kızlar annem nasıpse bayrama evıne gecıcek. zaten zor duruyordu cok bunaldı temızlık yapan ablayı cagırmayalım vırusten dolayı dedım. az evvel dusundum ama cocukla cok zor olacak o odadan o odaya. 10 aydır gıdılmedi ev toz camlar balkonlar fena.yapmaya yaparız da cocuk perısan olacak en ıyısı cagıralım dıyorum

Günaydınlarrr

Bende günlük kullanım için bileklik istiyordum ama artık çok pahalandı altin alamam
Özellikle samanyolu bilekliklerde gözüm vardi
benim için altın artık kaf dağının arkasında 😁
Bu rakamlarla hiçbir şey alasım yok gram bile sanki alırsam düşecek canım sıkılacak gibi. Yazı atlatmadan sanırım hiçbir şey almam

selam kızlar
mopuma kavuştum:KK36:
sabah evden çıkarken dedim bir bakayım belki market açıktır, yine 9 da açılmaya başlamışlar.
mop, 2 tane tereyağı, 2 tursil, 2 vernel, 1 zeytin alıp eve bıraktım.
şirketin yanında da A101 var, buradan da yedek bezlerini, tereyağı, zeytin aldım.
şarküteriye de uğradım biraz kahvaltılık, yeşillik ve meyve aldım.
yine gitti paracıklar.

selam kızlar
sabah evden çıkarken dedim bir bakayım belki market açıktır, yine 9 da açılmaya başlamışlar.
şirketin yanında da A101 var, buradan da yedek bezlerini, tereyağı, zeytin aldım.
yine gitti paracıklar.
Canim güle güle kullan mopunu.
Stoklar da iyi olmuş.

Hayırlı sabahlar kızlar
A101 e gidip tereyağını aldım
Anneme de tursilleri aldım
Anneme getirdim

Akşam menüsü

Sebze çorbası
Fırında sebzeli tavuk incik (patates kabak soğan)
Erişte
Yoğurt
İçecek
Güllaç
Menü süper cnm,
Aldıklarını da güle güle kullan 😊

Bir-kac çekmece vardi döktüm temizledim atılacak olanları attim. Klasik günlük ev isleri camasir vs. Derken bu saat oldu...Dinlenip sonrasında iftar hazırlığı yaparim..

Piyasaları takıp ediyorum altin 400 e geldi neredeyse...Bu virüs biterse aşağı yönlü bir eğilim gösterir mi acaba diyorum.

selam kızlar
yine gitti paracıklar.
Güle güle kullan
Stoklar bereketli olsun 👍

Bir-kac çekmece vardi döktüm temizledim atılacak olanları attim. Klasik günlük ev isleri camasir vs. Derken bu saat oldu...Dinlenip sonrasında iftar hazırlığı yaparim..

Piyasaları takıp ediyorum altin 400 e geldi neredeyse...Bu virüs biterse aşağı yönlü bir eğilim gösterir mi acaba diyorum.
Hep kafalarda aynı sorular, düşsün beklerken daha da çıkarmış😅

20200507_143835.webp
20200507_143022.webp
20200507_142656.webp
20200507_134936.webp
20200507_134810.webp
20200507_134447.webp
20200507_134434.webp

İlk defa oklava ile börek açma deneyimim
😀😊

Ne yapsam ne yapsam derken hamburger menü yapmaya karar verdim inşallah güzel olur. Hamburger ekmeğim mayalanıyor şimdi.

Hamburger
Soğan halkası
Kızarmış patates
King boy ayran 😂😂
Çok güze l oluyor canım bizimkiler bayıla bayıla yediler afiyet olsun.

Back
X