• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın kızıma zula için bir çeyrek aldıracağım. Pazartesi kiramız yatar onun la da biraz dolar alırım.
Bu ay kuaförü de askıya aldım. Evdeki boyalarla kızıma dipboya yaptıracağım.
Bereketli olsun canım.
Ben birak birikimi zulayi,neolur ne olmaz bir adet de altın bozduracağım şu pasaport işlemleri ne kadar tutacak hiç bilmiyoruz çünkü.

Bereketli olsun canım.
Ben birak birikimi zulayi,neolur ne olmaz bir adet de altın bozduracağım şu pasaport işlemleri ne kadar tutacak hiç bilmiyoruz çünkü.
Teşekkür ederim canım.

Ne güzel bizim de pasaport işlemlerı olaydı biz de birikim yapmayaydık:KK68:altın bozduraydım. hayırlısı turtacïm diğer ay yaparsın sen de inş

Teşekkür ederim canım.

Ne güzel bizim de pasaport işlemlerı olaydı biz de birikim yapmayaydık:KK68:altın bozduraydım. hayırlısı turtacïm diğer ay yaparsın sen de inş
Hayırlısı canım ödüm kopuyor bir aksilik eksiklik olursa diye. Sali günü gidecegiz edirne bg konsolosluğuna.
Ay canim siz benim halime gulun 10 dolar hedefim var bu ay alamadım ici ucuna yetti her sey. Al sat karlari ile 40 tl var bu ay birikim:KK76::mad::rolleyes::skandal:
Yok canım ne gulmesi, bazen oluyor öyle sağlık olsun..
Ayyyy kizlarrr oyle anlattiniz ki acik olsa gidip alacam yikayip giyecem hemen o derece
yarin ugramaliyom
Bato muydu yüksek bel olan alt çamaşırlar, onlardan al. Atletleri çok güzel gerçekten, bende alacağım bakalım :)

İyiki stok yapiyoruz :)
Benim de deterjanlarim epey gider, geçen hafta yerel market indiriminden 3 tane de 3 lt perwoll aldım.
Cif eksik şu an ama uygun bulamıyorum.
Clitbang ben hiç beğenmedim su gibi birşey
Mesela mussle köpük olanı vardı stok da o da fena değil ama en iyisi kesinlikle cif.
Bir yerde denk gelse her çeşidinden üçer beşer alırım.
A101 de erkek atletleri indirimde değil di kasadan normal fiyat geçince almadım ben de.
Kadın camasirlarinda epeydir indirim olmadı alacaksınız toplu almayın.
Geçen sene yaza girmeden güzel indirim olmuştu yine olur bence

Akşam üst komsumu kahveye çağırdım, biraz sohbet iyi geldi.
Çay, kahve derken zaman iyi geçti.
Yakinimda konuşabilecek, kafa dengi biri olduğu için çok mutluyum. Ama kiracı ve taşınmayı düşünüyor:(
Burada kimsem yok, eskiden hiç kimseyi aramazdim ama artık kapıyı çalan biri olsa iyi olur diye düşünüyorum :)))

Akşam üst komsumu kahveye çağırdım, biraz sohbet iyi geldi.
Çay, kahve derken zaman iyi geçti.
Yakinimda konuşabilecek, kafa dengi biri olduğu için çok mutluyum. Ama kiracı ve taşınmayı düşünüyor:KK43:
Burada kimsem yok, eskiden hiç kimseyi aramazdim ama artık kapıyı çalan biri olsa iyi olur diye düşünüyorum :)))
canim insan zaman zaman kada dengi ariyor biraz sohbet iyi geliyor benim de apartmanimda yok olsun isterdim gercekten

Back
X