• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FB_IMG_1533907069135.webp Artık sinirlerim bozuldu, gülüyorum. :)

Evet baktigim siteler kilitlendi mi çöktü mu ne oldu çoğu açılmıyor.
ntv den takip ediyorum..

bu arada ekonomistler de konuşuyorlar. kısa vadede hiç bir çözüm olmadığını, soyut bir konuşma olduğunu söylüyorlar

sonuç itibariyle hayal kırıklığı diyorlar..ne hayal ediyorlardı acaba damattan...

Merhaba dolarla euro ile satış yapan biryerde çalışıyorum işçilik olarak TL ama satış olarak döviz zerre etkilenmiyor hatta onların işine geliyor
Bugün toplantı yaptı ülkenin durumu kötü o nedenle tasarruf yapacağız beyaz yaka ve mavi yakanın servisini birleştirip yarım saat erke. İşe başlayacağız dedi adam mal gibi kişileri çalıştırır proje olmaz boş boş otururlar ana servis fazlalık gelir nezamana kadar dayabacağımı bilmiyorum

Bunlar hep yastık altındaki dövizimi altınlarımı bozdurmadığım için oldu kızlar kusura bakmayın :63:

Valla TL'nin pul olduğunu gördükçe içim acıyor. Ettiğim kâr kâr değil ya. Sevinemiyorum bile

Ev alma hayalim vardı. Artık daha ne ev ben araba hiçbir şey alamam ben

Bankalara da bi güvensizlik geldi. Ani yükselme oldukça mobil şubeye girişe izin vermiyor. Alım satım yapamıyorsun

Hadi hırsız altını dedektörle bulur da doları Euro'yu bulamaz herhalde iyi saklayınca. Fiziki alıp evde saklıcam ya

Back
X