• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 gibi işten geldim biraz uzandım
eşim işe gitti.
sonra mutfağı topladım
beyaz lahana vardi ziyan olmasin diye onu dograyip kavurdum domates sosuyla.
evi süpürdü m banyoyu yikadim
çamaşır attim makinaya. çıktı astim
nevresimleri değiştirdim makinaya attim
yemek yedim
cop attım.
oğlumun ödevleri ni kontrol ettim eksik kalanları yapiyor şimdi.
o da komşunun kızlarına gitmek istedi gidip geldi ben iş yaparken.
birazdan misler gibi banyo yaptıracağım.
Sonra kitap okuma saati yapacağız yatacak benim mis kokulum...

Evet maalesef bu ay çok gv kesildi ocakta s
Aynen canım onşallah hep destek tam destek birbirimize :KK52::KK66: yarın bende bi borçları ayırayım bakalım ne kalcak geriye 3 aydır yüksek vergi dilimindeyim pek bişey ayıramıyorum nasipse benim asıl hedefim yeni yıl :KK68:
on kesilmeden sonra rahatlarız inşallah

4 gibi işten geldim biraz uzandım
eşim işe gitti.
sonra mutfağı topladım
beyaz lahana vardi ziyan olmasin diye onu dograyip kavurdum domates sosuyla.
evi süpürdü m banyoyu yikadim
çamaşır attim makinaya. çıktı astim
nevresimleri değiştirdim makinaya attim
yemek yedim
cop attım.
oğlumun ödevleri ni kontrol ettim eksik kalanları yapiyor şimdi.
o da komşunun kızlarına gitmek istedi gidip geldi ben iş yaparken.
birazdan misler gibi banyo yaptıracağım.
Sonra kitap okuma saati yapacağız yatacak benim mis kokulum...
Ayy ne güzel demişsiniz miss kokulummm ben de çocukları yıkayınca onları mis kokulum diye severim :)

Canım burda bikac dakika geçirmek insani toparlıyor bence mümkün olduğunca bi bak yaz

Tşkkrler öneri için
Ben eski takipçiyim , ilk sayfaları okuduysanız msjlarımı görmüşsünüzdür , uzun zmndır girmemiştim , şuan farklı durumlar var , o yüzden para kalmıyor haliyle birikim de olmuyor , zaten israfkar biri değilim cimrilik de hiç yapmam , tutumluyum ama .
Kozmetik makyaj malzemesi züccaciye malzemesi dekoratif obje tekstil malzemesi biblo ıvır zıvır hiç almam , çeyizimdekileri kullanıyorum . gereksiz ayakkabı çanta kıyafet de almam
Yiyeceği kaliteli alırım farklı şehirlerden o yöreye ait yiyecekleri getirtirim
Oğluma kitap alırım
Benzine oto yıkamaya para veririm
30 tl de telefona kontor alırım
Bir de aylık ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunurum

Tşkkrler öneri için
Ben eski takipçiyim , ilk sayfaları okuduysanız msjlarımı görmüşsünüzdür , uzun zmndır girmemiştim , şuan farklı durumlar var , o yüzden para kalmıyor haliyle birikim de olmuyor , zaten israfkar biri değilim cimrilik de hiç yapmam , tutumluyum ama .
Kozmetik makyaj malzemesi züccaciye malzemesi dekoratif obje tekstil malzemesi biblo ıvır zıvır hiç almam , çeyizimdekileri kullanıyorum . gereksiz ayakkabı çanta kıyafet de almam
Yiyeceği kaliteli alırım farklı şehirlerden o yöreye ait yiyecekleri getirtirim
Oğluma kitap alırım
Benzine oto yıkamaya para veririm
30 tl de telefona kontor alırım
Bir de aylık ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunurum
süpersiniz .alllah bereket versin

15 tatilde oglusu goturcem ucak biletleri cok fazla olmus mr tarihi degisince mecburen biletsiz son dakkkaya kaldik ve benim canim cocuklar gibi yeni birseyler istemekte

Kızlar merhaba, bende sessiz takipcilerinizdeyim 2,5-3 aydır sayenizde birikime basladım bende :)
Sizlere sormak istediğim bişey var, internetten kk ile taksitle altın alıyor musunuz? Güvenilir siteler var mı bunun için?

Kızlar merhaba, bende sessiz takipcilerinizdeyim 2,5-3 aydır sayenizde birikime basladım bende :)
Sizlere sormak istediğim bişey var, internetten kk ile taksitle altın alıyor musunuz? Güvenilir siteler var mı bunun için?
benimn kk im yok ama kardeşim Hepsiburada dan almıştı. Hem çeyrek almıştı hemde ealtin diye birşey var onu almisti

geçenlerde bende sormuştum hepsi burada dan alanlar varmis. ne kadar güvenilir olur bilemiyorum. en azından kredi kartını faydalı bir şeyde kullanıp limiti öyle doldururum diye düşünmüştüm.
tabi bir de fiziki olarak saklamak da ayrı dert

Back
X