- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.901
Gecen ay 10 dolar aldıydim 4.80 civarında. Hemen gidip bozayim..Milleti silkelesen 5-10 dolar ancak cikar :)))) nerde bizde o birikim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen ay 10 dolar aldıydim 4.80 civarında. Hemen gidip bozayim..Milleti silkelesen 5-10 dolar ancak cikar :)))) nerde bizde o birikim.
Olmaz miiiii, neredeyse 2 kişiden biriHaha beni güldürdün canım. Aynen var cevrede adam dolar 50 lira olsun bizi etkilemiyor, ben hep 50 liralık alıyorum diyor.![]()

Evet baktigim siteler kilitlendi mi çöktü mu ne oldu çoğu açılmıyor.an itibariyle çeyrek altın 409.4![]()
ntv den takip ediyorum..Evet baktigim siteler kilitlendi mi çöktü mu ne oldu çoğu açılmıyor.
Vay halimizean itibariyle çeyrek altın 409.4![]()
şuan 410.7 gösteriyor ntvVay halimize![]()
Hala var mi ki yastik altiHala bir aiciklama yok. Cumhurbaskani konusuyor. Ama yastik altindakileri bozdurun diyor. Insanlarin turkiye ekonomisine guveni olsa bozar zaten.
izledim tv deCelik ve alüminyumda gümrük vergisini 2 katına cikarmis Abd! Türkiye ile ilişkilerimiz iyi değil diye twet atmış Trump...