- Konu Sahibi karamelli_turta
- #16.401
gunaydin herkese
saglikli mutlu en basta da huzurunuz bol olsun
saglikli mutlu en basta da huzurunuz bol olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben kendim oturacak olursam en fazla 5 yillik ev almak isterim cunku 5 yil da ben otursam satar giderimBende çok görüyorum öyle fotolar, bazıları gerçekten muhtesem ama ne biliyim gerçek gelmiyor. İçinde ruh yok sanki.
Ben ev ararken anlatıyordum ya bodrum katlara bile baktım yeterki benim olsun diye ama bak içime sinen bir yer buldum.
Sen de ilanlardan, çevreden bir bak, kelepir bir yer olur belki
Sen çok güzel birikimler yapıyorsun mutlaka evini de alacaksın,0,98 çok iyi bir oran kaçırmanı istemiyorum açıkçası.canim ben kendim oturacak olursam en fazla 5 yillik ev almak isterim cunku 5 yil da ben otursam satar giderim
ama yatirim icin olursa bunu dusunmuyorum ama cok onemi olmaz
kredi odeyebilecegimi dusunuyorum
ben ankaradayim canim. Ama ailem istanbulda yatirim icin istanbul daha iyi hem kira acisindan hemde ankaradan daha cabuk degerleniyor buraya gore. Sen nerdesin?ben oturmalik düşünüyorum canim ama gucumuz baktuk yetmiyor yatırımlık dusunurum
bir de burali degiliz omurluk burda olmayi düşünmüyorum
sen nerdesin cnm
Evet canim saglikli olsunlarda insallah Allah rizkini veriraynen bebek demek masraf demek. Dogumuydu kiyafetiydi bebek arabasi besigi dolabi derken bayagi masrafli oluyor. Hele birde emmezse(insallah emerler)
Ayda sadece mamaya 400 tl gidiyor.
saglikli olsunlarda gerisi bir sekilde oluyor Allahin izniyle
Evet evet acelem yok birikim birikimdir uygun bir firsatta aliriz insallahevet bebek 6eni birey demek ve masraflari oluyor oyle bir sey ki kendinden kısabiliyorsun ama bebekten kisamazsin
ama en guzeli saglikla mutlulukla gelsin.hrr sey ur zamanla
bende biriktiriyorum teyzesi bebislerim icin gelenler bebislerim icin kalacakbu arada cnm ben 1 kurus parasini bile harcamadim ogluma en harclik taki vs.
sen de oyle yap yok say geleni.
su am hir sey yapacak olsak oglumdan borc alacagim

Arkadaşlar bende size birşey danışıcam. Benim arabam yok,ihtiyacım, isteğimde yoktu açıkçası..ama oğlum var okula giden. okula ben götürüp getireyim istiyo hep..
Eşimde akşam bana,sana her ay 3 bin lira vereyim,altın al (adama burdan o kadar bahsediyorum ki,ya bezdirdim,ya etkiledim) biraz biriksin üzerine de katıp alalım artık dedi.
Şimdi şöyle bir durum var ki,maksimum 1 yıl biriktiricem. Sizce altın almak mantıklı olurmu. Sonuçta uzun vadeli diyo herkes altın için. 1 yıl o kadar uzun vadeli bir yatırım sayılmaz.
Sizin fikirlerinizi de almayı çok isterim.
Uzun vadeli canım altın
3 4 ayda bile insanlar kar yapıyor.
Ne güzel keşke benimde eşim seninki gibi bezse

Kizlar sabah biraz yatak keyfi yapiim sonrada biraz daha uyuyayim dedim ama minnoslarim hadi kalk anne bizi besle diyorlar
Bugun babamiz da geliyor
Aksamda belki 5 6 aydir burger yemiyordum(sagliksiz diye) burger king.e gidicez bebislerim ve babalariyla cok heyecanliyim![]()

Kötü örnek oluyorsunuz çocuğunuzadaAyyy..deme öyle demee..
bizede eşim yasakladı burger e korkumuzdan yiyemiyoruz valla yaa. Yarın bizde yeyip gizlesekmi ne yapsak..
Gerçi ben gizli iş yapamıyorum ki hiç yaa..Çocuğa diyorum sakın babana söyleme,eve girdiğim ilk adımda deyiveriyorum. Çocuğumda yazık,bakakalıyo anasının yaptığına..![]()
bende kendime ve esime yedirmiyordum ne kadar zararli sey varsa burgerda yediklerimizin icinde. Ama kirk yilda bir olur ya o kadar da degil. Paketli yediklerimiz cok mu saglikli? Bir suru koruyucu tatlamdirici var icinde. Aslinda mumkun oldugunca evde pisen paketli olmayan seyler tuketmeliyiz ama hamileligim boyunca 1 yada 2 kez yerim sanirim. Kendimden cok bebislerimi dusunuyorum.Ayyy..deme öyle demee..
bizede eşim yasakladı burger e korkumuzdan yiyemiyoruz valla yaa. Yarın bizde yeyip gizlesekmi ne yapsak..
Gerçi ben gizli iş yapamıyorum ki hiç yaa..Çocuğa diyorum sakın babana söyleme,eve girdiğim ilk adımda deyiveriyorum. Çocuğumda yazık,bakakalıyo anasının yaptığına..![]()
canım haberi görür görmez bankayı aradım, müşteri temsilcim bismillahirahmanirahim dedi
nasıl yani dedim
basına açıklama yapıldı ama uygulamanın nasıl yapılacağı bize iletilmedi, birkaç gün geçsin öyle görüşelim dedi
yani beklemedeyim haftaya hafta ortası ararım yine, takipteyim.
eğer yapılandırma imkanım olursa ödeme tutarını biraz daha arttırıp 8 yıla düşürmek niyetindeyim
evet canim ama bizim cektigimiz miktar fazlaydi o yuzden oyle oldu bide bizim faiz oranimiz 0.90
kizlar faiz orani düşünce ev sahibi olasim geldi ama yuksek fiyatlar burda birikime 1 yil daha once baslasam kesin alici gozu ile bakardım
teb canim. Benim onceki banka ziraatti o yapilandirma yapmadi simdiki gibi bende sanki teb.den yeni cekmis gibi yapip yapilandirmis oldum.Sanırım sadece ziraatta olmuş diğerleri ile görüşmeler devam ediyor ama düşürürler
Oranın gayet iyiymiş hangi bankaydı
Valla bende düşünüyorum bu aralar
Günaydın kızlar
teb canim. Benim onceki banka ziraatti o yapilandirma yapmadi simdiki gibi bende sanki teb.den yeni cekmis gibi yapip yapilandirmis oldum.