- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #22.361
Ayni fikirdeyimben doğuş çayını almıştım a101 den 100 lü 10 tl alışverişe 10 tl ye geliyordu onu tomurcukla güzelleştirip kullanıyorum .bir şekilde arada kaynıyor işte :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni fikirdeyimben doğuş çayını almıştım a101 den 100 lü 10 tl alışverişe 10 tl ye geliyordu onu tomurcukla güzelleştirip kullanıyorum .bir şekilde arada kaynıyor işte :)
ecmain inşaallah :)Ayni fikirdeyimAllah sağlıkla tüketmeyi nasip etsin ..
guzel cıkar ınsAllah canım ya olmadı annenler falan sever onlara verırsınCanimmmmm hatırlayamadığım için önce bime baktım orada da yoktu.Kismetimde Karadem varmış.cok övdüler.iyi çıkar inşallah...
ben de hep dogadan gızlı bahce alıyodum ındırımde dıye bunu aldm cok oyle cay kulturumuz yok annem sever sadece onun içinde çaykur dökme cay alıyorum geldıkce ıcsin dıye poset cayı ıcmıyorben doğuş çayını almıştım a101 den 100 lü 10 tl alışverişe 10 tl ye geliyordu onu tomurcukla güzelleştirip kullanıyorum .bir şekilde arada kaynıyor işte :)
Az kaldı kuzum. Pazartesiye hepimiz toplanmış başlamış oluruz...ben de sabırsızlanıyorum çokKızlar yavaştan başlasak mı hazırlıklara :)
damla cikolata
Diyet ve birikim hakkındaki planlarımıza ne dersiniz cnm?
Bu sabahtan itibaren yine her sabah kahvaltımı evde yapmaya başladım ben mesela .
Zencefil, limon ve çubuk tarçınlı suyuma .
Harcamaları da azaltmam lazım .
Oyuncak ve laptopu da hallettim.
Kk kullanımını azaltmak da istiyorum eskisi gibi.
Ben sabırsızlanıyorum sankii :)))
Ben çaydan çok anlamam ama eşim iyi anlar, akşam demleyip yazarım yarın yorumları canımguzel cıkar ınsAllah canım ya olmadı annenler falan sever onlara verırsın![]()
Canimmmmm hatırlayamadığım için önce bime baktım orada da yoktu.Kismetimde Karadem varmış.cok övdüler.iyi çıkar inşallah...
Bu Karadem gurme idi demlik poşet... Karademin en güzel çayı diye ovduler ama akşam bakacağım. Eşim begenirse yarın tekrar alabilirim.Ben karademin sallama çayını çok seviyorum :) Sabahları içiyorum ve demleme gibi oluyor. Harmanı kalmıyor ve bence sallama çayı diğer markalara 10 basar :)
Demlemede biz de doğuş içiyoruz ama
100 adet demlik poşeti 9.45 di bugün a101 de. Evet bergamot oluyor içinde. Ben tomurcuk çayını çok beğeniyorum. Bugün deneyeyim olmazsa yarın tekrar alabilirim.Karadem gurme gerçekten güzel. Ben dökme çay olarak almıştım denemek için. Sanırım bergamotluydu. Çok beğendik.
Çok teşekkürler bugün 20 TL ile başlar yarın araba ev olarakgeri döner inşallahAramıza hoşgeldin
20 tl ile 2015 te birikime başlayan benim
Bende diğer arkadaşlardan hırslanmıştım .
Devamlı olması dileğiyle![]()

allah razı olsun canımmmRica ederim canım. Ama siz de araştırın nolur. .yarın bi de artarsa çok üzülürüm engel oldum gibi gelir
Bu arada dualarım sizinle, Rabbim en kisa zamanda hepinize ve isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin insallahhhhh
ankaradayım canımnerdesın bılmıyorum ama ankaradaysan dr onerebılırım canım ben de baska sehırdeyım kuzenım tavsıye ettı gttım muayeneye cok ılgılendı dr bır seneyı gectı burda kimse onun gbı ılgılenmedi
20 tln şu an kaç oldu turta ? Bize bir gaz ver :))Aramıza hoşgeldin
20 tl ile 2015 te birikime başlayan benim
Bende diğer arkadaşlardan hırslanmıştım .
Devamlı olması dileğiyle![]()
Kısmet canım haklısın. İnşallah yarın düşer de alırsınız. Hele sen borç için alacaksın, tek dileğim yarın düşmesi ; )allah razı olsun canımmm
olsun üzülmee nasip deriz yüksekten alırsakta
Aynen katılıyorum20 tln şu an kaç oldu turta ? Bize bir gaz ver :))
Tam 1 yıl oldu mu başlayalı?Kızlar benim eşimden ayrı attıklarım 2300 tl oldu, son 1 yıldaşu an faizde duruyor ama döviz ya da altına çevirebilirim düşüş olursa.