• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumla odev yaptik
tam bizi ilgilendiren konu
PaRalar
kuruslari tl leri ogretiyorum
sinirlenmeden sakin kalmaya calisarak
bozuk para yollamistim yanina
sinif arkadaşı kiz,1 tl sine el koymuş
cok sinirlendim oğlum bazen cok pasif yaa

lütfen sinirlenmeyin yüklenmeyin daha fazla cocugunuza. çok normal doğruyu yanlısı iki tarafta ayırt edemeyecek yaşta suan. sadece güzellikle anlatın baskasının malını alamayacagını baskasınında aynı sekılde izinsiz onun malına el koyamayacagını anlatın. yarın ilk iş gidip almasını söyleyin vermek istemezse de yaptığının yanlıs oldugunu anlatsın arkadasına. bir daha da böyle birşeye müsade etmesin. muhtemelen anlatmıssınızdır diye umut ediyorum ama dediğim gibi lütfen cocugunuza kızmayın. asıl kızması gereken arkadasının velisi. cocuk eğitememişler .

lütfen sinirlenmeyin yüklenmeyin daha fazla cocugunuza. çok normal doğruyu yanlısı iki tarafta ayırt edemeyecek yaşta suan. sadece güzellikle anlatın baskasının malını alamayacagını baskasınında aynı sekılde izinsiz onun malına el koyamayacagını anlatın. yarın ilk iş gidip almasını söyleyin vermek istemezse de yaptığının yanlıs oldugunu anlatsın arkadasına. bir daha da böyle birşeye müsade etmesin. muhtemelen anlatmıssınızdır diye umut ediyorum ama dediğim gibi lütfen cocugunuza kızmayın. asıl kızması gereken arkadasının velisi. cocuk eğitememişler .

Yok kizmadim ama tabiki anlattım
cok iyi niyetli cok saf kalpli
aynı kiz gecen ay da oğlumun kalemtrasini kırdı ve tabiki yenisini almadi param yok demiş
mevzu 1 tl ya da kalemtras degil
Hep aynı çocuktan bunları yaşamak
Velisi ile de konuşmak istemiyorum
öğretmene söylesem çocuk onlar diyecek muhtemelen.

bu arada ders için demistim sinirlenmeden sakin kalmaya calisarak diye
hani ogretirken sabırlı olmaya çalışıyorum da

Bugün 1 gram altın bozdurmak zorunda kaldım :( taksitlerden birini hesap etmemişim. Olsun dedim bozduracak altın yapmışım harcamamamışım ama yine de yakın zamanda bozdurmak moralimi bozdu. Hanımlar elime fazladan kalan on yirmi demeden tüm parayı kenara koyup altın yapasım var çok iyi gidiyorum bu konuda.

5 10 grm ver deyince kuyumcu 1 gram 1 gram mi veriyor o nasıl oluyor.bugün kuyumcudan sordum 1.5 sene sonra bozduracağım nasıl alayım diye gram da ata da aynı olur dedi Bana.
ben alirken 1 gram olarakta var 5gramlik 10 gramlikta para gibi yani bn alirken mesela 7 gramlik param varsa kuyumcudan bi 5 gramlik altin bide 1er gram 2 tane aliyorum umarim anlatabilmismdir:21: bu arada bence bna hep gram daha mantikli geliyo 24 ayar tabiki.cunku her gramda 2 tl falan oynuyo bozarken ama atada daha cok farkediyo.yani benim bildgm bu umarm yanlis bilmiyorumdur:ukala:

Bugün 1 gram altın bozdurmak zorunda kaldım :KK43: taksitlerden birini hesap etmemişim. Olsun dedim bozduracak altın yapmışım harcamamamışım ama yine de yakın zamanda bozdurmak moralimi bozdu. Hanımlar elime fazladan kalan on yirmi demeden tüm parayı kenara koyup altın yapasım var çok iyi gidiyorum bu konuda.
sıkma canini altın yapmasaydın gidip saçma sapan ya da sir f istek olan bir şeye harcayacaktınHoppa

Yok kizmadim ama tabiki anlattım
cok iyi niyetli cok saf kalpli
aynı kiz gecen ay da oğlumun kalemtrasini kırdı ve tabiki yenisini almadi param yok demiş
mevzu 1 tl ya da kalemtras degil
Hep aynı çocuktan bunları yaşamak
Velisi ile de konuşmak istemiyorum
öğretmene söylesem çocuk onlar diyecek muhtemelen.

aslında öğretmenle konusmak iyi bir çözüm. ne demek cocuk onlar!!! öğretmen demek sadece dersiyle muhattap olmak değil kişilikli bireyler yetiştirmek demek. bu kabul edilebilir bir cevap değil. siz onun bi tarafına vursanız ya da kıyafetine zarar verseniz aynı tepkiyi verebilecek mi? insanız sonucta diyebilecek mi? ağaç yaşken eğilir. lütfen konusun öğretmeniyle.

aslında öğretmenle konusmak iyi bir çözüm. ne demek cocuk onlar!!! öğretmen demek sadece dersiyle muhattap olmak değil kişilikli bireyler yetiştirmek demek. bu kabul edilebilir bir cevap değil. siz onun bi tarafına vursanız ya da kıyafetine zarar verseniz aynı tepkiyi verebilecek mi? insanız sonucta diyebilecek mi? ağaç yaşken eğilir. lütfen konusun öğretmeniyle.
Aile de verilemeyen temel terbiyeyi malesef okulda ögretmenler ya da idareciler de veremiyor.
Bu konuda ögretmen uyarir fakat çok fazla da birşey yapamaz.

Kızlar bende kk mı çok kullanıyordum.
Ama doğru kullanmak önemli aldığım sakızdan, pede, çerezden, kıyafete her harcama için kk ile ödeme yapıyordum.
Ama artık sadece aylık bir kez oğlumun toplu kitap siperişi ve çok çok ihtiyacım varsa onu almak için. Ama yaptığım taksit sayısı 3 ü geçmez. Genelde tek çekim.
Selamlar hanımlar.
Bu hafta pek katılamam eşim erken gelecek gündüz oğlumla vakit geçiriyorum. Bu aralar birikimde pek iyi gitmiyor
Bugün pazara gittim ve dönüşte 10 tl attım kumbaraya. Sadece kumbara ile birikim yapıyorum. Kış gelfiği için eşimde pek destek olamıyor. Şükür bugünmüze
Kredi kartını bizde herşeye kullanmıyoruz.
Oğluma netten kitap aldığımızda ve ufak tefek taksitli alışverişlerimizde o da 150 tl tutuyor birde faturalara otomatik ödeme yaptık.muhtemelen kartımız 600 700 gibi gelir kış boyu. İnş. Bir aksilik olmazsa

Aile de verilemeyen temel terbiyeyi malesef okulda ögretmenler ya da idareciler de veremiyor.
Bu konuda ögretmen uyarir fakat çok fazla da birşey yapamaz.
kesinlikle katılıyorum terbiye evde başlıyor. aileler bazen çocukları şımararak yetiştiriyor. ne yazıkki öğretmenliğin saygınlığı yok. her öğretmen sınıfı ıyi sun ister

bilemiyorum ki ya gerçekten hayret ettim
biz olani tasarruf ederek harciyoruz
birtane yuzuk baktim pirlanta cok guzeldi 5400 tl dedi icim gitti
1200 e de vardi ama tabiki almadim
altınbaş ta 5 taş alana tektas hediye idi ki ben 5 taştan hoslanmiyorum 1990 tl di.
Cok zengin biri değilim ama o parayi kıyıp alamadım alamam da.
Kanlı Elması izlemediyseniz tavsiye ederim. Nasıl elde edildiğini izlerseniz pırlanta hevesiniz kaçabilir :KK66:
Ben şahsen pırlantalara bakamıyorum bile. Kimler ne şartlarda nasıl çıkarıyor kimler satıp para kazanıyor :KK43:

ben alirken 1 gram olarakta var 5gramlik 10 gramlikta para gibi yani bn alirken mesela 7 gramlik param varsa kuyumcudan bi 5 gramlik altin bide 1er gram 2 tane aliyorum umarim anlatabilmismdir:21: bu arada bence bna hep gram daha mantikli geliyo 24 ayar tabiki.cunku her gramda 2 tl falan oynuyo bozarken ama atada daha cok farkediyo.yani benim bildgm bu umarm yanlis bilmiyorumdur:ukala:
evet anladım canım teşekkür ederim.

Back
X