- Konu Sahibi karamelli_turta
- #19.841
faiz aciklamasi yapıldı miYarın merkez bankasının faiz açıklaması olacakmış o yüzden yarına kadar sıkı takipteyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
faiz aciklamasi yapıldı miYarın merkez bankasının faiz açıklaması olacakmış o yüzden yarına kadar sıkı takipteyim
Çok iyiyim canım. Eski dostlarla muhabbet edince hele bide :) daha ne olsun. Hepinizi özledim. İşler çok yoğun. İnan kendime vakit ayıramıyorum. Ağustosta böyle devam edecek galiba. Umarım eylülde düzene gireriz.K kahvemsi mutluluk gecmis olsun bende regl ayni sen gibi mide bulantisi ishal vs.. bugun olcam belli ediyor
Z zeyneprer hoşgeldin biz cok merak ettk seni nasilsin
iyiyim cnm cok sukur egitime gittim 1 hafta sonra kucuk bir tatil gezme simdi evdeyim kislik hazirlik falan yapacagimÇok iyiyim canım. Eski dostlarla muhabbet edince hele bide :) daha ne olsun. Hepinizi özledim. İşler çok yoğun. İnan kendime vakit ayıramıyorum. Ağustosta böyle devam edecek galiba. Umarım eylülde düzene gireriz.
Sen tatildesin sanırım. Nasıl gidiyor?
Biz daha tatil filan yapamadık. İzinleri ayarlayamadık. Ağustos planlıyorduk. Eşimin ağustosta çıkamayacağı belli oldu kaldı. 26sında alanya ve konyaya gideceğiz bir haftalık. Oda eşimin ailesini ziyarete.iyiyim cnm cok sukur egitime gittim 1 hafta sonra kucuk bir tatil gezme simdi evdeyim kislik hazirlik falan yapacagim
biraz birikim sekteye ugruyor yaz olunca da.
imsallah her sey daha iyi olacak tam gaz devam
Bende ara ara barbunya alıp koydum. Biraz bezelye, 1 kg taze fasulye attım. Sebzelerle buzluk doldu. Kurbanda ne yapacaksam :)bu hafta biraz dondurucuya kislik bir seyler koymayi planliyorum
Merhaba canım benim. .nerelerdesin ben çok merak ettim seni. Bu kadar uzun süre gelmeyince . Herşeyin yolunda olmasına sevindim ama :)Merhaba canlarım. Öncelikle özürlerimi iletiyorum. Yaz dönemi nöbetlerim çok sıklaştı. Biraz kopunca dönemedim.
Çok özledim sizleri ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.
Herkes nasıl?
çok etiketledik seni hep sordukCanım benim. Çok teşekkür ederim çok mahcup ettiniz beni ilginizle. Çok sıklaştı nöbetlerim. Malum yaz dönemi. İzinler arttı. İş yükü de artıyor. Ara verincede takip edip giremedim maalesef.
Bugünde işteyim. Bi bakayım dedim. Mail adresime de hiç bildirim gelmemiş o yüzden farkedemedim.
Bende bi değişiklik yok aynı tas aynı hamam :) iş güç. Birikimede devam etmeye çalışıyorum.
Sende durumlar nasıl? Ev işlerini hallettin mi? Memnun musun evinden?
canım ben hiç böyle olmuyordum, sabahtan beridir şirkette de sıcak su torbasıyla çalışıyorumK kahvemsi mutluluk gecmis olsun bende regl ayni sen gibi mide bulantisi ishal vs.. bugun olcam belli ediyor
Z zeyneprer hoşgeldin biz cok merak ettk seni nasilsin
Canım izin ya da rapor alip dinlensen.canım ben hiç böyle olmuyordum, sabahtan beridir şirkette de sıcak su torbasıyla çalışıyorum
ve mide bulantım geçmiyor![]()
Burdayım canım döndüm :)Merhaba canım benim. .nerelerdesin ben çok merak ettim seni. Bu kadar uzun süre gelmeyince . Herşeyin yolunda olmasına sevindim ama :)
Çok yoruluyorsun canım zor bir meslek seninki. .
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..Burdayım canım döndüm :)
Bende özledim sizleri. Çok şükür iyiyim bir sıkıntı yok :) hızlı tempo iş güç haricinde :)
Sen nasılsın? İzin filan yaptın mı yoksa benim gibi çalışmaya devam mı?
Sayılı gün çabuk geçer inşallah canım :)Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..
Bende iyiyim tam tempo devam ,bu hafta gececiyim bende .
İzin henüz yapmadım, bayram haftası ile sonraki hafta benim izin çok var daha![]()
canım ben mali müşavirim ve vergi haftasıCanım izin ya da rapor alip dinlensen.
Uff anladım canım ya ne gıcık bi durum.dikkat et kendine sevgiler.canım ben mali müşavirim ve vergi haftası
ufak ufak molalar verip çalışmaya çalışıyorum
Yarın diye biliyorumfaiz aciklamasi yapıldı mi
Sizce daha da dusecek miYarın merkez bankasının faiz açıklaması olacakmış o yüzden yarına kadar sıkı takipteyim
Bizim kurumumuz hazirladi yatti gecen haftaKızlar bu 15 gunlük maas farkı ne zaman yatar acaba bilen var mı? Bu ay sonuna kadar yatmış olur mu acaba ?
Şuan 186 bugün içinde 183 184 ü görürse alıcam ytdSizce daha da dusecek mi