sadece gündüz öğün araları atıştırmalarımı ve nescafe içmeyerek. kendime notlar bırakıyorum izninizle:
1-kilo vereceğim ve spor yapacağım (kilo hedefim 56-57 / günlük en az 15 dakika egzersiz)
2-aylık düzenli altın alımına devam edeceğim
3-temizlik ve yemek rutini oluşturacağım
4-aklımdaki tüm kitapları okuyacağım
5-evdeki fazlaları eleyip eskiyenleri yenileyeceğim (minimalist davranacağım)

Günaydın kızlar hepimize iyi haftalar
Miskinlik yaptım bugün, yeni kalktım
Kahvaltıdan sonra evi toplayıp valiz ve kişisel bakım olaylarına geçerimazicik evde olmanın keyfini sureyim bugun
Günaydın çalışan insanın evde olması da tuhaf geliyor insana :) güzelce hazırlan canım tatilin en sevdiğim tarafı.

Kız sen ne koca yürekli ne merhametli ne iyi niyetlisin
utandım valla canım estağfirullah insan başına gelince her zaman böyle düşünemeyebiliyor ben sadece farklı açıdan bir bakış açısı sunmak istedim sizler çok güzel yürekli insanlarsınız hep birlikte gelişiyoruz burada

Planın çok güzel canım. Yediklerine dikkat ederek mutlaka kilo vereceksindir eminim :)

Günaydın çalışan insanın evde olması da tuhaf geliyor insana :) güzelce hazırlan canım tatilin en sevdiğim tarafı.
Sorma ya gerçekten garip, vücut alışmış tabi sabah 7 de bir uyandım. Saate baktim ve yataktan çıktım. Gardrobu acarken dedim kahvemsi sen izinlisin kızım kendine gel. Geri yattım :)))
Valiz hazırlamak en sevdiğim :)

çözmenize sevindim canım :) ailelere bir şey denmiyor haklısın evlat da bambaşka haklısın eşler birbirine kıyıyor

Hatta kızlar diyorum ki madem öyle bende annemi davet edeyim onunki geliyorsa benimki de gelsin :) dünürler başbaşa tatil yapsın :)

çok mantıklı benimde böyle bi hayalim var kadıncağızlar hayatlarında bi tatil görsünler

tatilinden vazgeçme ama canım gidin mutlaka

çok mantıklı benimde böyle bi hayalim var kadıncağızlar hayatlarında bi tatil görsünler

tatilinden vazgeçme ama canım gidin mutlaka

Tabi neden olmasın ki.
Aslında annem de kv dem de her yıl mutlaka tatillerine gidiyorlar .
Maksat kısasa kısas.
Başbaşa olmak istemeyeni cümbür cemaat tatil paklar.
Bende keyfime bakarım bak bakalım eşim çok mutlu olacaktır eminim annesinden sonra kv si ile de yolculuk ve tatil yapacağına.

Bu haberi ona akşama vereceğim.
İkinci vardiyayım bu hafta 12'den sonra artık .

bu kayınvalideler kendilerine ayrı ayrı oda mı tutacak canım nasıl olacak? Bizim Antalya'da otel müdürü bir tanıdığımız var. Yazın yoğun zamanlarında tek kişilik oda kiralamıyorlarmış, 2 kişi kalsa daha fazla para geliri olduğu için.

Kv leri denizlide kaplıcalara bırakıp yolumuza devam edeceğiz gibi bir plan canım.

bazı şeyleri deneyimlemek gerekiyor. ama ömrümüz o kadar uzun değil aslında mantıklı olan biraz deneyimleyenlere kulak vermek :)
ben ailelerin davranışlarından muzdarip durumdayım ve ileride kızıma kesinlikle davranmayacağım dediğim davranışları görüyorum. eşim de toy benim gibi ve bazılarını konuşuyoruz bazılarını yaşıyoruz öğreniyoruz. insan evladına yük olmamalı ihtiyacı olduğunu/olmadığını bilemezsin maddi manevi destek olmalı sormaksızın. evladına eşini kötülememeli. senin beğendiğin gbi olmak zorunda değil eşi. (ki bence insan ailesini seçemiyor ama eşini seçebiliyor bu yüzden hayattaki en yakınım eşim)
başkalarına ayıp olmasın başkaları rahatsız olmasın diye düşünmekten en yakınlarımızı gözardı edebiliyoruz ölçüsünü kaçırmamak lazım. ve en iyilerini misafire değil en yakınlarımıza vermeliyiz. daha çok okumalı öğrenmeliyiz. kafamızı daha güzel şeylere yormalıyız gerçekten..
(filozof gibi oldum kusura bakmayın manevi yanımı geliştirmek çok önemli benim için ve sizleri de tanıyorum o yüzden yazıyorum kızmazsınız bana biliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…