• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkürler canım. Sen de beğendiklerini paylaş bence:KK50:

Ben epey kitap okuyorum. Genelde araştırıp sevebileceğim kitaplar okuduğumdan beğenmediğim pek az çıkıyor. Buradaki kitap forumuna da takılıyorum zaten. Sık sık yazıp sizi baymak istemem. :halay:

Ben çalışmıyorum ev hanımıyım canım .
Gece çalışan mavi_patikli karıştırdın sanırım
Birikimin hayırlı olsun :KK200:

ayy evet karıştırmışım pardon canım gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen ,
o zaman karamelli_turta karamelli_turta sorum sana ne işle meşgulsün, anne için gece çalışmak zordur :)

Tabiki etiketlerim canım.

Bereketli olsun canım eşin unutmamış getirmiş bak ne güzel..
sağol canım, evde her fırsatta hatırlatan biri olunca unutmak pek mümkün değil tabi:KK76:

Canım babam ile ilgili bir yoğun bakım tecrübem var. Babam fenalaşınca ambulans ile bir devlet hastanesinin aciline götürüldü. Sonra yoğun bakımda yer olmadığı için servise aldılar. 2 hafta kadar serviste tuttuktan sonra "Bu hasta yoğun bakımlık ancak yoğun bakımda yer yok. O yüzden taburcu ediyoruz" dediler. Sevk edin dedim. Sevk etmiyoruz ben çıkışını veririm sonra kendin hallet dediler. Babamı taburcu ettiklerinde bilinç kapalıydı bu arada.
Taburcu edildikten bir hafta sonra tekrar fenalaştı. Bu sefer özel hastaneye gittik ambulansla. Hastane bizi kabul etmedi. Yaşlıymış ve durumu kötüymüş, alamazlarmış. Sonra başka bir devlet hastanesine gittik. Orası bu hasta diğer hastanenin hastası almıyorum dedi. Bir önce yattığı hastane acili kapatmıştı o akşam. Orası acili kapatmış, almıyorlar diyoruz. Biz de alamayız diyor. Bu arada babama kimse müdahale etmedi. O Hastanede tanıdık doktor bulup araya soktuk. Öyle bir zahmet kabul ettiler. Sonra babamı kaybettik zaten:KK43:
Allah rahmet eylesin :(
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın böylelerini, şiddete kesinlikle karşıyım ama sağlık sektöründe niye doktor dövüldü niye münakaşa oldu böyle olayları duyunca anlıyorum
bir arkadaşım acil serviste çalışıyor ondan duymuştum büyük hastaneler, adı bilinenler sağlık durumu kritik hastaları kabul etmiyor ya da çıkartıyorlarmış ki hastanede ölürlerse hastanelerinin adı kirlenmesin
istatistik oluyormuş ölüm oranları bakımından

Ben epey kitap okuyorum. Genelde araştırıp sevebileceğim kitaplar okuduğumdan beğenmediğim pek az çıkıyor. Buradaki kitap forumuna da takılıyorum zaten. Sık sık yazıp sizi baymak istemem. :halay:
Niye bayasınız ki. Aksine faydalı bilgileri özellikle paylaşmak lazım bence.

ayy evet karıştırmışım pardon canım gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen ,
o zaman karamelli_turta karamelli_turta sorum sana ne işle meşgulsün, anne için gece çalışmak zordur :)

sağol canım, evde her fırsatta hatırlatan biri olunca unutmak pek mümkün değil tabi:KK76:

Allah rahmet eylesin :KK43:
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın böylelerini, şiddete kesinlikle karşıyım ama sağlık sektöründe niye doktor dövüldü niye münakaşa oldu böyle olayları duyunca anlıyorum
bir arkadaşım acil serviste çalışıyor ondan duymuştum büyük hastaneler, adı bilinenler sağlık durumu kritik hastaları kabul etmiyor ya da çıkartıyorlarmış ki hastanede ölürlerse hastanelerinin adı kirlenmesin
istatistik oluyormuş ölüm oranları bakımından
Ölüm oranı tüm hastaneler için takip ediliyor bu nedenle sırf o oran artıp başlarına iş açılmasın diye ölecek durumdaki hastaları özel hastaneler de dahil olmak üzere hiç biri kabul etmiyor. Ya tanıdığın olacak ya da sen önemli biri olacaksın başka türlü işin çok zor malesef.

Tutuy Tutuy çok geçmiş olsun umarım yatırabilirler
elecda elecda @binhuzunluhaz başınız sağolsun kızlar hastane işleri çok zor

Dışarı çıkacaktık çıkamadık eşim rahatızlandı,para cebimize kaldı
Bende yılbaşına kadar 2 gr hedef koyayım karamelli_turta karamelli_turta cim durumlar belli değil şimdilik bizim malum

Bi yakınım yoğun bakımda tedavi görmesi gerekiyormuş ve bütün hastanelerin yoğun bakım servisleri dolu. Maddi durumları da olmadığı için özel hastanelere de gitmemişler

Çok kötü durumda şuan sağlığı . Allah korusun bizler böyle bi durumla karşılaşsak ...

Benim bildiğim acilden olunca özel hastaneler hiçbir ücret taleb edemiyor

İkincisi devlet hastanesinin sevk etmesi gerekmezmi insan canı bukadar mı değersiz

Allah aşkına bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili

Canım çok geçmiş olsun. Allah bir an önce şifasını versin.

Acilde pratisyen hekim muayenesine ücret almıyorlar; fakat bir ileri muayenede herşeye ücret talep ediliyor. Tetkikler, uzman hekim vs derken fiyat artıyor.

Özel hastane sevk etmiyor. Alın götürün diyor. Eğer ambulans istersen ücret istiyorlar diye biliyorum, emin değilim.

Sağlık bakanlığını arayıp şikayet edin. Hastamızı devlet hastaneleri kabul etmiyor diyin. Veya özel hastanenin gereksiz ücret talep etiğini düşünüyorsanız hepsini söyleyip şikâyet edin.

Bu konuda sağlık bakanlığı çok iyi çalışıyor. Hemen geri dönüş yapıyorlar. Bir tanıdığım özel hastaneyi şikâyet etti ve hastane parayı iade etmek için aylarca adamın peşinden koştu.

Bi yakınım yoğun bakımda tedavi görmesi gerekiyormuş ve bütün hastanelerin yoğun bakım servisleri dolu. Maddi durumları da olmadığı için özel hastanelere de gitmemişler

Çok kötü durumda şuan sağlığı . Allah korusun bizler böyle bi durumla karşılaşsak ...

Benim bildiğim acilden olunca özel hastaneler hiçbir ücret taleb edemiyor

İkincisi devlet hastanesinin sevk etmesi gerekmezmi insan canı bukadar mı değersiz

Allah aşkına bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili

Geçmiş olsun, yakının nerde yatıyor? Acil serviste mi?

Hasta eğer acilde yatıyor ve yoğun bakım ihtiyacı varsa, önce yattığı hastanenin yoğun bakımlarına danışılır, eğer yer yok cevabı gelirse 112 ye fax çekerler hasta bilgilerini verirler, 112 de şehirdeki özel hastaneler dahil yoğun bakım doktorlarını arayıp hasta hakkında bilgi verirler, eğer o hastanenin doktoru hastayı kabul ederse 112 gelir hastayı yattığı yerden alır kabul eden hastanenin yoğun bakımına bırakır.

Karşı tarafta kabul eden bir doktor yoksa hasta yattığı yerden çıkamaz.

Bazen hasta yakınlarına da siz de sorun soruşturun yer doktor araştırın denilebilir süreci hızlandırmak için.

Teşekkürler elecda elecda notumu aldım :KK66:
Canım bende çıtır çıtır felsefe serisini mutalaka ama mutlaka öneririm :KK52: ben ilk fırsatta alıp önce kendim okumayı düsünuyorum :KK48: sonra da nasip olursa çocuğuma bırakırım :KK66: bu arada kumkurdu serisini de öneririm belki 10 yaş için fazla mı gelir bilemem ama kücük prens de mutlaka okutulmalı hatta okusun ilerleyen yaşlarında tekrar okusun derim kuzucum Hoppa

Back
X