- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.901
canim ben temizleyip icini doldurup attim.
pratik olsun diye
dolmalık biberi içini temizleyip, yıkayıp kurutup koyuyorum
ya da iç malzemesini koyup pişirmeye hazır şekilde atıyorum dondurucuya
biberleri çözdürmeden pişiriyorum, tencereye dizip çok az su koyuyorum pişerken çözülüyor.Aaa süpermiş.
Buzluğa sarma atıyorum ben bu şekilde.
Pişirmeden çiğ olarak, çıkarınca çözdürüp pişiriyorum.
Dolma da büyük kolaylık olur deneyeceğim.
biberleri çözdürmeden pişiriyorum, tencereye dizip çok az su koyuyorum pişerken çözülüyor.
çözdürünce biberler pörsüyor canım.
eğer boş koyarsan da çözdürmeden doldurup pişir yine rengi sararıyor.
Senin kara gecebilmen icin ortalamayi dusurmen daha mantikli canim yoksa coook uzun sure beklemek zorunda kalabilirsinAy ben hala zarardayım
Yeminle 2 aydır zarardan çıkamadı
Ayy ne guzel yaAltın 185 ten almıştım.....90 tl kar görünceAltın hesabı nedir dedim yehuuuu.... kıza gün kârı
Ağustos ayında öyle yapmayı planlıyorum canım.yani her ay alip ortalamayı düşürmeyi planlıyorum artık. Başla türlü al sat yapamayacagimSenin kara gecebilmen icin ortalamayi dusurmen daha mantikli canim yoksa coook uzun sure beklemek zorunda kalabilirsin
24 ayar aliyorumKuyumcudan 22 ayar gram altın alıyorum acaba yanlış mı yapıyorum?siz gram altını 22 ayar mı 24 ayar mı alıyorsunuz?kuyumcuya gram altın deyince 22 ayar veriyor
eger bılezık yapmayacaksanız bırıktırıp,24ayar alın gram alırken 24ayar daha pahalı ama bozarken cok daha az fark alınıyor 24ayardanKuyumcudan 22 ayar gram altın alıyorum acaba yanlış mı yapıyorum?siz gram altını 22 ayar mı 24 ayar mı alıyorsunuz?kuyumcuya gram altın deyince 22 ayar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?