canim ben temizleyip icini doldurup attim.
pratik olsun diye

dolmalık biberi içini temizleyip, yıkayıp kurutup koyuyorum
ya da iç malzemesini koyup pişirmeye hazır şekilde atıyorum dondurucuya

Aaa süpermiş.
Buzluğa sarma atıyorum ben bu şekilde.
Pişirmeden çiğ olarak, çıkarınca çözdürüp pişiriyorum.
Dolma da büyük kolaylık olur deneyeceğim.

Sarımsaklar yapışarak donmuyor mu buzdolabı poşetinin içinde?

Aaa süpermiş.
Buzluğa sarma atıyorum ben bu şekilde.
Pişirmeden çiğ olarak, çıkarınca çözdürüp pişiriyorum.
Dolma da büyük kolaylık olur deneyeceğim.
biberleri çözdürmeden pişiriyorum, tencereye dizip çok az su koyuyorum pişerken çözülüyor.
çözdürünce biberler pörsüyor canım.
eğer boş koyarsan da çözdürmeden doldurup pişir yine rengi sararıyor.

Teşekkür ederim, iyi ki söylediniz.
Yoksa çözdürüp pişirirdim.

Senin kara gecebilmen icin ortalamayi dusurmen daha mantikli canim yoksa coook uzun sure beklemek zorunda kalabilirsin
Ağustos ayında öyle yapmayı planlıyorum canım.yani her ay alip ortalamayı düşürmeyi planlıyorum artık. Başla türlü al sat yapamayacagim

Huhuuu kızlar kuveytturk altın hesabı actirmistim bayadır.. şimdi mobil şube yukledim tele ve şifre aldım buraya kadar tamamdır...eeee şimdi ne yapıyorum altın almayı nasıl gerçekleştireceğim bana şunu detaylı anlatacak sabırlı birini arıyorum lutfennnnnnnn

selam kızlar, yoğun bir gün benim için ve mesaideyim yetiştiremedim işlerimi
akşam pazara uğradım, dolaba koymak için patlıcan aldım.
akşam domates ile pişirip yemek şeklinde atacağım buzluğa.
herşey epey ucuzlamıştı ama fazla vaktim yoktu
artık haftasonu evimin oradan da birşeyler alırım
yavaş yavaş başlamak gerek

Kuyumcudan 22 ayar gram altın alıyorum acaba yanlış mı yapıyorum?siz gram altını 22 ayar mı 24 ayar mı alıyorsunuz?kuyumcuya gram altın deyince 22 ayar veriyor
eger bılezık yapmayacaksanız bırıktırıp,24ayar alın gram alırken 24ayar daha pahalı ama bozarken cok daha az fark alınıyor 24ayardan

hatunlar...turkcell bilgi yarışması var...HADİ...uygulamasını indirin...tel no ile yarışmaya katılın..son 1 haftadır yarışıyorum..her gün 1 yada 2 yarışma mevcut...online yarışma..toplamda 12 genel bilgi ve kültür sorusu...para kazandıran uygulama

eger yarışmaya gelip ...referansa.. dilekbolu yazarsanız mutlu olurum..1 joker kazanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…