• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhabalar... Ben de daima biriktirmekten çok harcamaya meyilli bir kimse olarak biraz geç kalarak da olsa altın biriktirmeye başladım. Açıkçası benim açımdan son derece motive edici oldu paylaşımlarınız, konuyu açan ve paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimle...

Herkese merhabalar... Ben de daima biriktirmekten çok harcamaya meyilli bir kimse olarak biraz geç kalarak da olsa altın biriktirmeye başladım. Açıkçası benim açımdan son derece motive edici oldu paylaşımlarınız, konuyu açan ve paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimle...
Hoşgeldiniz :)
Güzel birikimler yapman dileğiyle .
Kendinden bahseder misin ?
Çalışıyor musun, evli misin Vs.

Hoşgeldiniz :)
Güzel birikimler yapman dileğiyle .
Kendinden bahseder misin ?
Çalışıyor musun, evli misin Vs.
Hoşbulduk:) Çok teşekkürler. Akademik kariyer yapıyorum. Şu an için bekar olmakla birlikte sonbaharda evleniyorum. Bu dönemde düğün hazırlıkları da bir yandan sürse de, ümit ederim biriktirme hedefimi gerçekleştirebilirim:) Bugünlerde gözüm altında. Siz ne dersiniz merkez bankasının faiz artışı sonrası altındaki bu düşüş geçici mı olacaktır?

20180523_224602.webp

Piyasanin son durumu

Back
X