• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebze arabası geç geldi tüm planlarim bozuldu, istediğim domates de yokmuş zaten:(
5 kg Çanakkale domatesi aldım. Yemeklerde kullanmak için doğrayıp posetledim.
Birazda biber domates ile soteleyip soğumaya bıraktım, onu da buluğa atacağım.
Perşembe günü tatil, o gün getirecek sivri domates. Kırmızı biber ve ince biber ile sos yapacağım. Bir demet maydanozu da attım buzluğa.
Derin dondurucu da sosları da koyunca yer kalmayacak.
Hava biraz daha serinlesin eşimle dışarı çıkacağız hem eksikler alınacak hem de biraz gezeriz. Resmen koca tatili evde yedim. Neyse ki planladığim tum işlerimi hallettim. Bu açıdan iyi oldu

Sizlere birşey danışacağım. Salonumu ve yatak odamı yenilemek istiyorum. Eskiyenler kelebek mobilya idi. Çok da memnunum. Kaç defalar taşındık çok kalitelilerdi. Şimdi bur yıl daha doğudayız ve seneye kısmetse batıya taşınacağız. Mobilyalarımı gidince yenileyecektik. Ama piyasalar malum zamlar gelmek üzere.
Bu seferki mobilyalarımı enza dan beğendim. Şu an indirimdeler bunu kaçırmak istemiyorum. Kışın benim maaşımla rahat öderiz.
Enza kullanan var mi hosnutlar mi merak ediyorum.

Sizlere birşey danışacağım. Salonumu ve yatak odamı yenilemek istiyorum. Eskiyenler kelebek mobilya idi. Çok da memnunum. Kaç defalar taşındık çok kalitelilerdi. Şimdi bur yıl daha doğudayız ve seneye kısmetse batıya taşınacağız. Mobilyalarımı gidince yenileyecektik. Ama piyasalar malum zamlar gelmek üzere.
Bu seferki mobilyalarımı enza dan beğendim. Şu an indirimdeler bunu kaçırmak istemiyorum. Kışın benim maaşımla rahat öderiz.
Enza kullanan var mi hosnutlar mi merak ediyorum.
Kuzenim bütün evini enzadan aldı, ama daha dört beş ay ancak oldu, görüntüleri his ve kullanışlı ama dayanıklılık için birşey söyleyemeyeceğim.

Eşimle dışarı çıktık, yemek yedik. Biraz gezindik, birşeyler içip döndük. 9 gün boyunca en masraflı gündü ama olsun kafamız dağıldı ve moral oldu
Rossmanda domol marka ürünlerde ikincisi yüzde elli indirimli. Fırın temizleyici ve çamaşır makina temizleyici aldım.
İkisinden de çok memnunum.
Evin eksikleri kalsın dedim biraz daha idare eder haftasonu maaş durumuna göre olmazsa kart kesilince öyle alışveriş yaparım.

bende acil alinacak listesi yaptim eşimi gonderdim bakalim ne alip donecek:işsiz:

firin temizleyici markasi ne cnm bana da acil lazim firinim cok fena
Eşini alisverise göndermekle risk almışsın sanki, zira benimki dün yumurta ekmek almaya gitti üç poşetle döndü.
Firin temizleyici Domol marka. Alman markası, rossmanda satılıyor sadece.
12 TL idi, Domol marka ürünlerde iki tane alınca ikincisi de yüzde elli indirimli.
Ben o markanın neyini kullandiysam memnun kaldım, tavsiye ederim.

K kahvemsi mutluluk
hangi urunu.nereden alacagini yazdim ve ben soka girdim ekstra bir sey almamis
ama bir geldi her sey cok pahali ne bu boyle diyerek.
peynir makarna sehriye yarim kilo tavuk pirinç süt meyve 100 tlo_O
Valla hep paranin adı var kendi yok derdik simdi daha da vahim bir durumdayiz

Günaydın kızlar, tatil bitti.
Sindirella kül kedisine döndü yine :)
T tatlu yakın zamanda konut kredileri için uygun faiz oranı belirlenecek. 0,98 gibi olacak muhtemelen. Takipte kal bence, belki bir fırsat olur senin icin
1.70 den asagi yok 2.20 falan var
tmm cnm icimi ferahlattin takipteyim
iyi çalışmalar

Back
X