• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elecda elecda gözün aydın, müjdeli haberi de hayırlısıyla verirsin inşallah
elenaferrante elenaferrante ben çok uzun zamandır sıvı kullanıyorum bir daha toza kesinlikle dönmem, sen de hiç toz kullanmadıysan düşünme bence. sıvıdan çok memnunum, toz dediğin gibi makinada kalıyor, çamaşırda leke bırakıyor. bir ara kesin makinamda sorun var diyordum ama sıvı deterjana geçince tüm sıkıntılar geçti

elecda elecda gözün aydın, müjdeli haberi de hayırlısıyla verirsin inşallah
elenaferrante elenaferrante ben çok uzun zamandır sıvı kullanıyorum bir daha toza kesinlikle dönmem, sen de hiç toz kullanmadıysan düşünme bence. sıvıdan çok memnunum, toz dediğin gibi makinada kalıyor, çamaşırda leke bırakıyor. bir ara kesin makinamda sorun var diyordum ama sıvı deterjana geçince tüm sıkıntılar geçti

Sıvı deterjana devam o zaman şimdilik
Teşekkür ediyorum

kızlar altın çok yüksek ama almazsam paramı harcıyorum, 254 Tlden çeyrek aldm

Allah bereket versin

Selamlar
Kredi kartından 80 liralık kitap alışverişi yaptım tek çekim.
4.5 liralık da çikolata aldım.

Kağıt havlu ve çamaşır deterjanı bitmek üzere, bir ara almamız lazım.
Evlendim evleneli hiç toz deterjan kullanmadım, hep sıvı kullandım. Acaba zarara giriyor muyum, toz deterjanlar daha ucuza geliyor mu?
Toz deterjanı da makinenin deterjan gözünde kalıntı tortu bırakıyor diye tercih etmiyordum

Ben senelerdir toz almiyorum kolay kolayda toz deterjana donmem

Ben geldim kızlar
Çoook yorgun
Ama yapmak istediklerini yaptığım için mutluyum
Dinlemedi m ya tabi iyileşemedim de

Bebegi olan, yazlik alisveris yapmak isteyenler..
Trendyol denokids yazlik urunler kampanyasinda da 2. Urun % 50 yaziyor fakat ikisinede % 50 indirim uyguluyor.
Ben 2 yas hediye aldim elimde tutmayi seviyorum, lazim oldugunda daha pahaliya geliyor tanesi 10 tlye geldi.
Daha once de boyle gercek indirimler ile almis goturmustum.
Urunler kaliteli, ve goze hitap ediyor.
Bedenler bence 6 ay kdr kucuk.

İyi akşam kar cnm çok yorucu bir gün geçirdim meyve yiyorum birazda kitap okuycğım geç olmadan da yatarım iş var yarın

Bende isten çıkıp esimin yanina ugradim ordan annemlere gidip cay içtim simdi eve geldim marketten peynir almistim halen ýemedik tuzlu su yaptım bozulmasinlar diye icine koydum bide carsaflari degismistim makineye aticam onlari canim temizleride uykum gelmezse yerlesitricem kisliklarida cikardim ama yerlestirmedim daha aynen sabah is var :anneadayı: evde olsak iyiydi

Iyi akşamlar hepinize ben tr_lelli tr_lelli hanımın topiğini takip ediyordum tabi burayada bakmadan geçmiyordum ama buraya hiç yazmadım yeni fikirler almaya tutumlu yasamayi öğrenmeye çalışıyorum bende fikirlerimi paylaşmak isterim birkaç gün öncede peynir konusu geçmişti benim peynirimi memleketime gittiğimde alırım yada babam alır gönderir alışkanlık diğerlerini sevemiyorum bu yüzden çok alirim teneke açtırırız peynircide bütün kalıpları tek tek vakumlatırım yada vakumlanmış kalıp alırım evde de dolabın alt gözene dizerim kullandığımı açıp saklama kabına koyarım hiç birşey de olmuyor enson bayramda getirdim daha rahat 2 ay gider yollarda getirmeside kolay oluyor kargoda da sorunsuz geliyor daha önce suda saklıyorum ama bi süre sona sanki tadı değişiyordu denemenizi tavsiye ederim

Back
X