• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizden biraz dertlenmişsiniz...erkekler bizler gibi değil...bugün buldum bugün yerim yarına Allah Kerim olmuyor...eşimde öyleydi 3 alır 5 harcardı çook kavgalar ettik iki kuruş biriktiremez hemen geri harcardı...sonra büyüdümü bana baka bakamı karardı bilmiyorum yatırımdı kaldırımdı her şeyi düşünür oldu...inşallah sizinkilerde büyüyecek sabredin pes etmeyin bütcenizinde yanından geçirmeyin

Eşlerinizden biraz dertlenmişsiniz...erkekler bizler gibi değil...bugün buldum bugün yerim yarına Allah Kerim olmuyor...eşimde öyleydi 3 alır 5 harcardı çook kavgalar ettik iki kuruş biriktiremez hemen geri harcardı...sonra büyüdümü bana baka bakamı karardı bilmiyorum yatırımdı kaldırımdı her şeyi düşünür oldu...inşallah sizinkilerde büyüyecek sabredin pes etmeyin bütcenizinde yanından geçirmeyin
Herkesin varmış evet bir dönüm noktası da ben eşimden hiç ümitli değilim malesef ,değişse şimdiye kadar değişirdi, sonuçta 15lik delikanlı da değil yani, yaşıtlarım çok çocuksu diye olgunluğu hoşuma gitmişti eşimin, yaş olarak da benden büyük yani .bu mevzular pek yaşa bakmıyor sanki 😏

karamelli_turta karamelli_turta valla bende eşime senin gibiyim turtiş :))
hiç utanmam yok maaş günü bile maaşın yattımı diye sorup dururum sanki adam parayı alıp kaçacak :D
garibim kendinede hiç para ayırmadan ödemeleri yapıp kalanı gönderir
onada lazım oldukça ben veririm atarım hesaptan falan :)
bizim maaşlardan çok bişey kalmıyor ama yinede idare etmeye çalışıyoruz

Ceteris paribus Ceteris paribus inşallah eşin en kısa sürede düzelir. herşeyin bi zamanı vardır. bayan olarak senin farkındalığın önce artmış. eşininde vardır bi dönüm noktası mutlaka. bide demiş ya babam bize bişey bırakmadı bende çocuğuma bırakamam diye. bizimde babamız bize bişey bırakamıcak ve biz şu an baya çabalıyoruz bişiler için. bende tam tersi çocuğuma bir şey bile olsa bırakmak istiyorum. inşallah hayırlı evlatlarımız olurda arkamızdan bi dua ederler :)

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Bu akşam iftara 5 kişi misafir ağırlayacağım.
Yine derin dondurucum imdadıma yetişti. Sıfır masraf :KK76:

karamelli_turta karamelli_turta valla bende eşime senin gibiyim turtiş :))
hiç utanmam yok maaş günü bile maaşın yattımı diye sorup dururum sanki adam parayı alıp kaçacak :KK70:
garibim kendinede hiç para ayırmadan ödemeleri yapıp kalanı gönderir
onada lazım oldukça ben veririm atarım hesaptan falan :)
bizim maaşlardan çok bişey kalmıyor ama yinede idare etmeye çalışıyoruz

Siz böyle anlatınca çok gülüyorum kızlar yaa
Sanki gelecekteki hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor
Benimde sizden farkım yok:KK48:

Erkek arkadaşımın arabasın da bir kumbaram var. Her arabaya bindiğimde zorla bir şeyler attırıyorum. Bozuklukları direk atıyoruz zaten
Sonra o kumbaradaki para ile altın alacağız, tamamen geleceğe yatırım yani

Bide pişkin pişkin düğünde takılacak ya zorlanmazsın bu şekilde diyorum :KK70:

Ceteris paribus Ceteris paribus inşallah eşin en kısa sürede düzelir. herşeyin bi zamanı vardır. bayan olarak senin farkındalığın önce artmış. eşininde vardır bi dönüm noktası mutlaka. bide demiş ya babam bize bişey bırakmadı bende çocuğuma bırakamam diye. bizimde babamız bize bişey bırakamıcak ve biz şu an baya çabalıyoruz bişiler için. bende tam tersi çocuğuma bir şey bile olsa bırakmak istiyorum. inşallah hayırlı evlatlarımız olurda arkamızdan bi dua ederler :)
Bakalım artık, ben önce kendim birseyleri yoluna koyayim da sonra bir sekilde eşimde alışacak bu duruma . Yazın çok harcamamiz oluyor, yaz bir geçsin, eylülden itibaren guzel birikimler yapmak istiyorum inşallah 🙋‍♀️

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Bu akşam iftara 5 kişi misafir ağırlayacağım.
Yine derin dondurucum imdadıma yetişti. Sıfır masraf :KK76:

Siz böyle anlatınca çok gülüyorum kızlar yaa
Sanki gelecekteki hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor
Benimde sizden farkım yok:KK48:

Erkek arkadaşımın arabasın da bir kumbaram var. Her arabaya bindiğimde zorla bir şeyler attırıyorum. Bozuklukları direk atıyoruz zaten
Sonra o kumbaradaki para ile altın alacağız, tamamen geleceğe yatırım yani

Bide pişkin pişkin düğünde takılacak ya zorlanmazsın bu şekilde diyorum :KK70:
ooo süpersin kızz sende aşmışın baya :)
aman evin erkeği hanımına bakmak zorunda değilmi dinimizinde gereği bu zaten :)
eee hayatı paylaşmak için evleniyoruz parayıda paylaşıcaz tabisi :D

ooo süpersin kızz sende aşmışın baya :)
aman evin erkeği hanımına bakmak zorunda değilmi dinimizinde gereği bu zaten :)
eee hayatı paylaşmak için evleniyoruz parayıda paylaşıcaz tabisi :KK70:
Sadece onların parasını paylaşsak bizimki yine bizde kalsa :KK70:

Şaka bir yana Henüz Evli değiliz belki ama attığımız her adım aldığımız hediyeler bile geleceğe yönelik artık bizdede

En son Doğum gününde yakasına çeyrek iğneledim adam şok oldu :KK57:
Ama sonra çok hoşuna gitti

İhtiyacı yada bir eksiği yoktu. Gereksiz bir harcama yapmamış oldum

Back
X