- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #35.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok haklisin ben art niyet sezdim henüz not sistemi kilitlenmedi oğlunuz gidip öğretmeniyle konuşabilir...ve ben her zaman sinav notundan en az 10 puan yüksek veririm ders ici notunuÖğrenci sessiz diye yazili notunu göz önünde bulundurmadan ortalamayı düşürmek bence de yanlış. Çocuk çabasını gösteremediyse benimle irtibata geçebilirdi.
Haksiz miyim tatlucum.
Selam kızlar son iş günüm oldukça hararetli geçti.
Tatil dönüşü şirket olarak bizi çok sancılı bir süreç bekliyor, hakkımızda hayırlısı.
Bayram harçlığı vermekten vazgeçti yönetim, patronla da biraz gerildik.
Neyse ki gün bitti.
Yarın maaşlar hesaba geçecek.
Bugün fiziki gram aldım. Haziran icin ilk birikimim olsun. Kuyumcu 22 ayarı komisyonsuz bilezik ile değiştiriyor. Kardeşimin düğüne kadar arada böyle alirim.
Canim istediğim yer ilçe değişikliği yaklaşık 25 km uzakta..havası daha temiz üstelik. O kadar yol oglumla gel git imkansız...Ben vardır hayir diyerek bekleyeceğim bikac ay
Canim esin iyi olsun da bikac ay gec olsun birikimler... Ben de sabit gider gibi düşündüm 150 euro aldimHesap kitap yaptık eşimle, tatil bütçesini belirledik.
Artık gider kalemlerimizde bir de kumbaramiz var :)) pek hevesli eşim, maşallah diyeyim de. Tatil için kullanacağız dedim ya hergun para atıyor.
Bu ay eşimin tedavisi için hesapta olmayan yuklu bir masraf çıktı. Kk ile ödeyeceğiz yarın, bir iki ay daha böyle olacak, sanırım yaz dönemi bu sağlık harcamaları nedeni ile birikim birkaç gramı geçmez.
Evet çocukla zor olabilir, dur bakalım zaman daha güzel fırsatlar çıkarır umarimCanim istediğim yer ilçe değişikliği yaklaşık 25 km uzakta..havası daha temiz üstelik. O kadar yol oglumla gel git imkansız...Ben vardır hayir diyerek bekleyeceğim bikac ay
Sağlık olmadıktan sonra herşey boş ama para olmayınca da sağlık olmuyor.Canim esin iyi olsun da bikac ay gec olsun birikimler... Ben de sabit gider gibi düşündüm 150 euro aldim
Sebebi gun bitti ve yakıt da yok artık. Sanki ödüyor gibi düşünüp euro hesabı açtım attim oraya
Merhaba cnm iyiyim iftara annem geldi . Mutfağı biraz topladım biraz yürüdük eşimle markete uğradık geldik tv izliyoruz
Canım sağol babam kötü en sonunda söylediler açıkça. 8 yıl önce kolon kanserini atlatmıştı o nüksetmiş. Gözümün önünde eriyor çok zor.
ayy canım benım ck uzuldm yaa Rabbım sıfasını versın sınavınızı kolay eylesınCanım sağol babam kötü en sonunda söylediler açıkça. 8 yıl önce kolon kanserini atlatmıştı o nüksetmiş. Gözümün önünde eriyor çok zor.
Ortalaması 84,93 te şu an teşekkür belgesi alabiliyorCanim cok haklisin ben art niyet sezdim henüz not sistemi kilitlenmedi oğlunuz gidip öğretmeniyle konuşabilir...ve ben her zaman sinav notundan en az 10 puan yüksek veririm ders ici notunu
Sağlık olsun Kahvemsim hepsi olur.Hesap kitap yaptık eşimle, tatil bütçesini belirledik.
Artık gider kalemlerimizde bir de kumbaramiz var :)) pek hevesli eşim, maşallah diyeyim de. Tatil için kullanacağız dedim ya hergun para atıyor.
Bu ay eşimin tedavisi için hesapta olmayan yuklu bir masraf çıktı. Kk ile ödeyeceğiz yarın, bir iki ay daha böyle olacak, sanırım yaz dönemi bu sağlık harcamaları nedeni ile birikim birkaç gramı geçmez.
Çok üzüldüm canım, ne diyeyim de sana moral olsun biliyorum kiCanım sağol babam kötü en sonunda söylediler açıkça. 8 yıl önce kolon kanserini atlatmıştı o nüksetmiş. Gözümün önünde eriyor çok zor.
Çok sağol canım aminnnnnniyiniyetli m ne diyeceğimi bilemedim kuzum rabbimden şifalar diliyorum
Herşey Allah'tan sağlık da hastalık da...Çok üzüldüm canım, ne diyeyim de sana moral olsun biliyorum ki
Rabbim şifasını versin, size bağışlasın insallah