• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun tarlada bostan, yan gel osman modundayim:KK9::KK6:
Meger ne kadar yorulmusum ben. Dun misafirlerimi geçirdikten sonra, evi toparladim. Cocuk olmadigi icin mutfak haric hic bir yer dagilmadi. Arkadaslar gelmeden once bir posta camasir yikanmisti, onlar varken de kuruttum. Gittikten sonra da katladim, gomlek ve pantolonlari utuledim. Yemektir sudur budur gun bitti. Pazara ve markete de esime liste yaptim, o gitti. Gayet guzel de becermis. Ohhh yuvarlanip duruyorummm:-)

zorunlu ihtiyaçlar vardı evde arıza tamir malzemesi vs. 15 lira harcayarak hem tamirat tamamlandı hem de atılmaktan kurtulup kullanışlı hale geldi bir çok sey:KK76:

Bugun tarlada bostan, yan gel osman modundayim:KK9::KK6:
Meger ne kadar yorulmusum ben. Dun misafirlerimi geçirdikten sonra, evi toparladim. Cocuk olmadigi icin mutfak haric hic bir yer dagilmadi. Arkadaslar gelmeden once bir posta camasir yikanmisti, onlar varken de kuruttum. Gittikten sonra da katladim, gomlek ve pantolonlari utuledim. Yemektir sudur budur gun bitti. Pazara ve markete de esime liste yaptim, o gitti. Gayet guzel de becermis. Ohhh yuvarlanip duruyorummm:-)
Merhaba kurutma makinanizdan memnun musunuz acaba.yani 2 kişilik bi aileye lazim mi bir türlü karar vetemiyorum çünkü ev parası biriktirmemiz gerekiyor :( ama aklımda hep kurutma makinası varda sormak istedim?her şeyi atabiliyor musunuz çekme yapıyor mu.15 dk programları falan varsa kurutiryor mu acaba?

Merhaba kurutma makinanizdan memnun musunuz acaba.yani 2 kişilik bi aileye lazim mi bir türlü karar vetemiyorum çünkü ev parası biriktirmemiz gerekiyor :KK43: ama aklımda hep kurutma makinası varda sormak istedim?her şeyi atabiliyor musunuz çekme yapıyor mu.15 dk programları falan varsa kurutiryor mu acaba?
Ceyizime almistim ben ve cok memnunum. 15 dk gibi programi yok. Cekme hic farketmedim ben. Faturaya yansimasi da 15 tl gibi oluyor canim.

Anka Anka seni dürtmeye geldim :p

Haftasonu hava kapalı, yağışlı paraları harcamadın değil mi? :ukala:

Orucu bozma sakın, seni yakın markaja aldım bilesin, öğretene kadar dürtçem bilesin :sopa::ukala:
Para harcadım da gereksiz bişey almadım. Netten bez almıştım ama yurtiçi kargo bir turlu evin yolunu bulamayınca gittim marketten de aldım 2 paket. Çocuklara muz aldım cetvel aldım falan filan derken 75 TL uçtu gitti. Nasıl pahalı herşey yaa. :(

Para harcadım da gereksiz bişey almadım. Netten bez almıştım ama yurtiçi kargo bir turlu evin yolunu bulamayınca gittim marketten de aldım 2 paket. Çocuklara muz aldım cetvel aldım falan filan derken 75 TL uçtu gitti. Nasıl pahalı herşey yaa. :KK43:
Hayat çok pahalı dedikleri bu olsa gerek cnm.
Önemli olan gereksiz ve lux olabilecek harcamalardan kaçınmak.

Merhaba kurutma makinanizdan memnun musunuz acaba.yani 2 kişilik bi aileye lazim mi bir türlü karar vetemiyorum çünkü ev parası biriktirmemiz gerekiyor :KK43: ama aklımda hep kurutma makinası varda sormak istedim?her şeyi atabiliyor musunuz çekme yapıyor mu.15 dk programları falan varsa kurutiryor mu acaba?
benim arkadasm kullaniyoda olumsuz ozellik olarak tam kurumasi icin en az 2 saatlik programi secmen gerekiyomus daha kisalarda nemli oluyomus yani o yuzden ben vazgectim ama nevresim havlu vs gbi bnm gbi cok yikayanlar icin buyuk kolaylik aslnda

benim arkadasm kullaniyoda olumsuz ozellik olarak tam kurumasi icin en az 2 saatlik programi secmen gerekiyomus daha kisalarda nemli oluyomus yani o yuzden ben vazgectim ama nevresim havlu vs gbi bnm gbi cok yikayanlar icin buyuk kolaylik aslnda
Off şu ev parası biriktirme olayı olmasa canım almak istiyorum kesinlikle
Aslında her şeyim tam 2 eksiğim var bir bu ikincisi dyson sarjli süpürge.ikisinin toplamı 5 bin civarı yapıyor.bütçe ayırmak lazım ki şu 2 sene sanırım alamam ama ondan sonra neden olmasın :)

Hayat cok pahali gerçekten.
bugun arkadaşıma ev gormesine gittim
giderken arkadasin yakını goturdu para vermedik
eve gelince eşimi de alip avm ye gittik
Allahim o lcwa o magazalar sira kuyrukları
param yok diyene fırın küreği ile ağzına vurasim var
en dandik kazak 40 tl basit.
hiç kimse aglamasin yemek kati ve mağazalara girilmiyor kalabaliktan
günü 81 tl ile kapattık bugun.

Hayat cok pahali gerçekten.
bugun arkadaşıma ev gormesine gittim
giderken arkadasin yakını goturdu para vermedik
eve gelince eşimi de alip avm ye gittik
Allahim o lcwa o magazalar sira kuyrukları
param yok diyene fırın küreği ile ağzına vurasim var
en dandik kazak 40 tl basit.
hiç kimse aglamasin yemek kati ve mağazalara girilmiyor kalabaliktan
günü 81 tl ile kapattık bugun.
Eminim ki o insanların yarisi cebinde olmayan parayı harcadı

Eminim ki o insanların yarisi cebinde olmayan parayı harcadı
bilemiyorum ki ya gerçekten hayret ettim
biz olani tasarruf ederek harciyoruz
birtane yuzuk baktim pirlanta cok guzeldi 5400 tl dedi icim gitti
1200 e de vardi ama tabiki almadim
altınbaş ta 5 taş alana tektas hediye idi ki ben 5 taştan hoslanmiyorum 1990 tl di.
Cok zengin biri değilim ama o parayi kıyıp alamadım alamam da.

Back
X