- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #9.521

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elecda gözün aydın, müjdeli haberi de hayırlısıyla verirsin inşallah
elenaferrante ben çok uzun zamandır sıvı kullanıyorum bir daha toza kesinlikle dönmem, sen de hiç toz kullanmadıysan düşünme bence. sıvıdan çok memnunum, toz dediğin gibi makinada kalıyor, çamaşırda leke bırakıyor. bir ara kesin makinamda sorun var diyordum ama sıvı deterjana geçince tüm sıkıntılar geçti
kızlar altın çok yüksek ama almazsam paramı harcıyorum, 254 Tlden çeyrek aldm
Selamlar
Kredi kartından 80 liralık kitap alışverişi yaptım tek çekim.
4.5 liralık da çikolata aldım.
Kağıt havlu ve çamaşır deterjanı bitmek üzere, bir ara almamız lazım.
Evlendim evleneli hiç toz deterjan kullanmadım, hep sıvı kullandım. Acaba zarara giriyor muyum, toz deterjanlar daha ucuza geliyor mu?
Toz deterjanı da makinenin deterjan gözünde kalıntı tortu bırakıyor diye tercih etmiyordum
Ben toz deterjan kullanıyorum bitince sıvıya geçeceğim.Sıvı deterjana devam o zaman şimdilik
Teşekkür ediyorum
Allah bereket versin
Bereketli olsun canım alman iyi olmuş bence de. Harcamamış oluyor insan.kızlar altın çok yüksek ama almazsam paramı harcıyorum, 254 Tlden çeyrek aldm
Teşekkür ederim canımnora2010 çok geçmiş olsun ve kolay gelsin canım
Bende alışverişi bittikçe yapıyorum stok yapmaya yerim yok.Bu ay yazıyorum bakalım aldıklarımızı
Ben bazı çamaşırları toz bazılarını da sıvı deterjan kullanıyorum canımBereketli olsun canım alman iyi olmuş bence de. Harcamamış oluyor insan.
Ben çamaşırlar için hala toz deterjan kullanıyorum kızlar![]()
İyi akşam kar cnm çok yorucu bir gün geçirdim meyve yiyorum birazda kitap okuycğım geç olmadan da yatarım iş var yarınIyi aksamlar kizlar nasilsiniz neler yapıyorsunuz
İyi akşam kar cnm çok yorucu bir gün geçirdim meyve yiyorum birazda kitap okuycğım geç olmadan da yatarım iş var yarın