- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #32.021
Beklenen fatura bana da geldi 340 tl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok rahattaYüksek bel olan modeli çok güzel.

Bereketli olsun canım.Yarın kızıma zula için bir çeyrek aldıracağım. Pazartesi kiramız yatar onun la da biraz dolar alırım.
Bu ay kuaförü de askıya aldım. Evdeki boyalarla kızıma dipboya yaptıracağım.
Teşekkür ederim canım.Bereketli olsun canım.
Ben birak birikimi zulayi,neolur ne olmaz bir adet de altın bozduracağım şu pasaport işlemleri ne kadar tutacak hiç bilmiyoruz çünkü.

cnm cok uctu her sey gecen en son 40 li 2 tl ye aldim migrostan...Kızlar üçlü bebek ıslak havlularindan almıştım 6 - 7 paket filan bir de 5 li.
Ben 3lusunu 8.90 a almıştım. Bugün baktım 17.90. Yandık yandık
Hayırlısı canım ödüm kopuyor bir aksilik eksiklik olursa diye. Sali günü gidecegiz edirne bg konsolosluğuna.Teşekkür ederim canım.
Ne güzel bizim de pasaport işlemlerı olaydı biz de birikim yapmayaydıkaltın bozduraydım. hayırlısı turtacïm diğer ay yaparsın sen de inş
Yok canım ne gulmesi, bazen oluyor öyle sağlık olsun..Ay canim siz benim halime gulun 10 dolar hedefim var bu ay alamadım ici ucuna yetti her sey. Al sat karlari ile 40 tl var bu ay birikim![]()
Bato muydu yüksek bel olan alt çamaşırlar, onlardan al. Atletleri çok güzel gerçekten, bende alacağım bakalım :)Ayyyy kizlarrr oyle anlattiniz ki acik olsa gidip alacam yikayip giyecem hemen o derece
yarin ugramaliyom
Iyi ki stok yapmışızcnm cok uctu her sey gecen en son 40 li 2 tl ye aldim migrostan...

Benim çamaşır deterjan stogum da sağlam, uzun süre için varsa sen bilirsin canım.a101 e 38 tl sanirim 8kg rinso gelecek. Daha ben onceki aldigimi da acmadim. Alsam mi diyorum.. Su an nasip olursa evdekiler 1 yil yeter
canim insan zaman zaman kada dengi ariyor biraz sohbet iyi geliyor benim de apartmanimda yok olsun isterdim gercektenAkşam üst komsumu kahveye çağırdım, biraz sohbet iyi geldi.
Çay, kahve derken zaman iyi geçti.
Yakinimda konuşabilecek, kafa dengi biri olduğu için çok mutluyum. Ama kiracı ve taşınmayı düşünüyor
Burada kimsem yok, eskiden hiç kimseyi aramazdim ama artık kapıyı çalan biri olsa iyi olur diye düşünüyorum :)))