• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi geceler @anka_misali mm :halay:
Afferin kız sana :KK9:
Sakın bozma bu harcama orucunu canım ya.
21 gün üst üste yapılan bir davranış alışkanlığa dönüşüyormuş :ıslık:
Sende alışacaksın bu istikrarla :KK6:
İnşallah canım bakalım. Şu sıralar kampanya yok tupper da.. 1,ocak çok tehlikeli. Onu atlatırsam tamam oldum ben :17:

İnşallah canım bakalım. Şu sıralar kampanya yok tupper da.. 1,ocak çok tehlikeli. Onu atlatırsam tamam oldum ben :KK17:
Tupper satışını sen yapıyorsun değil mi canım? Yoksa başkasından mı alıyorsun?

Şöyle düşün şimdiye kadar aldığın tüm tupperlar sana uzun bir süre yetecektir.
O yüzden alma :(
Çünkü acil ihtiyaç mı?
Hayır.

Ama birikime başlamak acil.
Yarının için veya ailen için.
Şu an değilse de ilerde mutlaka lazım olacak.

1 ocak ta 21 gün mü doluyor ankacım?

Tupper satışını sen yapıyorsun değil mi canım? Yoksa başkasından mı alıyorsun?

Şöyle düşün şimdiye kadar aldığın tüm tupperlar sana uzun bir süre yetecektir.
O yüzden alma :(
Çünkü acil ihtiyaç mı?
Hayır.

Ama birikime başlamak acil.
Yarının için veya ailen için.
Şu an değilse de ilerde mutlaka lazım olacak.

1 ocak ta 21 gün mü doluyor ankacım?
Kesinlikle haklısın canım. Ama bu değişik bişey oldu. Alırken hipnoz oluyorum sanki. Kendimde değilim gibi. Sonra uyanınca pişman oluyorum. Kendim satıyorum ama işte bize gelişi de pahalı. 1 ocakta yeni kampanya var.. Ondan korkuyorum :-) ama almayacağım almamalıyım. :dua: Tutun beni nolurrrrr... 2017 de 10000 yakın urun çekmişim. Elimdekiler satsam 4000 i bulur.. :( TL olarak. :( bunu altına yatırsam araba alırdım kendime iyi kötü:(

Kesinlikle haklısın canım. Ama bu değişik bişey oldu. Alırken hipnoz oluyorum sanki. Kendimde değilim gibi. Sonra uyanınca pişman oluyorum. Kendim satıyorum ama işte bize gelişi de pahalı. 1 ocakta yeni kampanya var.. Ondan korkuyorum :-) ama almayacağım almamalıyım. :dua: Tutun beni nolurrrrr... 2017 de 10000 yakın urun çekmişim. Elimdekiler satsam 4000 i bulur.. :KK43: TL olarak. :KK43: bunu altına yatırsam araba alırdım kendime iyi kötü:KK43:
Anlıyorum seni cnm.
Eskiden bende öyleydim.
Kıyafet bakardım dediğin gibi o an hipnoz olmuş gibi alırdım.
Kısa süreli bir heves ama tutamıyordum kendimi :kızgın:

Sonra istedim ve değiştim.
Sende değişebilirsin Anka Anka , yapabilirsin eğer istersen :KK50:

Günaydın altın kızçeler :KK25:
Altın alanların birikimi hayırlı olsun :KK200:

Hedeflerimize hayırlı ulaşmayı Allahım nasip etsin :cool:
Alışveriş orUcunda olanların iftari hiç gelmesin inşallah :KK70:
Aminnnn.. İyi gidiyorum iyi.
Gece HB den bez sipariş ettim. İlla başka bişey de sokuştururdum sepete eskiden ama almadım bişey sadece bez istedim :5:

Anlıyorum seni cnm.
Eskiden bende öyleydim.
Kıyafet bakardım dediğin gibi o an hipnoz olmuş gibi alırdım.
Kısa süreli bir heves ama tutamıyordum kendimi :kızgın:

Sonra istedim ve değiştim.
Sende değişebilirsin Anka Anka , yapabilirsin eğer istersen :KK50:
Canım sen bu topikle mi başladın direk birikime. Yazdığın başka yerler var mı. Geçmişine ineyim bi ara :-)

Canım sen bu topikle mi başladın direk birikime. Yazdığın başka yerler var mı. Geçmişine ineyim bi ara :-)
''Birikim yapmanın yolları"topiği ile başladım ben.
Ama zaten tasarruf -Birikim -yatırım konularına öğrenmek istediğimdem dolayı neredeyse tüm Birikim topiklerini okudum.

Birikimci hatunlar
Birikim yapmanın yolları topiklerini okumanı tavsiye ederim.

''Birikim yapmanın yolları"topiği ile başladım ben.
Ama zaten tasarruf -Birikim -yatırım konularına öğrenmek istediğimdem dolayı neredeyse tüm Birikim topiklerini okudum.

Birikimci hatunlar
Birikim yapmanın yolları topiklerini okumanı tavsiye ederim.
O topikleri de biliyorum. Nerdeyse hepsinde bir dönem katıldım sonra yine harcadım.
Taaaa 2010 da katrem vardı onunla çeyrek alırdık her ay. O zamandan devam etseydim çeyrek zengini olmuştum :-)

Back
X