• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hafta sünnet, haftaya nikah ve nişan var. bunlar hep çeyrek yaa :KK43:

Biz de bu ay bir arkadaşımızın doğumu için çeyrek altın hediye edeceğiz.

iyyim bende canım, size bir erkek minnak getirdimm :)) doktor değişebilir diyor ama cinsiyetine erkek dedi :)))

Maşallah
Sağlıkla gelsin.

Selamlar kızlar
Bugün 20 tl otobüs kartıma yükledim.
8 liraya yemek yedim.
250 liraya çeyrek altın aldım arkadaşım doğum yapacak, ona hediye.

Yarın akşam komşum çaya çağırdı. İlk defa evine gideceğiz. Evi de yeni alıp taşındılar, ev hediyesi mi almalıyım, yoksa kek kurabiye mi yapıp çayın yanına götürmeliyim sizce?

Beni iki seçenek te mutlu eder.
Evde bir şeyler varsa hediye olarak götürebilirsin, yoksa hiç almaya uğraşma paran cebinde kalsın, kek güzel olur.

Yarın akşam komşum çaya çağırdı. İlk defa evine gideceğiz. Evi de yeni alıp taşındılar, ev hediyesi mi almalıyım, yoksa kek kurabiye mi yapıp çayın yanına götürmeliyim sizce?
Bence birikim yapmal demek var ama yok gibi de kendine eziyet etmek demek değil. Çok pahalı olmayan ufak bir süs eşyası belki de bir hediye mutlu eder insanı. Yada evden bir şey ayarlayın. Size hediye gelen ama kullanmadığınız.

Bir el havlusu, saklama kabi her zaman her cesit kullanilir ve kucuk butcelide hallolur, evde fazla tutulabilir sizde evden havlu ayarlayabilirsiniz az gelirse bir cift corap da yeterli olur

ev yeni olduğu için ev hediyesi almak gerekir
çok samimi olmadığını sanıyorum ufak bütçeli birşey yeterli olur

Beni iki seçenek te mutlu eder.
Evde bir şeyler varsa hediye olarak götürebilirsin, yoksa hiç almaya uğraşma paran cebinde kalsın, kek güzel olur.

Bence birikim yapmal demek var ama yok gibi de kendine eziyet etmek demek değil. Çok pahalı olmayan ufak bir süs eşyası belki de bir hediye mutlu eder insanı. Yada evden bir şey ayarlayın. Size hediye gelen ama kullanmadığınız.

Bir el havlusu, saklama kabi her zaman her cesit kullanilir ve kucuk butcelide hallolur, evde fazla tutulabilir sizde evden havlu ayarlayabilirsiniz az gelirse bir cift corap da yeterli olur

ev yeni olduğu için ev hediyesi almak gerekir
çok samimi olmadığını sanıyorum ufak bütçeli birşey yeterli olur

Günaydın
Çok samimi değiliz. İşte apartmanda karşılaştığımız kadarı ile görüşüyoruz. Bir keresinde kapısını çalıp memleketten gelen fındıktan vermiştim.
Hala ne götüreceğim konusunda kararsızım, sadece elim boş gidemeyecğimi biliyorum. Bugün saç boyatmaya gideceğim. Çok gezip hediyelik bir şey alabileceğimi sanmıyorum. Eşim de tarçınlı tereyağlı kurabiye istiyordu ne zamandır, fırsat bu fırsat yapsam mı acaba?

Günaydın herkese.

Birikimler bol olsun.

Kredi kartımızı azaltma yolunda radikal adımlar atmaya çalışıyorum; fakat olmuyor. 2 binin altına düşmüyor maalesef.

Bu ay ki hedefim en azından 1700 civarı ile tamamlamak. Umarım gerçekleşir :)

Bizim de eşimle ortak kullandığımız tek kredi kartımız var. İlk defa limitini zorladık. Geçen aydan kalan 300 lira vardı. Toplam 1900 gibi gelecek bu ay. Ama akşam 750 lira yatırdı eşim.1100-1200 gibi bir şey gelir sanırım.

.
Günaydın
Çok samimi değiliz. İşte apartmanda karşılaştığımız kadarı ile görüşüyoruz. Bir keresinde kapısını çalıp memleketten gelen fındıktan vermiştim.
Hala ne götüreceğim konusunda kararsızım, sadece elim boş gidemeyecğimi biliyorum. Bugün saç boyatmaya gideceğim. Çok gezip hediyelik bir şey alabileceğimi sanmıyorum. Eşim de tarçınlı tereyağlı kurabiye istiyordu ne zamandır, fırsat bu fırsat yapsam mı acaba?

Bizim de eşimle ortak kullandığımız tek kredi kartımız var. İlk defa limitini zorladık. Geçen aydan kalan 300 lira vardı. Toplam 1900 gibi gelecek bu ay. Ama akşam 750 lira yatırdı eşim.1100-1200 gibi bir şey gelir sanırım.
Kurabiye güzel olabilir bencede

Günaydın

Bizimki de ortak kredi kartımız. Benim bireysel var ama o kendi özel ihtiyaçlarım için kullandığım bir kart. Bu da tamamen eve kullandığımız, ortak. Zaten evin ihtiyaçları minimum 1500 oluyor maalesef :(

Bu arada hediye işine şöyle bir yorum yapmak istiyorum. Ben yeni taşındığımda, komşular sağolsun ziyarete geldiler. Ama her biri evinden kullanmadığı bir parçayı bana getirmiş. Yani borcam, kase vb. Ve ben bundan hiç hazzetmiyorum. Ucuz olsun ama bana özel olsun. Yani evden kullanmadığın birşeyi mümkünse götürme :)

Bunun dışında sadece kek, kurabiye götürsen de makbule geçer.

Ama illa birşey almak istiyorsan, bazı arkadaşlar söylemiş sanırım, havlu olabilir.

Günaydın herkese.

Birikimler bol olsun.

Kredi kartımızı azaltma yolunda radikal adımlar atmaya çalışıyorum; fakat olmuyor. 2 binin altına düşmüyor maalesef.

kredi kartı benim kabusumdu bir dönem
harcadıklarımızı eşimin sağlık sorunları olduğu dönemde ödeyemeyince, ondan çek öbürüne yatır hepsi patladı.
taksitlendirip hepsini kullanıma kapattık o dönem
sicilim normale dönüp tekrar kart kullanmaya başlayınca o kadar korkuyordum ki ona dokunmaya
kredi notum yükselsin diye de kartı mecburen kullanmam gerekiyor ödeme düzeni vs açısından
şimdi kıyafet, büyük şeyler gibi belli tutarın üstünde olan, taksit gerektiren şeyleri kartla alıyorum ama bir bakıyorum onun taksidi 3 lirabunun taksidi 5 lira derken yine ödenmesi gereken tutar yükseliyor.
geçen aylarda eşim bir miktar ekstra para vermişti onu karta yatırıp ödenmesi gereken tutarı düşürdüm çok şükür
son zamanlarda aybaşında ödemem gerekenden fazla tutar karta yatırıp mutfak alışverişimi kart ile yapıyorum
hareket görsün diye
ama ev için krediyi çekeyim ilk iş kartı yeniden hayatımdan çıkarmak olacak

Günaydın herkese.

Birikimler bol olsun.

kredi kartı bendede sıkıntı...

Back
X