• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz tatil plani yapmaya başladik ama ekonomik bir çadır tatili :p
Çekirdek ailem ile 2 veya 3 gecelik bir kamp :)
Erikliye olabilir dedik hatta eşim bu plana bayildi.
ooo süper çok sevindimm canım :)
çok güzel olur valla
bizde bu bayram cundada bir yada iki gecelik kamp tatili istiyoruz :) ilkkk olucak

Güle güle kullan çok güzel. Ben ne zaman bilezik yapsam eşim bir borcu kapatmak için ister o yüzden yapmyorum ama istiyorum
Sağol inşallah alırsın dicektim vazgeçtim
Madem istiyo boşver
Ben bi kere ev için bozdurmuştum
Daha da yeni evliydim
Sıfırlanmıştı
Şimdi tekrar alıyorum
10 yapıp bırakıcam inşallah Allah kısmet ederse
Biz de borç olmadığı için bozdurma korkusu yok

Sağol inşallah alırsın dicektim vazgeçtim
Madem istiyo boşver
Ben bi kere ev için bozdurmuştum
Daha da yeni evliydim
Sıfırlanmıştı
Şimdi tekrar alıyorum
10 yapıp bırakıcam inşallah Allah kısmet ederse
Biz de borç olmadığı için bozdurma korkusu yok
Bizim de borcumuz yok çok şükür. Ama birazcık sıkışsa o nakit para olarak görüyor yatırım yapamıyor maalesef.
10 bileziği korumak zor hepsini takacak misin?

Ohoooo İhtiyacım yok demiyceksin:KK20:
Direk çeyrek istersen yatar o iş

Bi bileklik beğendim çok güzel hemde sadece bir tane çeyrek altından yapıyorlar falan deyip benim sayfaya attığım resmî gösterip alttan alttan işleyeceksin adamı :KK48:

Desem hemen alır kıyamam ya🤗 Alsa da ben hatıra deyip ona dokunmamki :KK43: Yatirim olmaz yani benim için.
Eşimden birşey istemem demiştim ya, imam nikahında soruyorlar mehir filan ne istersiniz diye, bende birşey istemiyorum dedim . Hoca ve şahitler bir baktı 😂 sonra neyse nikah bitti ,Bunca yıllık imamım nikahta mehir istemeyen tek kadınsınız bu evlilik uzun sürer gibi şeyler söyledi. Buna çok inanmıyorum ama isteyen her zaman daha kıymetli sanki biraz kendim de değişsem fena olmayacak 🤔

Bizim de borcumuz yok çok şükür. Ama birazcık sıkışsa o nakit para olarak görüyor yatırım yapamıyor maalesef.
10 bileziği korumak zor hepsini takacak misin?
Hedefim öyle ama daha o kadar bileziğim yok ki
İnsanalr neler hedefliyor nelerle karşılaşıyor
Önemli gümlerde tabi takıcam
Hırsızlık yok denecek kadar az bulunduğum ilçede
Hatta bir kez bile duymadım altın hırsızlığı
Zaten küçük bir yer
Bi ara kasa almıştık ama Altun’ları bozdurunca iptal ettik
İl ilçe söyleyemicem ama kusura bakma canım
Bi zamanlar baya ifşa olmuştum burada
Kim ne yapsın beni ama küçük yerde yaşayınca adını söylesen tanıyorlar o derece
Derdimi anlatırken bile bdvde akla karayı seçiyorum
Çok nick değiştirdim ettim ama olmuyor
Eski konular gözüküyor
Keşke bu kadar gözönünde olmasaydım

Desem hemen alır kıyamam ya🤗 Alsa da ben hatıra deyip ona dokunmamki :KK43: Yatirim olmaz yani benim için.
Eşimden birşey istemem demiştim ya, imam nikahında soruyorlar mehir filan ne istersiniz diye, bende birşey istemiyorum dedim . Hoca ve şahitler bir baktı 😂 sonra neyse nikah bitti ,Bunca yıllık imamım nikahta mehir istemeyen tek kadınsınız bu evlilik uzun sürer gibi şeyler söyledi. Buna çok inanmıyorum ama isteyen her zaman daha kıymetli sanki biraz kendim de değişsem fena olmayacak 🤔
Çok isteyince de tepki veriyorlar
Altın istemeyle istememeyle sevginin Tek başına Alakası yok bence
İnsanın genel davranışları değerlendirilir

Selam kızlar
Sabahtan anneme geçtim, gelin hanımın bohcasina ne koysam derdine düsmus annem, sandığını açtık, epey değerli el işlemeleri var. Ayirdik bir hurç çıktı.
Yemek hazırladık. Eşim geldi, iftarı yapıp doneriz.
Annem ev yoğurdu,çorba ve kavurma ayırdi eve götürmek için.
Burada yerel markette indirim vardı. Stoga Çay, diş macunu, peynir ve salata malzemesi aldım.
Haftaya tatilde olacağımız için bu hafta pek alışveriş yapmam.
Güneş kremi, after Sun, kolonyagi gibi birkaç ihtiyacımı da aradan çıkardım.
Yarın biraz yemek yaparım haftaicine, temizlik kalabilir.

Cascade_ Cascade_ bileziğin güzelmiş, güle güle kullan. Düğün için ben de kardeşime böyle birşey almalıyım.
sekerim00 sekerim00 ben de kk kullanirdim, birikimi tatil de kullanmak pek mantıklı gelmiyor. Borç ödeniyor ama kendinden alınan borca her zaman sadık kalinamayabiliyor.
T tatlu umarım bir an evvel feraha çıkarsın.
karamelli_turta karamelli_turta ben sana tatil yapacaksın dedim ama dimi :))

Tabiki altın isteyip istememekle alakası yok sevginin, ben ailemden böyle gördüm diyeyim 🙋‍♀️
Ben de istemedim, imam dediki kızım bari 10 tane bilezik iste adettendir. Ben annemin yüzüne baktım, o kafasını sallayinca tamam dediğiniz gibi olsun dedim.
Evlendikten sonra birikimle başladı benim altın sevdam :))

Selam kızlar
Sabahtan anneme geçtim, gelin hanımın bohcasina ne koysam derdine düsmus annem, sandığını açtık, epey değerli el işlemeleri var. Ayirdik bir hurç çıktı.
Yemek hazırladık. Eşim geldi, iftarı yapıp doneriz.
Annem ev yoğurdu,çorba ve kavurma ayırdi eve götürmek için.
Burada yerel markette indirim vardı. Stoga Çay, diş macunu, peynir ve salata malzemesi aldım.
Haftaya tatilde olacağımız için bu hafta pek alışveriş yapmam.
Güneş kremi, after Sun, kolonyagi gibi birkaç ihtiyacımı da aradan çıkardım.
Yarın biraz yemek yaparım haftaicine, temizlik kalabilir.
Kolay gelsin canım, tatlı telâşlar :)

Herkesin imami kadina sormuş da bizimki neden eşime sormuştu ben hiç anlam veremedim.
Eşim dört adet bilezik demişti :))
Bizim altin sevdasi da taa oralardan sanirim.

Back
X