• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahsen ufak tefek bir birikimim olsa ben de kesin daireye yatırım yapardım.
Kira getirisi ile birlikte ödemek daha kolay olur
Gercekten emlak sektöründe ciddi bir sorun var, krediler çok yüksek. Bizim bölgede o kadar çok satilik ev varki hala da devam eden inşaatlar. Müteahhitler nakite sıkışınca uyguna da veriyor mesela benim evim
Gönlüne göre olsun damla cikolata damla cikolata canim
Allah razı olsun kuzum, hepimizin gönlüne göre versin inşallah Allah.
aynen öyle. yıllardır emlak balonu patlayacak haberleri okur durururz ama artık hakkaten tıkandı sektör. zaten görüyoruz da. geçen haberlerde vardı. büyük bir inşaat şirketi batmış, evler teslim edilmediği halde alıcılar kredileri ödemek zorundaymış, öyle bir anlaşma yapılmış satılırken. Allah herkese kolaylık versin....

inşallah kuzum yaa. valla şuanki duruma bakarak zor gibi ama bazı planlarım var, gerçekleşirse başarabilirim gibi. bakalım artık kısmet.
yalnız düşünüyorum da 1,5 yıl önce elimde 10 kuruş yokken şuan birikimle arabamı aldım ve yatırımlık ev hayali kuruyorum. hayat ne garip. hamdolsun,şükürler olsun Rabbime.maşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar: hep sayenizde valla. ilk işe girdiğimde bu zihniyette olsaydım rahat 2 dairem vardı çalıştığımızla aldığım. ahh ahh nasıl harcamışız yılları...bu yazımda yeni başlayanlara ilham versin inşallah. Allah hepimizin birikimlerini arttırsın, iyi günlerde hayallerimiz için harcamayı nasip etsin inşallahhh....Allah sağlık sıhhat huzur versin inşallah...
Demek ki herşeyin bir zamanı varmış ,yaşamamız gerekiyormuş.. 1,5 yıl öncesine kadar almasaydın o aldıklarını aklın kalacaktı gözün kalacaktı. Keşke şunu da yapsaydım, bunu da alsaydım Vs.
Ben inanıyorum herşeyin bir zamanı var .
Ve o zaman gelmeden olmuyormuş.
Sende bende diğer birçok arkadaşım da bunun tamda canlı örneğiyiz ..
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canım benim .iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Demek ki herşeyin bir zamanı varmış ,yaşamamız gerekiyormuş.. 1,5 yıl öncesine kadar almasaydın o aldıklarını aklın kalacaktı gözün kalacaktı. Keşke şunu da yapsaydım, bunu da alsaydım Vs.
Ben inanıyorum herşeyin bir zamanı var .
Ve o zaman gelmeden olmuyormuş.
Sende bende diğer birçok arkadaşım da bunun tamda canlı örneğiyiz ..
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canım benim .iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Amin canımm, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.

o paraya ihtiyacın yoksa kalsın bir kenarda unut hatta üzerine peyderpey altın alarak ortalamanı da düşürebilirsin.. ülkemizdeki belirsizliklerden dolayı üzgünüm ama yine artacağını düşünüyorum ben bu rakamların.ytd
oo sinirli kardeşim dönmüş sahalara :))) sinirli porsuk canım ben :) nick değiştirdim. nasılsın? her şey yolunda mı? kızçen nasıl, iyidir inşallah...

kgokce kgokce de yok sanırım uzun zamandır.. Z zeyneprer de iyidir inşallah.

Evet canım Z zeyneprer uzun zaman oldu hiç görmedim umarım herşey yolundadır .
T tatlu
@tobosoludulcinea
Nerelerdesiniz kızlar
canım, geçmişe yeni göz attım da tatil krizi yaşanmış :(
nedir bu kayınvalidelerden çektiğimiz biz kadınların yaaa...
şuan son durum nedir? geliyor mu illaki?
bu sıcakta kaplıca da ne yahu..valla kalpten gider. tövbe tövbe...sağlık kontrollerini yaptırıp gitsin.

canım, geçmişe yeni göz attım da tatil krizi yaşanmış :KK43:
nedir bu kayınvalidelerden çektiğimiz biz kadınların yaaa...
şuan son durum nedir? geliyor mu illaki?
bu sıcakta kaplıca da ne yahu..valla kalpten gider. tövbe tövbe...sağlık kontrollerini yaptırıp gitsin.
Hiç sorma canım tam kriz oldu.
Akşam eşime yeni teklifi yaptım Kv me arkadaş lazım annemi de davet edeceğim dedim.
Kısasa kısas madem yılda bir tatil yapıp yolculuğu Kv ile geçireceğim aynı hissi eşim de yaşasın dedim bu güzellikten onu mahrum etmeyeyim çok görmeyeyim .

Biraz önce eşim aradı sabah annesine demiş, Kv mi davet edecek turta sana arkadaş olur hem diye .Kv gitmekten vazgeçtiğini söylemiş.
Zaten ne işi var bizim ailecek baş başa yapacağımız tatilde yanımızda. Nasıl sinir olmuştum anlatamam canım .
Ben biliyorum artık ne yapacağımı tarih zaman yer vermicem artık kimseye takılmayı düşünmesin peşimize .
Eşimi de payladım zaten bu kriz yüzünden.
Araya kimse burnunu sokmasa olmayacak.
Bizimle gelmesini istesem baştan davet ederim değil mi.

Akşam eşime yeni teklifi yaptım Kv me arkadaş lazım annemi de davet edeceğim dedim.
Kısasa kısas madem yılda bir tatil yapıp yolculuğu Kv ile geçireceğim aynı hissi eşim de yaşasın dedim bu güzellikten onu mahrum etmeyeyim çok görmeyeyim .

Biraz önce eşim aradı sabah annesine demiş, Kv mi davet edecek turta sana arkadaş olur hem diye .Kv gitmekten vazgeçtiğini söylemiş.
Zaten ne işi var bizim ailecek baş başa yapacağımız tatilde yanımızda. Nasıl sinir olmuştum anlatamam canım .
Ben biliyorum artık ne yapacağımı tarih zaman yer vermicem artık kimseye takılmayı düşünmesin peşimize .
hahahaha, iyi taktikmiş :)))
tebrik ederim kardeşim. herkes yerinde iyi, ne işi varmış sizinle. işgüzar işte!

hahahaha, iyi taktikmiş :)))
tebrik ederim kardeşim. herkes yerinde iyi, ne işi varmış sizinle. işgüzar işte!
Canım benim annem babam olsa hiçte böyle sonradan dahil olma teklifi yapmazlar.
Ama şu kv ler herşeye burnunu sokabileceğini zannediyor. Düzeni bozan hep erkek tarafı.
Madem eşim annesini kıramıyor öyle mi böyle bende aynı duyguyu vereyim ona.
Kibarlığımızı bozmayalım diyoruz da pes yani bu kadarı da. Hazır araç varken bende faydalanayım mantığı.
Kv m son plandan hoşlanmadı belli kii :KK70:

süpersın canım:halay:

ya kızlar ck canım sıkıldı paylasmak ıstedım
yuzme dersıne yazıldm özel ders gruplar kalabalık ogrenemem dedım 5ders 350lira
ve 2ders kaldı bıtmesıne ben ogrenemedım yaaa
ayak cırpmamda sıkıntı var cok az gıdıp cıkıyorum
moralm bzuldu:kızgın:
2 derste çözülmeyecek gibi mi canım sıkıntı?
devam edemiyor musun 5 ders daha?
bi de youtube da yüzme videolarını izlemeni öneririm.hangi stilde yüzmeyi öğreniyorsan mutlaka vardır kolay bir şekli videolarda.

Sen kurtulmuşsun
Darısı bana

Sen kurtulmuşsun
Darısı bana
Bu kadar kolay olabileceğini sanmıyordum ama annem fikri pek hoşuna gitmedi sanırım .
Onların anaları varsa benim de var .
Ha çağırsam da gelmezdi annem o ayrı mesele. Babam ile gidiyor o, takılmaz peşimize .

Günaydın kızlar.
Sizi sürekli takip ediyorum daha önceki sayfalarda da konuşmuştuk ama yazamadım.
Çalışmıyorum 17 aylık kızım var emiyor ona bakiyirum.
Ve açıktan lise okuyorum.
Eşimin maaşıyla kimsenin katkisi olmadan geçiniyoruz çok şükür.
Ufak tefek birikim yapmaya çalışıyorum ev istiyorum ama herhalde bı 20 sene hayal gibi ama olsun ben az çok demeden biriktireyim.
Rabbim belki nasip eder.
Birikmiş paramla 50 gram bilezik yaptım Adana o zman 161 di bileziğin gramı hepinizin yazdıklarını dikkate alıyorum maaşallah çok güzel birikimler yapıyorsunuz.
Yaz ayı vergiler gezme tozma dugun bayram derken biraz bu ay zorladı kenardaki paramdan harcadık maalesef e giden de yerine zor koyuluyor.
Bakalım rabbim yardımcımız olsun herşey aldı başını gitti .
Biraz uzun oldu ama yazmak istedim.
Kusura bakmayın. ❤️

Günaydın kızlar.
Sizi sürekli takip ediyorum daha önceki sayfalarda da konuşmuştuk ama yazamadım.
Çalışmıyorum 17 aylık kızım var emiyor ona bakiyirum.
Ve açıktan lise okuyorum.
Eşimin maaşıyla kimsenin katkisi olmadan geçiniyoruz çok şükür.
Ufak tefek birikim yapmaya çalışıyorum ev istiyorum ama herhalde bı 20 sene hayal gibi ama olsun ben az çok demeden biriktireyim.
Rabbim belki nasip eder.
Birikmiş paramla 50 gram bilezik yaptım Adana o zman 161 di bileziğin gramı hepinizin yazdıklarını dikkate alıyorum maaşallah çok güzel birikimler yapıyorsunuz.
Yaz ayı vergiler gezme tozma dugun bayram derken biraz bu ay zorladı kenardaki paramdan harcadık maalesef e giden de yerine zor koyuluyor.
Bakalım rabbim yardımcımız olsun herşey aldı başını gitti .
Biraz uzun oldu ama yazmak istedim.
Kusura bakmayın. ❤️
Hoş geldin canım
Bütün çoklar azdan olur

Back
X