• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bi arkadaşim var sadece eşi calisiyor ikna edemiyorum birikim yapmaya. Yapamam yetmez diyip duruyor. Eşi 4000 aliyor ev kira. 1 cocugu var. Ve birikim yapamam diyor
Gerçi cnm evimiz kiraymis yaa kira lar İstanbul da 1200 den başlıyor yani bilemeyiz ne kadar kira verdiklerini borçları falan da yoksa yapılabilir az da olsa.her ay 100 lira bile kenara atılsa kardir ben böyle dusunuyorum ben böyle başladım ve çok şükür çok ta iyi şeyler yaptik

İyi akşamlar kızlar bugün aralık ayı birikimime başlamış ve 50 tl koymuştum zulaya,
100 tl de kayınbabamdan bebişe harçlık geldi onu dA attım zulaya,
Aralık ayından ümitsizdim ama yine de ilk günden miktar güzel oldu .. daha da artar inşallah ..

50 grlık burmalardan bende istiyorum artık :süslü:

Benim bi arkadaşim var sadece eşi calisiyor ikna edemiyorum birikim yapmaya. Yapamam yetmez diyip duruyor. Eşi 4000 aliyor ev kira. 1 cocugu var. Ve birikim yapamam diyor
3000 tl ile evin ihtiyaçları, çocukların ihtiyaçlarını, birikimi de ayırıp idare ediyorum.kiramız yok sadece. Örnek benim canım.
O neden yapamasın?

Sadece éşi çalisip ta birikim yapan arkadaslar var mi:KK69:

Ben. Hem kredi ödüyoruz.hem geçinip birikim yapıyoruz. Üstelik elimize 4000 de geçmiyor. Geçse neler yaparım. 1000 tl atarım her ay.

Merhaba kizlar. Herkesin birikimi hayirli olsun. Ben dun 50 dolar aldim. dolar aliyorum ama kafam karisik:110: cok yukseldi bi anda duser mi ki? yani fazla miktarlarda almaktan korkuyorum.siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? mavipatikli canim kasim ayi birikimim 50 dolar.
Bende düşünüyorum oğlumun çok az parası var altın almak için beklemek istemiyorum.
Dolarda çok yüksek düşer mi acaba gerçi alırsam yıllarca bozfurmam illa değer kazanır.

Selam kızlar. 2018 yılı 24 adet gram altın hedefi koydum kendime üstünede çıkmak istiyorum.
Ocak sonunda da 8 gram ı tamamlamış olucam kısmetse.5 tanesini aldım hedefe adım adım.

Bizde de sadece eşim çalışıyor. Aylık 3000 geliri var. Yeni evlendiğimiz için borç var düzeni oturtmaya çalışıyoruz falan.. Ona rağmen birikimimizi de yapıyoruz çok şükür.

Birikimde en önemli şey az çok demeden biriktirmek. Tl kumbarasına günlük 20 tl atıyoruz. Bankadaki gtam altın hesabıma kumbarada biriktirdiğim bozuk paralarla altın alıyorum. Bozuk paralardan aylık 300 lira birikiyor

Çok para mı hayır ama birike birike çok olacak:halay:

Eşin de çalışmıyor muydu cnm?
Çalışıyor, maaşının bir kısmını bana veriyor. Kalanı baska bir yere kredi ödemesi var oraya gidiyor.
Buna şükür.

10 bin gelirle 0 (sıfır) birikim yapanlar görüyorum ben.
Neymiş yok altın çok yükselmiş.
Dolar alamazmış yüksekmiş...
Bunlar bahane.
Binlerce kıyafete, yüzlerce daha ekliyor sadece.
Hepsi bu.

Bizde öyle yapıyoruz artık eşim maaşını alınca veriyor. Arada da bozuklukları kumbaraya atıyorum öylede 50 60 bazen daha da fazlası birikiyor

Bizde de sadece eşim çalışıyor. Aylık 3000 geliri var. Yeni evlendiğimiz için borç var düzeni oturtmaya çalışıyoruz falan.. Ona rağmen birikimimizi de yapıyoruz çok şükür.

Birikimde en önemli şey az çok demeden biriktirmek. Tl kumbarasına günlük 20 tl atıyoruz. Bankadaki gtam altın hesabıma kumbarada biriktirdiğim bozuk paralarla altın alıyorum. Bozuk paralardan aylık 300 lira birikiyor

Çok para mı hayır ama birike birike çok olacak:halay:

Siz zaten benim idollerimsiniz kızlar..
Sizden ilham alıyorum.

Bırikim için yiillik hedef koyacakmiyiz son kararimiz ne
Ben kabataslak bi plan çikardim yillik
Tabiki her ay birikimimizi onceden oldugu gibi listeleme taraftariyim:super:

Canım her ay olduğu gibi listemizi yaparız.
Yıllık hedeflerimizi de yazarız.

Günaydın kızlar :KK200:

Günaydın kızlar herkese :KK54:
Canım her ay olduğu gibi listemizi yaparız.
Yıllık hedeflerimizi de yazarız.

Günaydın kızlar :KK200:
Aynen canım aylık olarak zaten yazarız yıllık hedefte belirleriz kendimize hatta bence 3-4 aylık gibi birde bi orta vade belirleyelim derim ben motivasyonumuzu daha iyi koruruz diye düsünüyorum ara hedeflerle :KK52:

Back
X