• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar koltuklarımı 700 tl ye bulaşık makinamı 250 tl ye orta sehpami 70 tl ye sattık. Yarın bunlar da yeni sahiplerine gidecek. Biz de c.tesi tatile çıkıyoruz araçla karadeniz üzerinden geze geze son durak izmir.
Çok bunaldım. Babam arkasından kızımın sınavı arkasından ev toplama çok yoruldum. Yerimde başkası olsa çok kötü olurdu.
Bana Rabbim güç veriyor. Dualar namaz okuduğum ayetler hergun yaptığım tesbih
Rabbim gücünü artırsın inş canım

Kızlar koltuklarımı 700 tl ye bulaşık makinamı 250 tl ye orta sehpami 70 tl ye sattık. Yarın bunlar da yeni sahiplerine gidecek. Biz de c.tesi tatile çıkıyoruz araçla karadeniz üzerinden geze geze son durak izmir.
Çok bunaldım. Babam arkasından kızımın sınavı arkasından ev toplama çok yoruldum. Yerimde başkası olsa çok kötü olurdu.
Bana Rabbim güç veriyor. Dualar namaz okuduğum ayetler hergun yaptığım tesbih

Ah iyiniyetli adin uzerinde..
Rabbim ferahlik versjn

Sagol Esilacim. Biliyor musun asıl iyiniyetli babamdı bayram günü vefat etti her daim aklımda.

Ee insanin en buyuk eseri evlatlari degilmi
Ne desek ne yapsak bos
Her daim onun kizisin ki bu kdr guclusun

Selam kizlar,
Ben iki gündür stok alışverişi yapıyorum.
Çay, seker zamlari markette fiyatlara hemen yansımış!!!!
Yeni zamlar da kapıda bence.
İnternetten çay, cif, Ariel deterjan ve diş macunu aldım. Bunları çok iyi fiyatlara buldum ve indirim kuponlarım da vardı, oldukça hesapliya geldi.
Fairy elde yıkama, zeytinyağı ve çamaşır suyu da baktım, onları da yarin yerel marketten alacağım.
Dondurucuya başlayana kadar stoklanacak birkaç ürünü daha aradan çıkartmak niyetindeyim.
Elektriğe de zam geliyormuş, haftasonu utuyu de yapayım :)))

Selam kizlar,
Ben iki gündür stok alışverişi yapıyorum.
Çay, seker zamlari markette fiyatlara hemen yansımış!!!!
Yeni zamlar da kapıda bence.
İnternetten çay, cif, Ariel deterjan ve diş macunu aldım. Bunları çok iyi fiyatlara buldum ve indirim kuponlarım da vardı, oldukça hesapliya geldi.
Fairy elde yıkama, zeytinyağı ve çamaşır suyu da baktım, onları da yarin yerel marketten alacağım.
Dondurucuya başlayana kadar stoklanacak birkaç ürünü daha aradan çıkartmak niyetindeyim.
Elektriğe de zam geliyormuş, haftasonu utuyu de yapayım :)))

Ayni seyleri dusundum en azindan tatil bavulunu utuleyecegim
Cay zammi oldugu gun tarhanalik malzeme siparis vermistim hemen sanal markete ekledim ertesi gun urun bile yoktu.
Receller icin ilave sekerde aldim.
A101 de bir kac urun gozume kestirdim onlari alacagim

Gunaydinn herkese...
Stoklara he zaman eklemek faydalı bir yandan tüketiyoruz zaten..

Bu ara özellikle peynir kasar fiyatinda artış cok fazla
Bu ay birim yerine stok yapacağım ben.
Dediğin gibi bir yandan da tüketiyoruz zaten.
Şirketin yemekhanesi için alışveriş yaptigimiz firmadan fiyat aldık. Piyasaya göre epey uygun.
Beyaz peynir ve kaşarı 5er paket sipariş verdim.
Atarım dolaba birsey olmaz.

Back
X