- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.641
insallah cnm hepimizeYeni eğitim yilimiz hayırlı olsun inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah cnm hepimizeYeni eğitim yilimiz hayırlı olsun inş.
Sağol canım sana da kolaylar gelsin ...Turtacïm iyi yolculuklar
Ben de kış temizliğine başladım. Halıları yıkamaya verdim, temizliğe de bayan gelecek. Kendim bugün ütüleri yaptım, buzdolabını ve fırının içini temizledim. Temizliğe gelen abla perdeleri de yıkayacak, temizlik işi tamam olacak ama bu ay tadilat işlerimiz de var. Bahçeye kış bahçesi yaptıracağım. Dolar tadilat işlerinde de yüzünü göstermiş, bakalım uygun fiyatlı bir yerle anlaşabilirsek...kizlar grubum8z pek sessiz
cok sukur evime geldim bulasik makinesi camasir mak calistirdim duş aldim yarin evi toplar düzenler sonra eksiklerin tam listesini yapar bu hafta ici stok isini tamamlarim
ayin 15inden sonra belki derin temizlige.bayan alirim butceme bagli karar verecegim
Hoşgeldin canım,kizlar grubum8z pek sessiz
cok sukur evime geldim bulasik makinesi camasir mak calistirdim duş aldim yarin evi toplar düzenler sonra eksiklerin tam listesini yapar bu hafta ici stok isini tamamlarim
ayin 15inden sonra belki derin temizlige.bayan alirim butceme bagli karar verecegim
Ben de kitap okumayı çok severimKitap okumayi sevdigim icin kitaplara zam gelmeden siparis gireyim dedim.. sitelerdeki kampanyadan.. etiket fiyati 334 lira tutan kitaplari ben 95 tl olarak almisbulunmaktayim... beni bir iki ay idare etsin elimde de var 10 tane kadar
Aklına gelen, yediğiniz her şeyi koy.K kahvemsi mutluluk canim senin ne tsrz kislik hazirlik yaptigini cok merak ediiyorim çünkü ben bu konuda acemiyim biraz.
Bu sene babanem kendi dondurucusunu bana verecek eger ben icini dolduracak kadar cok sey yaparsam