• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni haftaya başlangıçlar, yeni heyecanlar, artan faizle şimdilik düşen piyasalar:)
Pazar akşam dönüyorum az kaldı tatilim, hiç sıkılmadik en doğru zamanda gelmisiz.
Sindirella yine külkedisi olup gerçek dünyaya dönecek.
Sindirella oralar şimdi iyidir ;) tadını çıkar
Burası çok yağışlı, yaz bitti .. Benim havalar gitti eşiminkiler geldi geliyor :P

Ben fırsattan istifade birkaç çiçek daha alayım diyorum . Limit koyacağım kendime pazartesi den itibaren .

maas gunu yaklasti yarin benim hesap kirap yapma gunum ertesi gunde odemeler yaparim
arkadaaslar 1000 tl ye gune baslayacaklar sanirim ben o kadar giremem dedim 500 le gir dedilet ona da hayir dedim
hep ayni muhabbet en sondaki sanssiz oluyor vs..
yarin okul kumbaram ve haftalik artirmali kumbaramla doviz alcam

maas gunu yaklasti yarin benim hesap kirap yapma gunum ertesi gunde odemeler yaparim
arkadaaslar 1000 tl ye gune baslayacaklar sanirim ben o kadar giremem dedim 500 le gir dedilet ona da hayir dedim
hep ayni muhabbet en sondaki sanssiz oluyor vs..
yarin okul kumbaram ve haftalik artirmali kumbaramla doviz alcam
Bende bu sene girmiyorum canım bakalım biriktirebilecek miyim kendi kendime

canım ben harcama hususunda katılmak isterim yemek listesi benım pek duzenlı olmuyo cunku annem kayınvalidem sık sık cagırıyor ama harcama konusunda varımmm neye harcadıysam yazarım:KK31::KK31::KK37:

Günaydın kızlar

yemek listesi benim de düzenli olmayacaktır çoğunlukla kızı alırken annemde yiyoruz ama planladığım zamanlarda ben de ekleyeceğim :)

gunaydın kızlar
haftaya cumartesi gunu 4kişi yatılı misafirim var ınsAllah dunden ıtıbaren olaganüstü hale girdim:KK70:
1gece kalıcaklar ertesi gün evimde güzel bi kahvaltıyla agırlamayı dusunuyorum
bide chessecake yaparım miss:KK37:
sadece 1gece kalacakları için cok bıse yapamıcaz o yuzden geleceklerden musaıt olana sen erken gel dedım belki carsambadan gelır

dun mısafır odasından basladım normalde hep temızlıkcı ablayı cagırıyorum bu sefer ekım sonunda kıs temızlıgıne cagırmayı dusunuyorum kendımce bi kısmını yapım dedım onun kadar derınlemesine yapamam

dün mısafır odasının camını sıldım
duvarımda aynalı ve cam raf şeklinde nişli. hepsını ındırdım sıldım supurdum odadaki örtüleri yıkadım kuruyor utulerim toz falan aldım
yerleri elimle sılcem ama en sona bırakıyorum onu her an toz oluyo cnku yerler

listemizin şuanki son hali:

HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE

YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ KATILIMCILARI

kesin katılmak isteyip isim yazdıranlar:
  1. @damla cikolata
  2. @karamelli_turta
  3. @kahvemsi mutluluk
  4. @tuce_tuce
  5. @kronikuykucu
  6. @tatlu
  7. @mornergis
  8. @minikkoala
  9. @zynpzeynep123
  10. @Nikita
  11. @carminemine
  12. @All is well
  13. @kmsl hnd
  14. @sekerim00
  15. @iyiniyetli
  16. @dilek bolu
  17. @-Pandora-
  18. @Suveybe13
  19. @bir yudum mutluluk
  20. @mutlumayis
  21. @lindalinda

hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
  1. @planli
  2. @p_ritha
  3. @akifinannesi

YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ

Hanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun için de haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazıp kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.

**** Aylık 1 kültürel faaliyetimiz olacak.Kitap okuma, kurs, tiyatro,sinema, gösteri, konser vs olmalı. kendimizi ödüllendirmemiz de lazım.. kim nasıl isterse...

Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....

(Aklınıza gelen başka öneriler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)
17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....

Selamlar herkese, benı de eklerseniz sevinirim. Zira açıldıkça açıldım: (((

günaydın kızlar napıyosunuz
dolar 6 larda geziyor
sizce borcumun hepsini alayımmı? yoksa bekliyimmi?
iş yerinden borç alıp alacağım alırsam
gunaydın tatlım
ben de demın 155dolar aldm 15ekımde dr a verecegım para.avansın faizini bıraz karsılasa yeter 6.0575ten aldm canım

gunaydın tatlım
ben de demın 155dolar aldm 15ekımde dr a verecegım para.avansın faizini bıraz karsılasa yeter 6.0575ten aldm canım
bereketli olsun canım
benimde alacağım 1210 olduğu için arada kaldım
bankadanmı aldın sen?
benim bide gidip bürodan almam lazım

listemizin şuanki son hali:

YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ KATILIMCILARI

kesin katılmak isteyip isim yazdıranlar:
  1. @damla cikolata
  2. @karamelli_turta
  3. @kahvemsi mutluluk
  4. @tuce_tuce
  5. @kronikuykucu
  6. @tatlu
  7. @mornergis
  8. @minikkoala
  9. @zynpzeynep123
  10. @Nikita
  11. @carminemine
  12. @All is well
  13. @kmsl hnd
  14. @sekerim00
  15. @iyiniyetli
  16. @dilek bolu
  17. @-Pandora-
  18. @Suveybe13
  19. @bir yudum mutluluk
  20. @mutlumayis
  21. @lindalinda

hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
  1. @planli
  2. @p_ritha
  3. @akifinannesi

YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ

Hanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun için de haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazıp kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.

**** Aylık 1 kültürel faaliyetimiz olacak.Kitap okuma, kurs, tiyatro,sinema, gösteri, konser vs olmalı. kendimizi ödüllendirmemiz de lazım.. kim nasıl isterse...

Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....

(Aklınıza gelen başka öneriler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)
17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....
Ben de varımmmm ben deeee :KK54:

Back
X