• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynen.aksamlari savaş dizisi izliyoruz.pasific bitti, şimdi yeni bi savaş dizisi bulduk.evde sör.yes sör diye bağıra bağıra geziyorum.terhisini bekleyen erlere döndüm resmen :KK43:
Benim de hiç ilgimi çekmez savaş dizileri bizde de durum aynı :))
Kıyamam ya :))

Anne hatice desen ,en büyük tekmeyi o atıyor :KK43:
Varsa yoksa deli şirini :KK43:
Bahar hasta oluyor,
Üvey baba acıyor bahara, ilerleyen bölümlerde bahara taşınacak.
Enver mi?
İyi olur valla...bi yerde de bahar ve çocukları anasının evinde gördüm geçen. Anası dir dir ediyordu yatak Odamızı işgal ettiler diye :(

Enver mi?
İyi olur valla...bi yerde de bahar ve çocukları anasının evinde gördüm geçen. Anası dir dir ediyordu yatak Odamızı işgal ettiler diye :KK43:
Enver dede bi tane dizide.
Enyufka yürekli o zaten :(
Bahar önce annesine taşınıyor, Hatice barındırmıyor onu . Evine geri dönüyor :(

Enver dede bi tane dizide.
Enyufka yürekli o zaten :KK43:
Bahar önce annesine taşınıyor, Hatice barındırmıyor onu . Evine geri dönüyor :KK43:
Doruk ve nisan annanenin onları istemediğini duyuyor ve eve dönüyorlar ağlayarak :(

Ayy anlatırken bile tekrar hissediyorum he .

Şekerim sen de arkası yarın gibisin .bi anlatmadın ayol... cimbizla alıyoruz lafı ağzından :))))))
Bir kere canım, karamelli_turta karamelli_turta bir hafta bekledi sorularının cevabını almak sen iki dakikada alıyorsun daha ne istiyorsun ne:)))
Şaka bir yana biz eşimle her dizi günü pazarlık yapıyoruz adam bırak diziyi türk kanallarini bile açınca bambaşka biri oluyor
Valla yildim diziyi izleyene kadar

Back
X