• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar
Temizliğe verdim kendimi :)
Mutfak dolaplarini bosalttim iç dış sildim.
Buzdolabını düzenledim, sildim.
Mutfak ve koridor halılarını yıkadım.
İki makina çamaşır yıkadım.
Salonun camını da silesim var birazdan
Maaşallahin var canım, bu saatte

Selam kızlar
Temizliğe verdim kendimi :)
Mutfak dolaplarini bosalttim iç dış sildim.
Buzdolabını düzenledim, sildim.
Mutfak ve koridor halılarını yıkadım.
İki makina çamaşır yıkadım.
Salonun camını da silesim var birazdan
Maaşallah ellerinize sağlık, haftaiçi bukadar şey yapmam mümkün değil benim 😊

gunaydın kızlar
bugun iş cıkısı bebısımın kıyafetlerini,besık nevresımlerini,benım yeni pıjamaları yıkayacagız ınsAllah :KK200:
aksam etıketlerini kesim dedım tam 2saat sürdü yaa sırtım koptu valla kucucuk bebek seylerine fax gibi kılavuz koymuslar:bicak:
ay bide camasır askm paslanmıstı yenısını aldık bayıldım resmen baya buyuk tam benlik

A
gunaydın kızlar
bugun iş cıkısı bebısımın kıyafetlerini,besık nevresımlerini,benım yeni pıjamaları yıkayacagız ınsAllah :KK200:
aksam etıketlerini kesim dedım tam 2saat sürdü yaa sırtım koptu valla kucucuk bebek seylerine fax gibi kılavuz koymuslar:bicak:
ay bide camasır askm paslanmıstı yenısını aldık bayıldım resmen baya buyuk tam benlik
Ah o klavuzlar..
Bende hepsini tek tek kesmiştim canım:))

kızlar kendınden veya yakınından tecrubelilere bıse sormak ıstıyorum
dogum sonrası hastanede pıjamamı kullanıslı gecelıkmı
bana hep pıjama dedıler 2takım pıjama aldk güzellerden,bide fiyatları pahalı, gecen arkadasım gecelık kullanıslı dedı tekrar ona da para harcamak ıstemıyorum acıkcası hastane için,ev için uygunlardan alim dıyorum yada uygunlardan alırım gece gıyerım orda, masraf yapmım pahalıya dıyorum sizce?

Back
X