- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #10.961
Evet 22 ayar hatta fiyatlar aynı semtte kuyumcularda bile farklı oluyorSanirim 22 ayar
Internette yada bankada 24 ayar altin fiyati veriliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 22 ayar hatta fiyatlar aynı semtte kuyumcularda bile farklı oluyorSanirim 22 ayar
Aa evet olabilir. Dikkat etmek lazim en iyisi 24 ayar galiba tam bilemiyorumSanirim 22 ayar
Aa evet olabilir. Dikkat etmek lazim en iyisi 24 ayar galiba tam bilemiyorum
Hepimiz öyleyiz canımYılbaşında 2019 hedeflerimizi belirleyip yazsak ya. Çok hevesliyimbirikimle kafayı bozdum
![]()
Benim 2017 yılı hedefim her ay 1 ata almaktı. Bu aya kadar da tutturdum. Toplam 10 ata biriktirdim. 1 tane de ev hediyesi olarak geldi. 11 adet atam var şu an.Hepimiz öyleyiz canım
Sıyrıkgiller
Dimiisinirliportakal and @sinirli_porsuk
Zaten biraz vardı hepten oldu
Canım ben 2017 başında yıllık hedefimi belirlerken 2018 ve akabinde 3 yıllık daha hedef yapmıştım.
2017 birikim hedefim 12,500 dü.
Sanırım gerçekleşen 14,500 civarı olacak.
Sizin hedefleriniz neydi, neler oldu?
2018 için hedefleriniz nedir?
Biri sıyrık mı dediHepimiz öyleyiz canım
Sıyrıkgiller
Canım ben 2017 başında yıllık hedefimi belirlerken 2018 ve akabinde 3 yıllık daha hedef yapmıştım.
Arkadaslar merhaba,
Bir süredir yorumlarınızı dışarıdan takip ediyorum. Benim biraz eurom biraz da dolarım var. Bir ay euro bir ay dolar alıyorum. Biraz da tl ayırıyorum. buradan okuyup gayretlenip, her ay 1 çeyrek yada 2 gram altın biriktirmek de istedim.
Sizce fiziki altın mı alsam? Yoksa altın hesabı mı açsam?
Hesap açacaksam hangi bankadan açmalıyım? Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Hem euro hem dolar biriktirmektense tek bir döviz cinsinde biriktirmek daha mı iyi fikir?
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
2019 ne ya 2018 yazıcaktım nasıl gözüm döndüyse artıkHepimiz öyleyiz canım
Sıyrıkgiller
Birikimlerin bereketli olsun. Ben hem fiziki, hem bankadan gram altin aliyordum. Fiziki altinlarimi da bankaya goturup 24 ayara cevirtip, altin hesabima aktardim. Simdiden sonra ancak hediyelik fiziki altin alacagim.Arkadaslar merhaba,
Bir süredir yorumlarınızı dışarıdan takip ediyorum. Benim biraz eurom biraz da dolarım var. Bir ay euro bir ay dolar alıyorum. Biraz da tl ayırıyorum. buradan okuyup gayretlenip, her ay 1 çeyrek yada 2 gram altın biriktirmek de istedim.
Sizce fiziki altın mı alsam? Yoksa altın hesabı mı açsam?
Hesap açacaksam hangi bankadan açmalıyım? Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Hem euro hem dolar biriktirmektense tek bir döviz cinsinde biriktirmek daha mı iyi fikir?
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
2017 bizim icin oldukca bereketli gecti. Ek isten kazandigimi hic dokunmadan kenari attim. 2018 yilinda mart ayindan itibaren spor hocaligini birakacagim. Esimin projelerden eline gecenlere yine dokunmayacagiz insallah. 2018 yilindaki hedefim 100-120 gr civarinda altin almak. Akarken doldurmak lazim.![]()