• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani gecen aylarda kredi kartina cok yuklenmemk adina bankada duran paramizi harcadik. Simdi o parada gitti. Kredi kartinada hala borc oluyor. En azindan kk ile alsaydik odenir giderdi. diger paradanda olmazdik.

aynen canım, geçmişte bende aynı durumu çok yaşadım, o sebeple artık toplu para ile borç kapatmıyorum.borç öyle ya da böyle ödeniyor.ama kenarda karşılığı altın olması bile güven veriyor, borcu gözüm görmüyor öyle olunca.

anladim canim. O zaman az trafigin oldugu yollarda en sagdan gitsen. Yavas yavas kis molalar vererek. Zamanla alisabilirsin

saol canım, aynen ötyle yapacağım yavaş yavaş. ama henüz kasko yaptırmadık 5 gün sonra kk hesap kesimimden sonra kasko yapılacak, bi 5 gün daha bekleyeyim dedim...

Geçen hafta hız sınırını aştığımdan dolayı 488 tl ceza gelmişti.. Az önce eşim aradı 233 tl yine hız sınırını aşmışım:KK11:
2 yıldır aynı yolu kullanıyorum hızıma hiç dikkat etmezdim. Daha 80 i aşacağımı zannetmiyorum:mad:
geçmiş olsun vallahi az da değil cezalar..ben 60 yapsam amanın çok hızlıyım diye asılıyorum frene ;) :)

aynen canım, geçmişte bende aynı durumu çok yaşadım, o sebeple artık toplu para ile borç kapatmıyorum.borç öyle ya da böyle ödeniyor.ama kenarda karşılığı altın olması bile güven veriyor, borcu gözüm görmüyor öyle olunca.

saol canım, aynen ötyle yapacağım yavaş yavaş. ama henüz kasko yaptırmadık 5 gün sonra kk hesap kesimimden sonra kasko yapılacak, bi 5 gün daha bekleyeyim dedim...

geçmiş olsun vallahi az da değil cezalar..ben 60 yapsam amanın çok hızlıyım diye asılıyorum frene :KK66: :)
5 gunden bisey olmaz canim. Valla ben her gun arabayla gelip gittigim icin buyuk rahatlik oluyor. Munibusle gitsem okula daha pahaliya geliyor

5 gunden bisey olmaz canim. Valla ben her gun arabayla gelip gittigim icin buyuk rahatlik oluyor. Munibusle gitsem okula daha pahaliya geliyor
aslında çalışsam ben de mecburi bir şekilde çıkmaya çalışırdım. evde olduğum için arabayı bırakıp minibüsle gittiğim bir yer de yok o sebeple vicdan azabı çekmiyorum şimdilik :) ama araba garajda ben minibüste olsaydım eminim çok vicdan azabı çekerdim. sen de dikkat et canım kendine, kazasız belasız git gel inşallah

Birde tatlı eklersen tamamdır
Ben kompostoda yapıyorum ekstra

canım benim araba da o civarda ... ama yaptırmaya karar verdim ben, yoksa cesaretim hiç gelmeyecek gibi.

menü süper canım. hatta pilav fazla gibi. beyti kebabı lavaşa sarıp yapılandan mı yapıyorsun? öyleyse pilav çok bile gelebilir. bi de Suveybe13 Suveybe13 nin dediği gibi hoşaf ya da komposto da çok yakışır. soğuk soğuk iyi gider, tüm gün sıvıya hasret kalınıyor zaten.

canım benim bildiğim arabanın değeri düşmüyor da, kaskonun bir sonraki sene oldukça fiyatı artıyor. bir de hasar kaydı tutulursa fiyat düşüyor ama artık herkes araba alırken ekspertize sokuyor, hasar kaydı çıkmasa bile ekspertiz nerede ne kazası var anında raporluyor, bir şey değişmiyor yani.

tatlıyı yazmayı unutmsum kızlar mısafırlerım chesscakeimi cok severler ozellıkle ondan yapcam onlara pek ramazan tatlısı degıl ama
tsk ederım yorumlar için

selam..ne güzel coşmuş buralar..ben bugün bi tuhafım,hiçbirşey yapasım yok..

bizimde akşamki konumuz arabaydı..ben ehliyeti yeni aldım, elimizdeki parayıdeğerlendirmek için doğru zaman olduğunu düşündüğümüz için biraz erteledik arabayı..tabi bir taraftanda sürekli gündemimizde..
ben, ilk olacak,daha pratik olur düşüncesiyle küçük bişey istiyorum..eşim ise suv olsun,daha korkusuz kullanırsın diyo..hem yazlığa falan giderken bagaj olayıda rahat olur düşüncesinde..peki kullanan arkadaşlar,siz ne dersiniz..yada ilk kullanım için önerediğiniz bir araç varmı..

selam..ne güzel coşmuş buralar..ben bugün bi tuhafım,hiçbirşey yapasım yok..

bizimde akşamki konumuz arabaydı..ben ehliyeti yeni aldım, elimizdeki parayıdeğerlendirmek için doğru zaman olduğunu düşündüğümüz için biraz erteledik arabayı..tabi bir taraftanda sürekli gündemimizde..
ben, ilk olacak,daha pratik olur düşüncesiyle küçük bişey istiyorum..eşim ise suv olsun,daha korkusuz kullanırsın diyo..hem yazlığa falan giderken bagaj olayıda rahat olur düşüncesinde..peki kullanan arkadaşlar,siz ne dersiniz..yada ilk kullanım için önerediğiniz bir araç varmı..
hayırlı olsun canım şimdiden.
ben küçük arabadan yanayım hatchback seviyorum. hem spor duruyor hem her yere rahatlıkla girip çıkıyor insan.
otomotik vites ve dizel olması öncelikli tercih sebebim.

hayırlı olsun canım şimdiden.
ben küçük arabadan yanayım hatchback seviyorum. hem spor duruyor hem her yere rahatlıkla girip çıkıyor insan.
otomotik vites ve dizel olması öncelikli tercih sebebim.

dimi yaa..hayır bide ben ufak tefek bişeyim..o koltuğa oturunca gömülürüm zaten:) dizel,benzin farketmez ama kesinlikle otomatikalırım bende..

aslında çalışsam ben de mecburi bir şekilde çıkmaya çalışırdım. evde olduğum için arabayı bırakıp minibüsle gittiğim bir yer de yok o sebeple vicdan azabı çekmiyorum şimdilik :) ama araba garajda ben minibüste olsaydım eminim çok vicdan azabı çekerdim. sen de dikkat et canım kendine, kazasız belasız git gel inşallah
sagolasin. Evet mecbur kalmayinca insan pek onemsemiyor bende bebisler icin ogrendim. Her zaman babamiz yanimizda olmayacak dr.a bi yere giderken ben goturebileyim diye.

dimi yaa..hayır bide ben ufak tefek bişeyim..o koltuğa oturunca gömülürüm zaten:) dizel,benzin farketmez ama kesinlikle otomatikalırım bende..
aynen otomatik aracın rahatı hiç bir şeyde yok, katılıyorum.

sagolasin. Evet mecbur kalmayinca insan pek onemsemiyor bende bebisler icin ogrendim. Her zaman babamiz yanimizda olmayacak dr.a bi yere giderken ben goturebileyim diye.

oo bebişler mi? ikiz galiba? hadi inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

Back
X