• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesap kitap yaptık eşimle, tatil bütçesini belirledik.
Artık gider kalemlerimizde bir de kumbaramiz var :)) pek hevesli eşim, maşallah diyeyim de. Tatil için kullanacağız dedim ya hergun para atıyor.
Bu ay eşimin tedavisi için hesapta olmayan yuklu bir masraf çıktı. Kk ile ödeyeceğiz yarın, bir iki ay daha böyle olacak, sanırım yaz dönemi bu sağlık harcamaları nedeni ile birikim birkaç gramı geçmez.

Öğrenci sessiz diye yazili notunu göz önünde bulundurmadan ortalamayı düşürmek bence de yanlış. Çocuk çabasını gösteremediyse benimle irtibata geçebilirdi.
Haksiz miyim tatlucum.
Canim cok haklisin ben art niyet sezdim henüz not sistemi kilitlenmedi oğlunuz gidip öğretmeniyle konuşabilir...ve ben her zaman sinav notundan en az 10 puan yüksek veririm ders ici notunu

Selam kızlar son iş günüm oldukça hararetli geçti.
Tatil dönüşü şirket olarak bizi çok sancılı bir süreç bekliyor, hakkımızda hayırlısı.
Bayram harçlığı vermekten vazgeçti yönetim, patronla da biraz gerildik.
Neyse ki gün bitti.
Yarın maaşlar hesaba geçecek.
Bugün fiziki gram aldım. Haziran icin ilk birikimim olsun. Kuyumcu 22 ayarı komisyonsuz bilezik ile değiştiriyor. Kardeşimin düğüne kadar arada böyle alirim.

Buna cok sevindim ne var degistirseler ztn o fazlasiyla kar edecek

Artık gider kalemlerimizde bir de kumbaramiz var :)) pek hevesli eşim, maşallah diyeyim de. Tatil için kullanacağız dedim ya hergun para atıyor.
Bu ay eşimin tedavisi için hesapta olmayan yuklu bir masraf çıktı. Kk ile ödeyeceğiz yarın, bir iki ay daha böyle olacak, sanırım yaz dönemi bu sağlık harcamaları nedeni ile birikim birkaç gramı geçmez.
Canim esin iyi olsun da bikac ay gec olsun birikimler... Ben de sabit gider gibi düşündüm 150 euro aldim
Sebebi gun bitti ve yakıt da yok artık. Sanki ödüyor gibi düşünüp euro hesabı açtım attim oraya

Canim esin iyi olsun da bikac ay gec olsun birikimler... Ben de sabit gider gibi düşündüm 150 euro aldim
Sebebi gun bitti ve yakıt da yok artık. Sanki ödüyor gibi düşünüp euro hesabı açtım attim oraya
Sağlık olmadıktan sonra herşey boş ama para olmayınca da sağlık olmuyor.
Biraz ortak birikimimiz vardı tedaviye öyle basladik yoksa çok sıkıntılı olacaktı bizim için.
Benim de günün bitmesine iki ay var. Eylülde yeni günü alırsam çok iyi olur.
Aslında faturalari da ödüyor gibi düşünüp birikime atmak gerek

Sağlık olsun Kahvemsim hepsi olur.

Back
X