- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.021
Yani gecen aylarda kredi kartina cok yuklenmemk adina bankada duran paramizi harcadik. Simdi o parada gitti. Kredi kartinada hala borc oluyor. En azindan kk ile alsaydik odenir giderdi. diger paradanda olmazdik.
aynen canım, geçmişte bende aynı durumu çok yaşadım, o sebeple artık toplu para ile borç kapatmıyorum.borç öyle ya da böyle ödeniyor.ama kenarda karşılığı altın olması bile güven veriyor, borcu gözüm görmüyor öyle olunca.
anladim canim. O zaman az trafigin oldugu yollarda en sagdan gitsen. Yavas yavas kis molalar vererek. Zamanla alisabilirsin
saol canım, aynen ötyle yapacağım yavaş yavaş. ama henüz kasko yaptırmadık 5 gün sonra kk hesap kesimimden sonra kasko yapılacak, bi 5 gün daha bekleyeyim dedim...
geçmiş olsun vallahi az da değil cezalar..ben 60 yapsam amanın çok hızlıyım diye asılıyorum freneGeçen hafta hız sınırını aştığımdan dolayı 488 tl ceza gelmişti.. Az önce eşim aradı 233 tl yine hız sınırını aşmışım
2 yıldır aynı yolu kullanıyorum hızıma hiç dikkat etmezdim. Daha 80 i aşacağımı zannetmiyorum![]()