• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Ramazan hedeflerimi bir bir gerçekleştiriyorum demiştim.
Bunlardan biride Kuranı Kerim okumayı öğrenmekti
Onuda öğrenmeye başladım. Çoğu gitti azı kaldı mutluyum:KK73:

Yıllardır her sene kurban için bir kumbara yapardım. Tüm yıl attığımız ufak tefek paralarla kurban parasını denkleştirirdik.
Bu sayede hiç zorlandığımızı bilmem
Bu sene nasıl olduysa kumbara aklımıza gelmedi
Neyse geç olsunda güç olmasın deyip kurban kumbarasınıda yaptım.
İçine 3-5 bir şeyler attık dün bakalım...

gunaydın tatlım
valla dun sana ılk sunu dıcektım baban geri ödemede sıkıntı yaparmı sonra dedım aman uykucu herkesın babası senınki mi :KK70: babanın hangı durumda daha tedirgın olup duzenli olucaksa onu soyle bence ıs yerınden aldıgını duyuncamı daha relax davranır bankadan mı? hacıze sebep olan adamda bu zmana kadar odememısse gecıktırır gıbı gelıyo canım sen kafanda bı acıl durum planı olustur bence
canım senle aynı bizim babalar farkk yokk :)
haciz olayı kefil olmuş ondan
ama normal faturaları kirayı bile düzenli ödemez babam
iş yerinden aldığımı duyunca rahat davranır bunu biliyorum ama 3-4 ay içinde ödememiz gerekiyor dersemde ödeyebilir

Bankadan çektim de en iyisi. Işyeri olunca gcistirmesin
En iyisini sen bilirsin cnm bilemedim
öyle dicem galiba bu gidişle
ama işte işin içinde yalan olunca insanın içi rahat etmiyor :(

Bence çok iyi yapmışsınız
Ramazan ayi diye bu uçuk fiyatlara kızıyorum resmen israf... Ben de şahsen kıyıp veremem o kadar para... yaz piknik havasında daha guzel ölmüştür afiyet olsun
Gerçekten fiyatlar çok uçtu. Restaurantlar şuan sadece menü olarak çalışıyor.
2 kişi gidince 200 TLden aşağı çıkamıyoruz.
Yenmiyor, israf oluyor. Ramazan’ın bütün bereketini o sofrada bırakıp kalkıyormuşum gibi bir his oluyor içimde.
Bu seferde manevi olarak huzursuz oluyorum
Beni hem maddi hemde manevi açıdan zorluyor bu durum
Gerçekten bu şekilde herkes çok daha sevindi. Bende çok mutlu oldum :)

😁 eşim bi ara 2500 den giriyodu da aklıma geldi belki fikir olur diye sunmak istedim kusura bakma cnm
Bende artık para gününe girmiyorum. Gireceksem elime toplu bir para geçecek ve ilk alan kişi olmalıyım. Onuda hemen altına yatırmalıyım
Yoksa gün sonunu bekleyince eldeki para kuş olup kalıyor. Alım gücü düşüyor

canım senle aynı bizim babalar farkk yokk :)
haciz olayı kefil olmuş ondan
ama normal faturaları kirayı bile düzenli ödemez babam
iş yerinden aldığımı duyunca rahat davranır bunu biliyorum ama 3-4 ay içinde ödememiz gerekiyor dersemde ödeyebilir

öyle dicem galiba bu gidişle
ama işte işin içinde yalan olunca insanın içi rahat etmiyor :KK43:
Parayı versen ama hiç bir şey demesen. İş yerini falan karıştırmasan. Sorarsada 4 ay sonra ödemek üzere birinden borç aldım desen

yok bu durumda onu baya bi rahatlatır
geç verir yani verirsede
ıs yeri 3ay snra tamamını vermek sartıyla verdı de yoksa maastan toplu toplu kesıcekler de bence maasımdan butun alırlarsa ne yıcez de ona gore falan de
yaa valla burdakı kızlardan da duyuyorum babaları harclık verıyolar bıse alıyolar bızımkıler tam tersi:KK70:Allahım beterınden korusun sıkayet etmıyorum caı sagolsun bı sıkıntısı olmasında ne gerekırse yaparız

ıs yeri 3ay snra tamamını vermek sartıyla verdı de yoksa maastan toplu toplu kesıcekler de bence maasımdan butun alırlarsa ne yıcez de ona gore falan de
yaa valla burdakı kızlardan da duyuyorum babaları harclık verıyolar bıse alıyolar bızımkıler tam tersi:KK70:Allahım beterınden korusun sıkayet etmıyorum caı sagolsun bı sıkıntısı olmasında ne gerekırse yaparız
ah canımm
bende okurken hayal ediyorum babamın bana haşlık verdiğini :D
anca hayal ediyoruz bizde işte :D
aman iyi olsunlarda ya yeterr

Anneme yetişemedim
Arayamazsam bilezik demiştim
Hayırlısı olsın
karamelli_turta karamelli_turta benim birikimimi değiştirip sadece 20 gram bilezik yazar mısın sana zahmet teşekkürler
Acaip pahalı ya
Çok çok fırlamış çok
Görsel atsanız olur mu?
Gül e güle kullanın işçiliği az olanlardan mi aldınız?

sekerim00 sekerim00
kronikuykucu kronikuykucu
Benim kendi annem babam eli açıktır da bizde de Kp pinti.
Sözde biz düğün yaptık çocuk evlendirdik der hiçbir şey yapmadı almadı.
Yeni evimizi alırken hatta desteği birak köstek oldu desem yeri.
Hiç sevmem kendisini, o da beni:KK70:
Sadece saygimi bozmam hepsi bu.
benım babamın eli asırı acık canım o yonden sorunumuz yok keske bıraz kapalı olsaydı :KK70:
dusunmeden vara yoğa yaptığı borclar yuzunden maasının az bı kısmı gecıyo elıne ve yıllardır boyle. borc azalıyor o yıne harcıyor. varken asla esırgemez ama boyle asırı savurgan oldugundan yaklasık hayatı hep boyle gecmıs

Back
X