- 20 Temmuz 2015
- 1.875
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #9.501

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım.Günaydın hanımlar.
Bugün bir arkadaşımızı ziyaret edeceğiz, bebeği için. Ona hediye alacağım. Ayrıca yine 2 arkadaşa daha önümüzdeki hafta ziyaretlere gideceğiz.
Bu ara hep gider var.
elecda canım tahlil sonuçların çıktı mı?
Nerden başlarsak kardır canım fırsatın varsa mutlaka okuyup öğrenmeliyiz canım. Kolay gelsin sana.Geçmiş olsun canım :)
Amin canım inşallah
Canım harfleri tanıyorum bende normalde duzden okuyorum ama çıkışları yapmamiyorum cüzdan başlayacağım bende o yüzden![]()
Artık mümkün olduğunca paketli gıdadan uzak durmaya çalışıyorum
Mutfak düzenimi bu topicler sayesinde oturttum çok şükür
Hiç mutfağa girmeden evlendim ben oyüzden ilk zamanlar çok zorlandım
Eşimde bi okadar ev yemeklerine düşkün.Allahtan bende hamarat çıktı da bana da öğretti yemek yapmayı :))
Nerden başlarsak kardır canım fırsatın varsa mutlaka okuyup öğrenmeliyiz canım. Kolay gelsin sana.
Evet canım açılışa özel kargo bedavaAA
markafoni kapanmıştı tekrar mı açmışlar
Öyle düşünme canım vakti gelmemiştir diyelim internetten ben video takip ediyorum sende izleyebilirsin.Benim esimde benden güzel yemek yapar .d.d.d.d
Kesinlikle öyle canım şimdiye kdr ogrenmedigime o kdr pişmanım ki eşim okuyor kendimi ezik hissediyorum resmen
Öyle düşünme canım vakti gelmemiştir diyelim internetten ben video takip ediyorum sende izleyebilirsin.
Davut Kaya
Osman Eğin
Fatih Çollak bu hocaları takip edebilirsin ben bu isimleri izliyorum.
çok var canım ben parkta da görüyorum neleri var. gördükçe kızımın şanslı olduğunu düşünüyorum açıkçası bizim evladımız olduğu için.kıymetlimiz çünkükızlar konu ile ilgisi yok ama şu konuyu okudum etkisinden çıkamadım böyle anneler nasıl var ya inanamıyorum... biz tırnağına zarar gelmesin diye üstüne titrerken
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tik-magara-olmus-bebek-desem-yeridir.1035679/
geçmiş olsun canım çok şükür hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğin daha olur inşallah.Selamlar
Hastaneden geliyorum. Genel cerrah ile meme ultrasonu sonucumu görüştüm ve hamilelik düşündüğümü söyledim. Annesinde kanser hikayesi olanların 35 yaşında mamografisini çekiyorlarmış. Siz 34 yaşındasınız, bence şimdi çekelim hem durumu netleştiririz hem de 40 yaş için baz oluşturur dedi. Çektirdim mamografi. Çok şükür temiz, bir sıkıntı yok. Kan ve smearde temiz çıktı. Gerisi Allah'a kaldı artık.
Ultrasonda kitle çıkınca gerilmiştim biraz, hoca çok rahatlattı sağolsun. Her 3 kadından birinde gördüğümüz normal kitleler dedi. Sadece tedbir amaçlı izlenecek dedi. 600 lira da mamografi tuttu. Sağlık sigortası nedeniyle 120 lira ödedim.
Sağol canım inşallah.geçmiş olsun canım çok şükür hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğin daha olur inşallah.
Çok teşekkürler canım. Hayırlısı olsun inşallah.
Selamlar
Hastaneden geliyorum. Genel cerrah ile meme ultrasonu sonucumu görüştüm ve hamilelik düşündüğümü söyledim. Annesinde kanser hikayesi olanların 35 yaşında mamografisini çekiyorlarmış. Siz 34 yaşındasınız, bence şimdi çekelim hem durumu netleştiririz hem de 40 yaş için baz oluşturur dedi. Çektirdim mamografi. Çok şükür temiz, bir sıkıntı yok. Kan ve smearde temiz çıktı. Gerisi Allah'a kaldı artık.
Ultrasonda kitle çıkınca gerilmiştim biraz, hoca çok rahatlattı sağolsun. Her 3 kadından birinde gördüğümüz normal kitleler dedi. Sadece tedbir amaçlı izlenecek dedi. 600 lira da mamografi tuttu. Sağlık sigortası nedeniyle 120 lira ödedim.
Sağol canım. Hayırlısı ise nasip olur inşallah.Şükür canım bir şey çıkmamış. Darısı bebek haberine artık.
Selamlar
Çok sağol canım. İçim rahatladı gerçekten. İnsan direkt çocuğum daha çok küçük diye düşünüyor. Allah çocuklarımızı bize, bizleri çocuklarımıza bağışlasın.Gözün aydın. En azından için rahatladı. Sevindim senin adına.