- 28 Mayıs 2018
- 605
- 900
- 53
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.481
Umarim bir sorun yoktur :)canım burdan konu dagılmasın dıye yazmamıstım aslında da,yazayım,sorum bıraz sacma ama tahlil yaptırmam gerekıyo ozel labrotuar bıldıgınız varmı dıcektm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim bir sorun yoktur :)canım burdan konu dagılmasın dıye yazmamıstım aslında da,yazayım,sorum bıraz sacma ama tahlil yaptırmam gerekıyo ozel labrotuar bıldıgınız varmı dıcektm
Muğla için ikinci öneriyi de senden alıyorum canım :) gidip görmek lazım ..Günaydın kızlar, bugünün erkencisi de benim. Cumartesi yola çıktık, Fethiye'ye geldik, gelirken yolda Salda gölüne uğradık, yolu biraz zordu ama göl turkuaz suları ile harikaydıBen Muğla'yı Antalya'dan daha çok seviyorum, dağları, denizi, yeşilliği, esintisi... Antalya da alışık olmadığım için nemden nefes alamıyorum, tuzu da beni hemen kavuruyor. Kıbrıstaki Nuhun Gemisine balayı için gitmiştik erken rez aldığımız için uygun olmuştu ama ağustos sıcağında kıbrıs da çekilmiyor. Bu arada yazınca aklıma geldi. Bugün benim evlilik yıldönümüm.
![]()
Teşekkür ederim turtacım :)Muğla için ikinci öneriyi de senden alıyorum canım :) gidip görmek lazım ..
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :)nice sağlıklı, huzurlu aşk dolu yıllarınız olsun.. .
enflasyonu abidik gubidik mallarla bile düşük gösteremiyorlar çünkü artık tüketimi azaltmaya çalışıyorlar.Günaydın kızlar
Haberlerde altına taksit kalkıcak diyor. Eskiden 4 taksit yapılıyordu artık yapılmıcak diyor
Ohh ne iyi olmuş...marmaristen selamlar kızlar
ankaradan cıktık yola
denizliye ugradık nefis dondurmali irmik tatlısı yedik
sonra pamukkaleye gıttık gezdk
marmarıse geldk yemek falan yeme, anca bu saatte otele geldk
aslında alırken havuz manzaralı almıstm sırın bi otel
sonra gırerken esım dedıkı keske denız manzaralı alsaydn ck guzelmıs
butcemıze bu daha uygundu ddm
sonra resepcıon da kayıt yaptırırken esım park yeri bulmaya calıstı bıraz soylendım bnde park doluymus dıye
gorevliye ddm bızımkı de havuz manzaralı deniz olsaydı daha guzelmıs ddm ben ayarlıcam onu dedı goz kırptı suan denız manzaralı odadayızesım dıyo kızı nası bagladın
![]()
Günaydın. 5 yıl kadar önce ilk çeyrek altını birikim olarak aldiğimda 165 gl idi. Hiç bozmadım. Elime geçeni altın yapıp yapıp hep kenara koydum ve hiç bozdurmadım. Uzun vadede hiç kaybettirmedi. Hep yüzümü güldürdü. Düşünün seneye kimbilir jac tl olacak. Kısa vadede iner çıkar ama uzun vadede ne kadar kazandırmış diye sevindirir altın.günaydınlar herkese
altın yükselişe geçmiş ama hala zarardayım 100 tl
o yüzden elden çıkartamıyorum hala![]()
sorma ya ev işi nankör işGunaydinnn
Birazdan kahvemi içip işlere girişeceğim
Mesai başlıyor yani...
Okulda bu kadar yorulmuyorum
Dün mutfaktaki ıvır zıvırı temizledim. Dolapların dışını filan sildim. Onu yap bunu yap bitmiyor
Okul başlamadan tüm yapılacakları yapmam her yeri mükemmel hale getirmem lazım o zaman hiç vakit olmuyor.
Önceki gün Kızımın odasına daldım
Onun odasını toparladım. Her gün bir yer anca![]()
aynen canım ama al sat yapmak istiyorum ben o yüzden biraz aceleci davranıyorumGünaydın. 5 yıl kadar önce ilk çeyrek altını birikim olarak aldiğimda 165 gl idi. Hiç bozmadım. Elime geçeni altın yapıp yapıp hep kenara koydum ve hiç bozdurmadım. Uzun vadede hiç kaybettirmedi. Hep yüzümü güldürdü. Düşünün seneye kimbilir jac tl olacak. Kısa vadede iner çıkar ama uzun vadede ne kadar kazandırmış diye sevindirir altın.
Ben lise zamanlarimda harcliklarimi biriktirerek iki ceyrek almistim. O zaman ceyrek 97 tlydi. Simdi dusunuyorum ne kadar yukselmis. Hep yukselme egiliminde dediginiz gibi :)Günaydın. 5 yıl kadar önce ilk çeyrek altını birikim olarak aldiğimda 165 gl idi. Hiç bozmadım. Elime geçeni altın yapıp yapıp hep kenara koydum ve hiç bozdurmadım. Uzun vadede hiç kaybettirmedi. Hep yüzümü güldürdü. Düşünün seneye kimbilir jac tl olacak. Kısa vadede iner çıkar ama uzun vadede ne kadar kazandırmış diye sevindirir altın.
Bende is bankasinda hesabim oldugu icin ordan altin hesabi actim. Bu hafta 4 tane gram aldim. Esimin harcliklari haricinde dugunun az biraz kalan parasiyla hallettim. Ucunu 197 aldim birini 202ye. Zararda miyim hic bilmiyorumaynen canım ama al sat yapmak istiyorum ben o yüzden biraz aceleci davranıyorum
toplam bu ayla birlikte 17500 tl olacak al sat yapayım da az değerlensin istiyorum az bi para değil çünkü.
beklersem evet artar da sabırsızım biraz
ya aslında hemen satma derdin yoksa her türlü karda olacağız günün birinde :)sadece ben al sat yapamıyorum o yüzden acele davranıyorum.Bende is bankasinda hesabim oldugu icin ordan altin hesabi actim. Bu hafta 4 tane gram aldim. Esimin harcliklari haricinde dugunun az biraz kalan parasiyla hallettim. Ucunu 197 aldim birini 202ye. Zararda miyim hic bilmiyorum![]()
Seneye esim araba dusunuyor sonbahara dogru alcak. Ona surpriz yapmak icin aliyorum gramlari. Onun habeti yok. Seneye bozdururuzya aslında hemen satma derdin yoksa her türlü karda olacağız günün birinde :)sadece ben al sat yapamıyorum o yüzden acele davranıyorum.