- Konu Sahibi karamelli_turta
- #35.461
Güle güle kullan çok güzel. Ben ne zaman bilezik yapsam eşim bir borcu kapatmak için ister o yüzden yapmyorum ama istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan çok güzel. Ben ne zaman bilezik yapsam eşim bir borcu kapatmak için ister o yüzden yapmyorum ama istiyorum
özel sektördeyim bendeMemurum sen ?
ooo süper çok sevindimm canım :)Biz tatil plani yapmaya başladik ama ekonomik bir çadır tatili
Çekirdek ailem ile 2 veya 3 gecelik bir kamp :)
Erikliye olabilir dedik hatta eşim bu plana bayildi.
Eger gidersek Çocuklarla ilk olacak :))ooo süper çok sevindimm canım :)
çok güzel olur valla
bizde bu bayram cundada bir yada iki gecelik kamp tatili istiyoruz :) ilkkk olucak
Sağol inşallah alırsın dicektim vazgeçtimGüle güle kullan çok güzel. Ben ne zaman bilezik yapsam eşim bir borcu kapatmak için ister o yüzden yapmyorum ama istiyorum
Teşekkür ederimmözel sektördeyim bende
bileziğin hayırlı olsun güle güle kullan
Bizim de borcumuz yok çok şükür. Ama birazcık sıkışsa o nakit para olarak görüyor yatırım yapamıyor maalesef.Sağol inşallah alırsın dicektim vazgeçtim
Madem istiyo boşver
Ben bi kere ev için bozdurmuştum
Daha da yeni evliydim
Sıfırlanmıştı
Şimdi tekrar alıyorum
10 yapıp bırakıcam inşallah Allah kısmet ederse
Biz de borç olmadığı için bozdurma korkusu yok
Ohoooo İhtiyacım yok demiyceksin
Direk çeyrek istersen yatar o iş
Bi bileklik beğendim çok güzel hemde sadece bir tane çeyrek altından yapıyorlar falan deyip benim sayfaya attığım resmî gösterip alttan alttan işleyeceksin adamı![]()
Hedefim öyle ama daha o kadar bileziğim yok kiBizim de borcumuz yok çok şükür. Ama birazcık sıkışsa o nakit para olarak görüyor yatırım yapamıyor maalesef.
10 bileziği korumak zor hepsini takacak misin?
Çok isteyince de tepki veriyorlarDesem hemen alır kıyamam yaAlsa da ben hatıra deyip ona dokunmamki
Yatirim olmaz yani benim için.
Eşimden birşey istemem demiştim ya, imam nikahında soruyorlar mehir filan ne istersiniz diye, bende birşey istemiyorum dedim . Hoca ve şahitler bir baktısonra neyse nikah bitti ,Bunca yıllık imamım nikahta mehir istemeyen tek kadınsınız bu evlilik uzun sürer gibi şeyler söyledi. Buna çok inanmıyorum ama isteyen her zaman daha kıymetli sanki biraz kendim de değişsem fena olmayacak
![]()
Tabiki altın isteyip istememekle alakası yok sevginin, ben ailemden böyle gördüm diyeyimÇok isteyince de tepki veriyorlar
Altın istemeyle istememeyle sevginin Tek başına Alakası yok bence
İnsanın genel davranışları değerlendirilir
Ben de istemedim, imam dediki kızım bari 10 tane bilezik iste adettendir. Ben annemin yüzüne baktım, o kafasını sallayinca tamam dediğiniz gibi olsun dedim.Tabiki altın isteyip istememekle alakası yok sevginin, ben ailemden böyle gördüm diyeyim![]()
Kolay gelsin canım, tatlı telâşlar :)Selam kızlar
Sabahtan anneme geçtim, gelin hanımın bohcasina ne koysam derdine düsmus annem, sandığını açtık, epey değerli el işlemeleri var. Ayirdik bir hurç çıktı.
Yemek hazırladık. Eşim geldi, iftarı yapıp doneriz.
Annem ev yoğurdu,çorba ve kavurma ayırdi eve götürmek için.
Burada yerel markette indirim vardı. Stoga Çay, diş macunu, peynir ve salata malzemesi aldım.
Haftaya tatilde olacağımız için bu hafta pek alışveriş yapmam.
Güneş kremi, after Sun, kolonyagi gibi birkaç ihtiyacımı da aradan çıkardım.
Yarın biraz yemek yaparım haftaicine, temizlik kalabilir.