- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #18.121
Çikolatam o baldız yokmu sevimsiz şirin ,enişteye göz koymuş adamın başına ne geldiyse ruh hastası baldızdan gelmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen.aksamlari savaş dizisi izliyoruz.pasific bitti, şimdi yeni bi savaş dizisi bulduk.evde sör.yes sör diye bağıra bağıra geziyorum.terhisini bekleyen erlere döndüm resmenAh o eşler :))
Hep aksiyon olsun onlara
Manyak o yaa.döndüre döndüre dövecen o şirin iÇikolatam o baldız yokmu sevimsiz şirin ,enişteye göz koymuş adamın başına ne geldiyse ruh hastası baldızdan gelmiş.
Benim de hiç ilgimi çekmez savaş dizileri bizde de durum aynı :))aynen.aksamlari savaş dizisi izliyoruz.pasific bitti, şimdi yeni bi savaş dizisi bulduk.evde sör.yes sör diye bağıra bağıra geziyorum.terhisini bekleyen erlere döndüm resmen![]()
Enver mi?Anne hatice desen ,en büyük tekmeyi o atıyor
Varsa yoksa deli şirini
Bahar hasta oluyor,
Üvey baba acıyor bahara, ilerleyen bölümlerde bahara taşınacak.
Enver dede bi tane dizide.Enver mi?
İyi olur valla...bi yerde de bahar ve çocukları anasının evinde gördüm geçen. Anası dir dir ediyordu yatak Odamızı işgal ettiler diye![]()
Aynen.Enver iyi ki varEnver dede bi tane dizide.
Enyufka yürekli o zaten
Bahar önce annesine taşınıyor, Hatice barındırmıyor onu . Evine geri dönüyor![]()
Doruk ve nisan annanenin onları istemediğini duyuyor ve eve dönüyorlar ağlayarakEnver dede bi tane dizide.
Enyufka yürekli o zaten
Bahar önce annesine taşınıyor, Hatice barındırmıyor onu . Evine geri dönüyor![]()
Evet canım bahar hasta oluyor.Aynen.Enver iyi ki var
Bahar hasta mi yaaa bi deyivermedin kaç saattir
Şekerim sen de arkası yarın gibisin .bi anlatmadın ayol... cimbizla alıyoruz lafı ağzından :))))))Evet canım bahar hasta oluyor.
O yüzden annesine taşınıyor
Kuzum görümce geldiŞekerim sen de arkası yarın gibisin .bi anlatmadın ayol... cimbizla alıyoruz lafı ağzından :))))))
Yapma yaaa ölecek miKuzum görümce geldi
Şimdi burdayım.
Kanser hastası oluyor bahar
Yaaa vay yelloz vayKardeşi şirin olduğu için sadece onun iliği uyuyor
Vermemek için elinden geleni yapıyor o cadı.
Tipi güzel de pek seveni yok :)Yapma yaaa ölecek mi
Bu arada o şirin nasıl havalı,cool, güzel bir tiptir yaaa
Bir kere canım,Şekerim sen de arkası yarın gibisin .bi anlatmadın ayol... cimbizla alıyoruz lafı ağzından :))))))
Döver bizimkiler.ask i memnuyu izleyip Adnan Bey'in cebine karın seni aldatıyor notukoymus milletiz biz :))))Tipi güzel de pek seveni yok :)
İnstagram da da takip ediyorum sürekli neler yazıyorlar ona neler
Millet onu dışarıda görse dövecek
HihhiTurtisim yaa ne güzel muhabbet döndürdük.sanki karşılıklı oturmuş mahalledeki kadınları çekiştiriyor gibi hissettim :))))