• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı biber sos ve domates sos her yil yaparım. Kırmızı biber sos enfes olur. Menemen yapar eklerim. Salca niyetine koyarım. Makarna yapar sosa eklerim. Eşim çiğ köfte yaptığında mutlaka ekleriz. Sabah zeytin yağı ve baharat ekleyip ocakta şöyle bir döndürürum kahvaltıda yeriz... tavsiye ederim.

Günaydın kızlar
Gök gürültüsünden sabaha kadar uyuyamadım :(
Kışlık hazırlıkları yaparken zahmetli ama tüketirken büyük kolaylık sağlıyor.
Her türlü biber ve domates sosa ben de bayılırım.
Bugün pazar var ama bu yağmurda hicbirsey ucuz değildir sanırım
Benim evimin buradan bahçelerden toplanan sebze meyveyi satan arabalar çok geçiyor, bir de onlara bakarım
Daha taze olur
Haftasonu derin dondurucuyu silip hayata döndürme vakti

Selam kızlar bir uğradım kayboldum valla. Bugünlerde işle ilgili değişiklikler filan oldu koşturmaca geçiyor günlerim. Sağlık olsun zamanla oturacak her şey rayına inşallah.
Kışlık hazırlık demişken hafta sonları da öyle geçiyor kv sağolsun yapalım dedi ben ufak tefek yardım etsem de salça ve sos kısmı onda. Ben de derin dondurucuya fasulye ve bamya koydum. Doğranmış domateslerle. Közlemeler vardı biber ve patlıcan onlar yeter. Sarımsak da koydum 1 kilo soyup.
1 kitap bitirdim (milenaya mektuplar) ikinciyi okuyorum (yetişkin çocuklar). Dizi izlemeye başladım eşimle this is us kendim shameless izliyorum :))
Harcamalarımıza dikkat ediyoruz yine maaş artışlarıyla artık çok sıkışmıyoruz kendimize de harcamalar yapmayı düşünüyorum. Bizde böyle durumlar. Sevgiler..

okunmayi bekleyen kitaplar bende de var baslayacagim bende...

kizlar sarimsak nasil koyuyorsunuz

ben maydanoz ve dereotu da saklamak istiyorum bilen var mi pratik olsun diye
iki hafta bi kaç demet maydanoz almıştım, eşimde benim aldığımı bilmeden alışveriş yaparken o da almış.. ziyan olmasın diye ilk defa yıkadım biraz kuruttum, doğrayıp poşetledim. attım dondurucuya.. ve pişen yemeklere kullandım, gayet iyi oldu.. salata tarzı çiğ tüketilen yemeklere nasıl olur bilemem ama pişen ısı gören yemekler için olur.

okunmayi bekleyen kitaplar bende de var baslayacagim bende...

kizlar sarimsak nasil koyuyorsunuz

ben maydanoz ve dereotu da saklamak istiyorum bilen var mi pratik olsun diye
sarımsağı kabuklarını ayıklayıp iki poşete geçirip atıyorum.
sarımsağı su dolu bir kapta bekletince elinle sıyırınca hemen kabuğu ayrılıyor.
maydanoz ve dereotunu yıkatıp kurutup küçük küçük doğrayıp koyuyorum. börek için falan güzel oluyor.

Back
X