• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydinn Hepinize kolay gelsin
Bende çekmeceyi düzelteyim dedim
Bebeğim için yaptığım şişeden yine para alınmış.
sinir krizi geçiricem artık.
Insan bir haber verir.

Canım o şişe öylece dursun yerinde,sen sadece kendinin bildiği bir başka şişe yap. Ve asla söyleme. O şişe orda durduğu sürece kolay para olarak görülecek,ufacık bir şeyde bile eli ona uzanır eşinin. Sadece senin eşin için söylemiyorum,eşler hep böyle..yanlış anlama lütfen beni

Insan bir haber verir.
Eşin senin özellikle ayrı ayırdığın parayı izinsiz nasıl alır ?
Benim eşim böyle ayrı bir sebep için biriktirdiğim parayı hiç söylemeden asla almaz, zevk için aldıysa da ben tepkimi belli ederim ama ben siz ikinizi bu konuda çözemedim açıkçası .

Insan bir haber verir.
canim bence siseyle falan ugrasma ac bankada bi hesap eline gctikce git yatir. Ne esin alabilir ne baskasi. Internet bankaciliginda olsun. Takip edersin

Canım o şişe öylece dursun yerinde,sen sadece kendinin bildiği bir başka şişe yap. Ve asla söyleme. O şişe orda durduğu sürece kolay para olarak görülecek,ufacık bir şeyde bile eli ona uzanır eşinin. Sadece senin eşin için söylemiyorum,eşler hep böyle..yanlış anlama lütfen beni
Benim de acil durumlar için ayrı koyduğum para var ,eşim de bilir ama asla almaz.
Olaki alsa bile mutlaka haber verir bana.

Dogru diyosin canm bozuk para sisesine hiç dokunmuyor. Direkt buna. 100 lükleri almış. 10 lira kald içinde.
Ben birikime heveslensin diye beraber biriktirelim demistim .
Sırf bu yüzden kendi hesabıma bile atmadım bebeğin parası olarak gördüğüm için.
Eşin senin özellikle ayrı ayırdığın parayı izinsiz nasıl alır ?
Benim eşim böyle ayrı bir sebep için biriktirdiğim parayı hiç söylemeden asla almaz, zevk için aldıysa da ben tepkimi belli ederim ama ben siz ikinizi bu konuda çözemedim açıkçası .

Bende anlamıyorum. Bu da sinirimi bozuyor.
Kendisi desteyle parayla geziyor bir güne birgün bir lirasını izinsiz almadım.

zevk için aldığını sanmıyorum gerci işten eve evden işe gidiyor

Neyse akşam konusucam o parayı da öyle bırakmayacağım.
Inci bir kolyem vardı. Hani siz yapmışsınız ya çeyrek alıp çerçeve taktirmistiniz .
Bende öyle yapicam. Bu sefer boynumdan zor alır.

canim bence siseyle falan ugrasma ac bankada bi hesap eline gctikce git yatir. Ne esin alabilir ne baskasi. Internet bankaciliginda olsun. Takip edersin
Canım benim bireysel hesabim var zaten.
Ama bunu o heveslensin diye yapalım demistim.
O da burnumdan geldi açıkçası.

Canım benim bireysel hesabim var zaten.
Ama bunu o heveslensin diye yapalım demistim.
O da burnumdan geldi açıkçası.
Az çok eşinin huyunu biliyorsun ama dikkat etmiyorsun bence bu da senin kabahatin . Bu ilk değil önceden de yazmıştın sen böyle :( bir kez oldu diyelim 2. 3. Kez niye hala deniyorsun hiç anlamıyorum.
Biz bile öğrendik eşinin bu huyunu cnm :(
Öncekinde de fikirler verilmişti oysa ama sen kendini değiştirmezsen paraların böyle gitmeye devam edecek.

Az çok eşinin huyunu biliyorsun ama dikkat etmiyorsun bence bu da senin kabahatin . Bu ilk değil önceden de yazmıştın sen böyle :KK43: bir kez oldu diyelim 2. 3. Kez niye hala deniyorsun hiç anlamıyorum.
Biz bile öğrendik eşinin bu huyunu cnm :KK43:
Öncekinde de fikirler verilmişti oysa ama sen kendini değiştirmezsen paraların böyle gitmeye devam edecek.

Canım bu sefer aynı yerine koymadım ki farklı yere koydum
Ona rağmen bulmuş
Zaten o olaydan sonra bir lira eklemedi
Yerini de bilmesi garip yani

Insan bir haber verir.

Bende sinir olurum..demekki kocadan da birikimi saklamak gerek kocam yok derdim yok benimde yeğenim var..teyzoş bozukluk var mi der

Ya varya para biriktirelim die fedakarlık yaparız
Erkeklerin yaptığına bakın
Paradan fedakarlık yaptığımızda, kıymet bilen erkek oranı %5 sanırım
O ihtimali göze alıp strese girmeye hiç gerek yok
B Bugunneselibirgun para biriktirme bence artık
Hemen kesme yavaş yavaş kes
Yazık günah gerçekten

Back
X