- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.861
Ben de o seviyeyi bekliyorum ama dusmedi belki yarin duser bilgilerinizi paylastiginiz icin cok tesekkurlerŞuan 186 bugün içinde 183 184 ü görürse alıcam ytd
Genelde merkez bankasının açıklaması olacağı zaman düşüyor
bizimkide maastan 5gun once yattıKızlar bu 15 gunlük maas farkı ne zaman yatar acaba bilen var mı? Bu ay sonuna kadar yatmış olur mu acaba ?
Bizimki hala yatmadi ya ne dandik işler böyle. Ne kadar yatti peki canım maaşa göre nasıl hesapliyorlar ki acaba?bizimkide maastan 5gun once yattı
maasımı 348tl zamlı aldm 195lira maas farkı yattı canım. bıldıgım kadarıyla aldıgın zamı 31e bölüp 14le mi ne carpıyosun 14gunluk farkın oluyo ya.Bizimki hala yatmadi ya ne dandik işler böyle. Ne kadar yatti peki canım maaşa göre nasıl hesapliyorlar ki acaba?
Teşekkür ederim canım hesaplayayim bi. Doktor işini naptın?maasımı 348tl zamlı aldm 195lira maas farkı yattı canım. bıldıgım kadarıyla aldıgın zamı 31e bölüp 14le mi ne carpıyosun 14gunluk farkın oluyo ya.
348zam aldm ama onumuzdeki ay en az 100lira dusecekmıs canım
Olsun canım iş dışında o yine bir nevi tatil :)Sayılı gün çabuk geçer inşallah canım :)
Bizde 26sında eşimin ailesine gidicez 1 hafta kadar. Ona da pek izin denmez ama işte yorgunluk. Sonra dönüp çalışmaya devam. Eylülde belki bir süre ayarlayabilirsek birşeyler yapmak istiyoruz. Bu sene pek bi plansız oldu. Hiç birşey ayarlayamadık.
doktora gıtmeye karar verdm canım hazır ankaraya gıtmısken gıdıcem ertelenıyo hep cunku artık parasından da gectim napım. bugun adetlıyken hormon testı de yaptırdm sonuclara dr um gayet ıyı dedım yanımda onu da götürcem ıns bakalm nasıp.aynı seyleri soylese de en azından ıcımde kalmaz gıtsemıydım dıyeTeşekkür ederim canım hesaplayayim bi. Doktor işini naptın?
Haklısın canım hayırlısı olsun inşallah hakkindadoktora gıtmeye karar verdm canım hazır ankaraya gıtmısken gıdıcem ertelenıyo hep cunku artık parasından da gectim napım. bugun adetlıyken hormon testı de yaptırdm sonuclara dr um gayet ıyı dedım yanımda onu da götürcem ıns bakalm nasıp.aynı seyleri soylese de en azından ıcımde kalmaz gıtsemıydım dıye
İyi tatiller canım tadını çıkarIyi aksamlar hatunlarrr
Bugün deniz sefası yaptık. Yarın tatilin son günü hiç çıkmak istemiyorum denizden
25 inde önce Çanakkaleyi şöyle bir dolaşıp yola koyulacagiz kısmetse...
26 si gibi evde olursak işler beni bekler.
Turtacïm300 tl kenarda duruyor. Onu altin mi yapsam. Birde kumbarama attiklarim var. Birikimim bu ay bu kadar şimdilik.
Sorma canım. Tatile git stres atmaya bi dünya para harcayıp sıkışınca yine strese gir :)Olsun canım iş dışında o yine bir nevi tatil :)
Biz erken planlamıştık tatili ama fiyatlar çok abartılı yüksek bu sene. Heleki son dakika indirim fırsatlarına da bakayım dedim ,insan kandırmak resmen indirim falan yok. Çünkü 5/6 binden aşağıda yer yok.
Aynen canım ya :)Sorma canım. Tatile git stres atmaya bi dünya para harcayıp sıkışınca yine strese gir :)
Benim bu ay 16gr birikimim oldu canım. Listeye ekler misin?
Bir cumhuriyette düğün için takıcam. Benim aldığım mesai ücretleri 2 aydır düğünlere gidiyor :)
Bu hafta içinde yatarBizimki hala yatmadi ya ne dandik işler böyle. Ne kadar yatti peki canım maaşa göre nasıl hesapliyorlar ki acaba?
sagol canım Allah razı olsun cümlemizin hakkında hayırlısı ınsAllahHaklısın canım hayırlısı olsun inşallah hakkinda
Benim bu ay birikim yok bir kurbanın parasını ayırdık diğer ay diğeri inşallahKızlar bu ay yapılan bildirimleri ekledim ama unuttuğum varsa affedin tekrar ekleyin, bende listeye ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?