• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K kahvemsi mutluluk gecmis olsun bende regl ayni sen gibi mide bulantisi ishal vs.. bugun olcam belli ediyor
Z zeyneprer hoşgeldin biz cok merak ettk seni nasilsin
Çok iyiyim canım. Eski dostlarla muhabbet edince hele bide :) daha ne olsun. Hepinizi özledim. İşler çok yoğun. İnan kendime vakit ayıramıyorum. Ağustosta böyle devam edecek galiba. Umarım eylülde düzene gireriz.
Sen tatildesin sanırım. Nasıl gidiyor?

Çok iyiyim canım. Eski dostlarla muhabbet edince hele bide :) daha ne olsun. Hepinizi özledim. İşler çok yoğun. İnan kendime vakit ayıramıyorum. Ağustosta böyle devam edecek galiba. Umarım eylülde düzene gireriz.
Sen tatildesin sanırım. Nasıl gidiyor?
iyiyim cnm cok sukur egitime gittim 1 hafta sonra kucuk bir tatil gezme simdi evdeyim kislik hazirlik falan yapacagim
biraz birikim sekteye ugruyor yaz olunca da.

imsallah her sey daha iyi olacak tam gaz devam

iyiyim cnm cok sukur egitime gittim 1 hafta sonra kucuk bir tatil gezme simdi evdeyim kislik hazirlik falan yapacagim
biraz birikim sekteye ugruyor yaz olunca da.

imsallah her sey daha iyi olacak tam gaz devam
Biz daha tatil filan yapamadık. İzinleri ayarlayamadık. Ağustos planlıyorduk. Eşimin ağustosta çıkamayacağı belli oldu kaldı. 26sında alanya ve konyaya gideceğiz bir haftalık. Oda eşimin ailesini ziyarete.
Belki eylüle ayarlayabilirsek kaçıcaz bi yerlere. Çok yoruldum inan.
100 saati geçkin mesai yapıyorum 2 aydır. Ağustosta öyle olacak. Gelen fazla parada gidiyor anlamıyorum. Mesai almadan daha fazla biriktiriyordum :)

Merhaba canlarım. Öncelikle özürlerimi iletiyorum. Yaz dönemi nöbetlerim çok sıklaştı. Biraz kopunca dönemedim.
Çok özledim sizleri ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.
Herkes nasıl?
Merhaba canım benim. .nerelerdesin ben çok merak ettim seni. Bu kadar uzun süre gelmeyince . Herşeyin yolunda olmasına sevindim ama :)
Çok yoruluyorsun canım zor bir meslek seninki. .

Canım benim. Çok teşekkür ederim çok mahcup ettiniz beni ilginizle. Çok sıklaştı nöbetlerim. Malum yaz dönemi. İzinler arttı. İş yükü de artıyor. Ara verincede takip edip giremedim maalesef.
Bugünde işteyim. Bi bakayım dedim. Mail adresime de hiç bildirim gelmemiş o yüzden farkedemedim.
Bende bi değişiklik yok aynı tas aynı hamam :) iş güç. Birikimede devam etmeye çalışıyorum.
Sende durumlar nasıl? Ev işlerini hallettin mi? Memnun musun evinden?
çok etiketledik seni hep sorduk
çok da merak ettik Allah korusun diye
neyseki herşey aynı
valla canım ben de de pek bir değişiklik yok,
taşındım, sonra yerleşme süreci ve boynumla ilgili tedavi derken bu günlere geldik :)

Merhaba canım benim. .nerelerdesin ben çok merak ettim seni. Bu kadar uzun süre gelmeyince . Herşeyin yolunda olmasına sevindim ama :)
Çok yoruluyorsun canım zor bir meslek seninki. .
Burdayım canım döndüm :)
Bende özledim sizleri. Çok şükür iyiyim bir sıkıntı yok :) hızlı tempo iş güç haricinde :)
Sen nasılsın? İzin filan yaptın mı yoksa benim gibi çalışmaya devam mı?

Burdayım canım döndüm :)
Bende özledim sizleri. Çok şükür iyiyim bir sıkıntı yok :) hızlı tempo iş güç haricinde :)
Sen nasılsın? İzin filan yaptın mı yoksa benim gibi çalışmaya devam mı?
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..
Bende iyiyim tam tempo devam ,bu hafta gececiyim bende .
İzin henüz yapmadım, bayram haftası ile sonraki hafta benim izin çok var daha :(

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..
Bende iyiyim tam tempo devam ,bu hafta gececiyim bende .
İzin henüz yapmadım, bayram haftası ile sonraki hafta benim izin çok var daha :KK43:
Sayılı gün çabuk geçer inşallah canım :)
Bizde 26sında eşimin ailesine gidicez 1 hafta kadar. Ona da pek izin denmez ama işte yorgunluk. Sonra dönüp çalışmaya devam. Eylülde belki bir süre ayarlayabilirsek birşeyler yapmak istiyoruz. Bu sene pek bi plansız oldu. Hiç birşey ayarlayamadık.

Back
X