- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #55.641
emin degılım ama buyuk ıhtımal oyle bozulur cnmVayyy çok karlı
Peki satarken çeyrek gibimi oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emin degılım ama buyuk ıhtımal oyle bozulur cnmVayyy çok karlı
Peki satarken çeyrek gibimi oluyo
Öyle bozuluyoremin degılım ama buyuk ıhtımal oyle bozulur cnm
Bende günlük kullanım için bileklik istiyordum ama artık çok pahalandı altin alamamemin degılım ama buyuk ıhtımal oyle bozulur cnm
benim için altın artık kaf dağının arkasındaBende günlük kullanım için bileklik istiyordum ama artık çok pahalandı altin alamam
Özellikle samanyolu bilekliklerde gözüm vardi
Canim güle güle kullan mopunu.selam kızlar
mopuma kavuştum
sabah evden çıkarken dedim bir bakayım belki market açıktır, yine 9 da açılmaya başlamışlar.
mop, 2 tane tereyağı, 2 tursil, 2 vernel, 1 zeytin alıp eve bıraktım.
şirketin yanında da A101 var, buradan da yedek bezlerini, tereyağı, zeytin aldım.
şarküteriye de uğradım biraz kahvaltılık, yeşillik ve meyve aldım.
yine gitti paracıklar.
Menü süper cnm,Hayırlı sabahlar kızlar
A101 e gidip tereyağını aldım
Anneme de tursilleri aldım
Anneme getirdim
Akşam menüsü
Sebze çorbası
Fırında sebzeli tavuk incik (patates kabak soğan)
Erişte
Yoğurt
İçecek
Güllaç
Sen bahsedince gidip bulup ben de aldım canım. Temizlik daha kolay olacakGece sepete attım ama PTT kargo teslimatı geç oluyor, öğlene kadar yetisemezsem online alacağım. Sağol canım.
güle güle kullanalım inşallahSen bahsedince gidip bulup ben de aldım canım. Temizlik daha kolay olacak![]()
Canim güle güle kullan mopunu.
Stoklar da iyi olmuş.
Güle güle kullanselam kızlar
mopuma kavuştum
sabah evden çıkarken dedim bir bakayım belki market açıktır, yine 9 da açılmaya başlamışlar.
mop, 2 tane tereyağı, 2 tursil, 2 vernel, 1 zeytin alıp eve bıraktım.
şirketin yanında da A101 var, buradan da yedek bezlerini, tereyağı, zeytin aldım.
şarküteriye de uğradım biraz kahvaltılık, yeşillik ve meyve aldım.
yine gitti paracıklar.
Hep kafalarda aynı sorular, düşsün beklerken daha da çıkarmışBir-kac çekmece vardi döktüm temizledim atılacak olanları attim. Klasik günlük ev isleri camasir vs. Derken bu saat oldu...Dinlenip sonrasında iftar hazırlığı yaparim..
Piyasaları takıp ediyorum altin 400 e geldi neredeyse...Bu virüs biterse aşağı yönlü bir eğilim gösterir mi acaba diyorum.
Çok güze l oluyor canım bizimkiler bayıla bayıla yediler afiyet olsun.Ne yapsam ne yapsam derken hamburger menü yapmaya karar verdim inşallah güzel olur. Hamburger ekmeğim mayalanıyor şimdi.
Hamburger
Soğan halkası
Kızarmış patates
King boy ayran![]()
İnşallah canım. Kahvemsim bunun yedeklerini nerden alacağız? 101 de vardı keşke alsaymışım. Kolay buluruz umarım.güle güle kullanalım inşallah