- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım. Taşınmak zor gerçekten maddi manevi yıpratıyor. Biz de seneye kısmetse taşınacağızGünaydın kızlar altın yine uçuşta gr 245 olmuş 1280 den aldığım 5 adet cumhuriyetimi satsam mı çok kararsızım .. birikimde istikrarlı ilerliyorum ama bu ay bizi baya gerdi tayin taşınma yerleşme yol parası derken ..karamelli_turta ağustos ayı birikimimi 1300 olarak değiştirir misin
ayy cok zor bir sey allah korusun kimsenin ne cani ne mali zarar gorsunMerhaba kızlar
İş yerimdeki doktorlardan birinin evinde yangın çıkmış, her şey berbat olmuş. Burda iken haber aldı, eve bir gitti ki alevler... itfaiye falan hemen gelmiş zaten, söndürmüşler. Neyse ki evin sigortası varmış. Geçmiş olsuna gittik, şok oldum. Can kaybı falan değil ama çok feci bir şey...
bugun annemin 10gramını bozdurduk 247lira satıs 240alıstı canımaltin yine uçuşa geçmiş 250 ye yakin ne olacak boyle ya cok hizli yukseliyor sakinlesmeyecek mi hic
doviz ve altin borcy olanlara kolaylik vetsin insallah
canim kuyumcular alirken hep öyle dusuk alıyorlarbugun annemin 10gramını bozdurduk 247lira satıs 240alıstı canım
aynen canım mart ayında arkadasıma borc vermıstım 25gram not almısım gram altın 167lira dıye, marttan bu gune 80lira zam gelmıs 1gramına yaa 2000lira fazla odemıs olcaklar yanicanim kuyumcular alirken hep öyle dusuk alıyorlar
valla cok yuksek 1 gr altin 250 tl dile kolay birikim yapmak mucize oldu
benim ablamlarımda bize 23 gram bilezik borcu var bozdururken 147den mi ne bozdular şimdi düşün ne kadar oldu valla bende üzülüyorum ama yapcak bişey yokki ablam diyo bazen aradaki farkı ödemiyim nolcak espri yapıyoaynen canım mart ayında arkadasıma borc vermıstım 25gram not almısım gram altın 167lira dıye, marttan bu gune 80lira zam gelmıs 1gramına yaa 2000lira fazla odemıs olcaklar yani![]()
Kızlar bu altın işine çok canımsıkılıyor yüksek diye altın almadım yine yükseldi
canim cok ateşli altin ne oldugu belli değil acil bir sey yoksa alip koycaksin unutcaksinKızlar bu altın işine çok canımsıkılıyor yüksek diye altın almadım yine yükseldi