• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar,
Bu sabah maaşımı aldım. Kredi ödemelerini yaptıktan sonra ev giderleri parasını ayırdım. Akşam giderken bakıcı ablanın maaşını çekip vereceğim. Yarın da aylık hedefim olan 1 ata altını alırım inşallah. Aralık ayında da 1 ata alacağım. Ocak'tan itibaren ise dolar biriktirmeye başlamaya karar verdim.
Bu arada Kişisel Gelişim bölümünde konu açım. İlgilenen arkadaşları beklerim.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/verimli-rutin.1039256/

İyi akşamlar kızlar
Yıl sonu 2000 TL hedefime ulaşmama 400 lira kaldı, sanırım yıl sonuna kadar hedefimi geçeceğim:)
Aaa benim de hedefim 2000 tl idi. Bereketli olsun birikimin :)
Şansıma bi yerden 1700 tl geldi ben de kumbarada biriktirmiştim bi şeyler. 2040 tl oldu ekim ayında.
Sen de inşallah hedefine ulaşır da aşarsın :)

Günaydın kızlar... Biz 1 ay gecikmeli maaşımızı aldık. Hemen çeyrek aldım attım kenara. 2 çeyreğim oldu. karamelli_turta karamelli_turta beni listeden çıkarmadıysan 1 çeyrek yazar mısın ekim için.
Ayrıca kasım ayında alışveriş orucuna başladım. Kendim ve ev için hiç bir şey almayacağım. Belki ucuza denk getirirsem kışlık pardösü alırım. Botlarım vardı onları diktirdim. İlk defa ayakkabı tamir ettirdim. Valla gayet de güzel oldu. Boşuna atmışım şimdiye kadar ayakkabıları. Elime geçtikçe 5-10 da kenara kumbaraya attım bakalım yılbaşında açacağım.
Onun dışında yılbaşındaki 5000 hedefim için kenarda 5 TL yok :-) ama benim hala umudum var. :-)

Günaydın kızlar... Biz 1 ay gecikmeli maaşımızı aldık. Hemen çeyrek aldım attım kenara. 2 çeyreğim oldu. karamelli_turta karamelli_turta beni listeden çıkarmadıysan 1 çeyrek yazar mısın ekim için.
Ayrıca kasım ayında alışveriş orucuna başladım. Kendim ve ev için hiç bir şey almayacağım. Belki ucuza denk getirirsem kışlık pardösü alırım. Botlarım vardı onları diktirdim. İlk defa ayakkabı tamir ettirdim. Valla gayet de güzel oldu. Boşuna atmışım şimdiye kadar ayakkabıları. Elime geçtikçe 5-10 da kenara kumbaraya attım bakalım yılbaşında açacağım.
Onun dışında yılbaşındaki 5000 hedefim için kenarda 5 TL yok :-) ama benim hala umudum var. :-)
Günaydın Canım Anka Anka bereketli olsun çeyreğin hemen ekliyorum..
Umut olsun ki zaten hayaller gerçeğe yaklaşsın cnm ;)

günaydın kızlar
yarın maaş günü akşam 19:30da hesaba geçmiş olacak
birikimimi ayıracağım,hesap kitap yapılacak
eksik listesi yapmam lazım ev/kişisel olarak
gerçi ekim ayında epey eksik tamamladım ama yine var alınması gerekenler
geçen ay düğün/sünnet/asker derken hesapta olmayan epey masraf çıktı, bu ay oradaki açıkları da biraz kapatmak zorundayım. ek hesabımı kullandım:(
bu aydan sonra altın almayıp TL olarak vadeliye koymayı düşünüyorum, Allah kısmet ederse mayıs-haziran gibi ev almak niyetindeyiz o zaman zarar etmek istemiyorum

günaydın kızlar
yarın maaş günü akşam 19:30da hesaba geçmiş olacak
birikimimi ayıracağım,hesap kitap yapılacak
eksik listesi yapmam lazım ev/kişisel olarak
gerçi ekim ayında epey eksik tamamladım ama yine var alınması gerekenler
geçen ay düğün/sünnet/asker derken hesapta olmayan epey masraf çıktı, bu ay oradaki açıkları da biraz kapatmak zorundayım. ek hesabımı kullandım:KK43:
bu aydan sonra altın almayıp TL olarak vadeliye koymayı düşünüyorum, Allah kısmet ederse mayıs-haziran gibi ev almak niyetindeyiz o zaman zarar etmek istemiyorum
Günaydın K kahvemsi mutluluk
Maaşın bereketli olsun canım
Ekstralar illa çıkıyor işte. Bu ay dengelersin sen. Umarım tez zamanda evinize kavuştursunuz rabbim gönlüne göre versin

İyi akşamlar kızlar
Yıl sonu 2000 TL hedefime ulaşmama 400 lira kaldı, sanırım yıl sonuna kadar hedefimi geçeceğim:)
Günaydın ATTRAENTE ATTRAENTE bereketli olsun canım, hedefi tutturmuşsun neredeyse geçeceksin. Insan iyice gaza geliyor böyle olunca ;)
Aaa benim de hedefim 2000 tl idi. Bereketli olsun birikimin :)
Şansıma bi yerden 1700 tl geldi ben de kumbarada biriktirmiştim bi şeyler. 2040 tl oldu ekim ayında.
Sen de inşallah hedefine ulaşır da aşarsın :)
Oo kızlar süpersiniz ya.
Yılbaşına iki ay var sizin hedefler geçmiş neredeyse çok sevindim :) bereketli olsun inşallah

Günaydın hatunlar.

Maaş yattı. Maaş bitti. O arada 200TL'lik gram altın aldım.
Bir de aracımızın yedek anahtarını kaybettim. Evin altını üstüne getirdim yok.. Muhtemelen boş alışveriş poşetiyle birlikte çöpe gitti.:110: Eşimde de bir ısrar kıyamet, yeni anahtar takımı yaptıracak. 700 TL tutuyor. Tek anahtarla olmazmış diye tutturdu. Olur bence :olamaz: Ne kadar ısrarcı oluyor bu oğlak burçları.. İnadı inat..

Günaydın hatunlar.

Maaş yattı. Maaş bitti. O arada 200TL'lik gram altın aldım.
Bir de aracımızın yedek anahtarını kaybettim. Evin altını üstüne getirdim yok.. Muhtemelen boş alışveriş poşetiyle birlikte çöpe gitti.:110: Eşimde de bir ısrar kıyamet, yeni anahtar takımı yaptıracak. 700 TL tutuyor. Tek anahtarla olmazmış diye tutturdu. Olur bence :olamaz: Ne kadar ısrarcı oluyor bu oğlak burçları.. İnadı inat..
Günaydın melekeskisi melekeskisi
Bereketli olsun maaşın, ama bitmiş bile ;)
Olsun birikimini ayırmışsın zaten. Umarım anahtar bir yerlerde çıkar

Back
X