• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar grubum8z pek sessiz
cok sukur evime geldim bulasik makinesi camasir mak calistirdim duş aldim yarin evi toplar düzenler sonra eksiklerin tam listesini yapar bu hafta ici stok isini tamamlarim

ayin 15inden sonra belki derin temizlige.bayan alirim butceme bagli karar verecegim
Ben de kış temizliğine başladım. Halıları yıkamaya verdim, temizliğe de bayan gelecek. Kendim bugün ütüleri yaptım, buzdolabını ve fırının içini temizledim. Temizliğe gelen abla perdeleri de yıkayacak, temizlik işi tamam olacak ama bu ay tadilat işlerimiz de var. Bahçeye kış bahçesi yaptıracağım. Dolar tadilat işlerinde de yüzünü göstermiş, bakalım uygun fiyatlı bir yerle anlaşabilirsek...

kizlar grubum8z pek sessiz
cok sukur evime geldim bulasik makinesi camasir mak calistirdim duş aldim yarin evi toplar düzenler sonra eksiklerin tam listesini yapar bu hafta ici stok isini tamamlarim

ayin 15inden sonra belki derin temizlige.bayan alirim butceme bagli karar verecegim
Hoşgeldin canım,
Bütün akşam eşimle para, bütçe konuşmaktan içime fenalık geldi.
Mevzuu damacana suya 1 TL zam gelmesiyle başladı :)
Faturalar, mutfak masrafları çok fazla bunları kismanin derdindeyiz. İnşallah bu hafta gun parası gelince kredi kartının borcunu kapatmayı ve bir daha mutfak için kullanmamayı planladık.
Faturalar otomatik ödemede kalmaya devam ziraa son zamlardan sonra guvence bedelleri taksitleriyle ortalama 450 TL tutuyor:(
Tam bu konuları konuşurken kuzenim aradı gelecek sene yapmayı düşündükleri düğün kasımın ilk haftası olacakmış.
Bu da bir ata altın, üst baş, yatılı kalacak misafir demek. Bir yandan toparlarken bir yandan birşey çıkıyor.
Bu günümüze de şükür ama zor bir kış bizi bekliyor.

Evim güzel evim. .
Sonunda vardık yerimize ev gibisi yok ,tatil gibisi hiç yok :)))
Hemen açtım bavulları.
Bir posta attım bile :) bir hafta yıkar asar toplarım artık.
Sakarya İstanbul arasında trafik felaketti .
Bu nedir tüm İstanbul bizim gibi tatilden geliyor olamazdı.
Bu hafta ikinci vardiyayim.

-Pandora- -Pandora-
kış bahçesi cok gizel bir sey her sey zamlandi insaat sektoru malzemlerinden tut egitim yemek saglik vs..
insanlar uaz tatili derken pek hossetmedi belki ama ilerleyen gunlerde hissedilecek sonumuz hayrolsun
K kahvemsi mutluluk bizde gelir gelmez zam bütçe oldu mevzu icimiz darlandi ben duşa giriyom diye kactim resmen konudan

karamelli_turta karamelli_turta hosgeldin cnm kolay gelsin tatil sonrasi ev işi cok sıkıcı ne yazikki

Kitap okumayi sevdigim icin kitaplara zam gelmeden siparis gireyim dedim.. sitelerdeki kampanyadan.. etiket fiyati 334 lira tutan kitaplari ben 95 tl olarak almisbulunmaktayim... beni bir iki ay idare etsin elimde de var 10 tane kadar
Ben de kitap okumayı çok severim

Çok uyguna almışsın o zaman

Şimdiye kadar en uygun fiyatı bulduğum site kitapyurduydu. Hala da buradan alırım kitaplarımı

Bu aralar ikinci el satış sitelerine bakıyorum topluca ucuza roman satıyorlar. Pek edebi anlamda değeri olanı görmediğim için almadım. Ama popüler romanlar çerez romanlar var bayağı uygun fiyatlı

merhaba kizlar bugun seminerlerim basladi bir anda yogun temponun icine girdim resmen bunalimdayim

apar topae kahvalti yapip oglumu krese birakup okula gittim cok yapilack is var 3te okuldan ciktim eve geldim açlık tan basim agridi biseyler atıştırdım evi azcik toparladim her yer dağınık gece yarisina.kadar bitircem inada bindi

K kahvemsi mutluluk canim senin ne tsrz kislik hazirlik yaptigini cok merak ediiyorim çünkü ben bu konuda acemiyim biraz.
Bu sene babanem kendi dondurucusunu bana verecek eger ben icini dolduracak kadar cok sey yaparsam
Aklına gelen, yediğiniz her şeyi koy.
Benim yaptıklarım;
Barbunya ve bezelye çiğ olarak posetledim
Fasulye domates ile kavurdum
Patlıcan karnıyarık olarak kizarttim, karışık kızartma yaptım domates soslu,
Patlıcan domates ile kavurup koydum yemeklik.
Kil Biber domates ile soteledim kızartma gibi
Çarliston kızartmalık icin çiğ olarak koydum
Sivri biber yine çiğ olarak koydum.
Çarliston, kıl biber yemeklik doğrayıp posetledim.
Domates doğrayıp çiğ koydum, karnıyarık ve dolmalar için halka şeklinde koydum
Dolmalık biber içini temizleyip koydum.
Kırmızı biberli domatesli sos kaynatıp küçük dondurucu kapları ile attım buzluga.
Sarımsak ayıklayıp koydum.
Kabak küp küp doğrayıp koydum, bunu ilk kez bu sene koydum nasıl olur bilemiyorum. Geçen sene salatalık küçük küçük doğrayıp koymuştum ama tadını beğenmedim bu sene koymadım.
Kırmızı biber ve patlıcan kozleyip koyacağım, kırmızı biberi yemeklik doğrayıp ve dolmalık koyacağım.
Meyve de koyuyorum, ananas, seftali, erik deneyip begendiklerim.

Back
X