- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #12.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersiniz .alllah bereket versin
Merhaba kurutma makinanizdan memnun musunuz acaba.yani 2 kişilik bi aileye lazim mi bir türlü karar vetemiyorum çünkü ev parası biriktirmemiz gerekiyorBugun tarlada bostan, yan gel osman modundayim
Meger ne kadar yorulmusum ben. Dun misafirlerimi geçirdikten sonra, evi toparladim. Cocuk olmadigi icin mutfak haric hic bir yer dagilmadi. Arkadaslar gelmeden once bir posta camasir yikanmisti, onlar varken de kuruttum. Gittikten sonra da katladim, gomlek ve pantolonlari utuledim. Yemektir sudur budur gun bitti. Pazara ve markete de esime liste yaptim, o gitti. Gayet guzel de becermis. Ohhh yuvarlanip duruyorummm![]()



Ceyizime almistim ben ve cok memnunum. 15 dk gibi programi yok. Cekme hic farketmedim ben. Faturaya yansimasi da 15 tl gibi oluyor canim.Merhaba kurutma makinanizdan memnun musunuz acaba.yani 2 kişilik bi aileye lazim mi bir türlü karar vetemiyorum çünkü ev parası biriktirmemiz gerekiyorama aklımda hep kurutma makinası varda sormak istedim?her şeyi atabiliyor musunuz çekme yapıyor mu.15 dk programları falan varsa kurutiryor mu acaba?
Teşekkür ederm canım saolasin :)Ceyizime almistim ben ve cok memnunum. 15 dk gibi programi yok. Cekme hic farketmedim ben. Faturaya yansimasi da 15 tl gibi oluyor canim.
Para harcadım da gereksiz bişey almadım. Netten bez almıştım ama yurtiçi kargo bir turlu evin yolunu bulamayınca gittim marketten de aldım 2 paket. Çocuklara muz aldım cetvel aldım falan filan derken 75 TL uçtu gitti. Nasıl pahalı herşey yaa.Anka seni dürtmeye geldim
Haftasonu hava kapalı, yağışlı paraları harcamadın değil mi?
Orucu bozma sakın, seni yakın markaja aldım bilesin, öğretene kadar dürtçem bilesin ![]()
Ben de istiyorum aslında ama sonra bir suru eksik var o fazla luks diyorum karar veremedim bir türlü. Marka ve modeli neydi sizinkinin.Ceyizime almistim ben ve cok memnunum. 15 dk gibi programi yok. Cekme hic farketmedim ben. Faturaya yansimasi da 15 tl gibi oluyor canim.
http://www.bosch-home.com.tr/online-satis/camasir-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri modeli bu canim. Buyuk kolaylik, imkani olan herkese oneririmBen de istiyorum aslında ama sonra bir suru eksik var o fazla luks diyorum karar veremedim bir türlü. Marka ve modeli neydi sizinkinin.
Hayat çok pahalı dedikleri bu olsa gerek cnm.Para harcadım da gereksiz bişey almadım. Netten bez almıştım ama yurtiçi kargo bir turlu evin yolunu bulamayınca gittim marketten de aldım 2 paket. Çocuklara muz aldım cetvel aldım falan filan derken 75 TL uçtu gitti. Nasıl pahalı herşey yaa.![]()
Çok sağol canım bakayımhttp://www.bosch-home.com.tr/online-satis/camasir-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri modeli bu canim. Buyuk kolaylik, imkani olan herkese oneririm![]()
benim arkadasm kullaniyoda olumsuz ozellik olarak tam kurumasi icin en az 2 saatlik programi secmen gerekiyomus daha kisalarda nemli oluyomus yani o yuzden ben vazgectim ama nevresim havlu vs gbi bnm gbi cok yikayanlar icin buyuk kolaylik aslndaMerhaba kurutma makinanizdan memnun musunuz acaba.yani 2 kişilik bi aileye lazim mi bir türlü karar vetemiyorum çünkü ev parası biriktirmemiz gerekiyorama aklımda hep kurutma makinası varda sormak istedim?her şeyi atabiliyor musunuz çekme yapıyor mu.15 dk programları falan varsa kurutiryor mu acaba?
Off şu ev parası biriktirme olayı olmasa canım almak istiyorum kesinliklebenim arkadasm kullaniyoda olumsuz ozellik olarak tam kurumasi icin en az 2 saatlik programi secmen gerekiyomus daha kisalarda nemli oluyomus yani o yuzden ben vazgectim ama nevresim havlu vs gbi bnm gbi cok yikayanlar icin buyuk kolaylik aslnda
Eminim ki o insanların yarisi cebinde olmayan parayı harcadıHayat cok pahali gerçekten.
bugun arkadaşıma ev gormesine gittim
giderken arkadasin yakını goturdu para vermedik
eve gelince eşimi de alip avm ye gittik
Allahim o lcwa o magazalar sira kuyrukları
param yok diyene fırın küreği ile ağzına vurasim var
en dandik kazak 40 tl basit.
hiç kimse aglamasin yemek kati ve mağazalara girilmiyor kalabaliktan
günü 81 tl ile kapattık bugun.
bilemiyorum ki ya gerçekten hayret ettimEminim ki o insanların yarisi cebinde olmayan parayı harcadı