Benim sözlerimde özelde size değil zaten.kimle konuşursam aynı şeyi duyuyorum ona sinirliyim esasında, fırsatçılık vs. Tamam fırsatçı var peki kriz olmasa fırsatçı hangi fırsatı bulacakdı ?? Dediğimde yok cnm hani kriz herkes yiyip içip geziyor diyorlar...mesela bu sabah apt. Kahvaltımız vardı komşu hanımlarla...orda da aynı cümleler...
Kriz yok fırsatçı esnaf ve hatta hain kasap var cümlelerini kulaklarım duydu!! Hain kasap!!

Niye etin kg'nu 57tlmiş bunu demek istiyordu...
Oradan "bu ülkenin asla düzelemeyeceğine karşı duygularla, bu millet arjantin gibi çöpden ekmek toplamak zorunda kalmadan doğru düşünemeyecek sanırım" falan diye düşünerek eve gelip kk da size çatmış olabilirim.Kusura bakmayın..
Benim ne sizinle kişisel, ne düşüncenizle ebedi bir sorunum yok, olamazda.
Ama ben durduk yere hazirana kadar 250yi asla geçmeyen(kışında ısınma klimaydı) ama temmuzdan beri zam üstüne zam yiyen elektriğe 463tl ödemek zorunda kalıyorsam, geçen hafta 46tlye aldığım bebek bezine bu hafta 53tl veriyorsam kriz var kardeşim.ve evime giren gelir 4bin küsür...hiç de artmadı son 8aydır.ama aynı şeyleri tüketerek, dışarda fazladan yiyip içmeden çok dikkat edip israf etmeme alışkanlığıma rağmen giderim 340tl ekside şu an.Bence bu fırsatçılara fırsat verenler yüzündendir
Benim kafamı esas bozan durumu şöyle örneklendireyim, ülke hasta ama teşhis yok,tedavi yok hatta doktora gitmek dahi yok.. ee nasıl iyileşeceğiz??