- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.149
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.541
ya öyle deme napim korkuorum işteKız ne nazlı çıktın sen :)
aynen ben anasağlığına giderim her gün.Hemşireler öğretiyor, sen yapamazsan eşin yapar o da yapamazsa polikliniğe gidersiniz. Ay linda dur kız daha sizde bir şey yok ne tüp bebeği. Şimdiden kafana bunları takma.
Bence sen daha hazır değilsin gibi. Biraz daha zaman ver kendine, kesin isteyince devam et. Şu an sanki olmuyor diye de strese girmiş gibisin, hem o stresinde geçer.ya öyle deme napim korkuorum işte
aynen ben anasağlığına giderim her gün.
evet bizde bi şey yok ama olmuyor
bazen rabbimin gücüne gider mi bilmıorum ama istediğimden bile tam emin değilim
yani doğrabilecek miyim canım çok yanacak mı uykusuz gecelere alışacak mıyım ki çok sabırsız bi insanım ben büyütebilecek miyim ohoooo yandım yeminle ben.
doğuracak birini bulsam ben hazırım da güller gibi bakarım ben o bıdığa ama o korkusu yok mu doğumun. beni gerim gerim geriyor haklısın bu ay da böyle geçsin zaten.hayırlısı ya vardır her şeyde bi hayırBence sen daha hazır değilsin gibi. Biraz daha zaman ver kendine, kesin isteyince devam et. Şu an sanki olmuyor diye de strese girmiş gibisin, hem o stresinde geçer.
ben zaten kesin bi depresyona girerim gibi geliyor :)Hazır değilken bebek olunca lohusa depresyonu fena oluyormuş. Ben artık aştım o korkuları falan bebek olsun da hepsine razıyım
Hala zarardayımAltın 193 olmuş yeni gördüm yarına düşmese bari satacağım
Cok yuksekken almissin sanirimHala zarardayım
Sorma 199 dan aldım ya güya al sat yapacaktim elimde patladıCok yuksekken almissin sanirim
195 den aldığım 5 gr mim var benim deSorma 199 dan aldım ya güya al sat yapacaktim elimde patladı
Benim de az param vardi pazartesi 183.5 tan 3 gram aldim bugun 192 den sattim iyi mi yaptim bilmiyorum 25 tl falan kar ettim :) al sat yapayim derken batmam insallahSorma 199 dan aldım ya güya al sat yapacaktim elimde patladı
50 küsür gram aldım ben canım fenalardayim yeminle195 den aldığım 5 gr mim var benim de
Sen kaç gr almıştın
Ya ben bi ara çok firladiginda gaza gelip aldım ama çıksın gene al sat yapacam insallahBenim de az param vardi pazartesi 183.5 tan 3 gram aldim bugun 192 den sattim iyi mi yaptim bilmiyorum 25 tl falan kar ettim :) al sat yapayim derken batmam insallah
Insallah ben de simdi ayni parayi dusunce almak icin saklayacagim 185 lere falan duserse yine alirimYa ben bi ara çok firladiginda gaza gelip aldım ama çıksın gene al sat yapacam insallah
Insan bilemiyor ama en azindan zarar etmemissiniz altin da hala yukseliste ben de satmis bulundumBenim de 250 dolarım vardı 4.65den aldığım 4.71 de satmıştım. Baktım bugün dolar fırlamış 4.83 olmuş. Keşke hemen satmasaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?