• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın, hoşgeldin, gitmişsin gelmişsin, ben çok uğrayamıyorum bu aralar, çok yoğunum 😅
Yarın sabah eve dönüp işe başlayacağım inşallah, çok şükür 😅 çocukları nE yapacağım belli değil 😬kreş açılıyor yarın ama cesaret edip gönderemem, oğlanları babaya verip, kızımı ofise götüreceğim galiba ☺

Burada arkadaşlarların elektrik 900 e kadar gelen var 😬, ısıtıcı, termosifon vs çok yakıyormuş, su da bahçe sulama, balkon yıkama vs çok geliyormuş, yandık 😅
Benim 2 ay önce elektrik faturası 180 idi geçen ay 138 şimdi 132
Acaba 100 'ün Altına düşer mi diye düşündüm 😂😂😂😂😂

Kızlar bakın emlakçı sitesinde yayınlamış
kronikuykucu kronikuykucu

Eklentiler

• IMG_20200531_101203.webp
    IMG_20200531_101203.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 58
Mutfak camından içeri muhabbet kuşu girdi.
Geldi kafama kondu😱
Şimdi de Mutfak dolabının tepesinden bana bakıyor.
Eşim kapat cami gitmesin, bakarız ona diyor 🤣
Ayyyy bizim de balkonda sandalyenin üzerine gelip kapıdan bakıyorsu🥰🥰🥰

Aaa bu gerçek mi. Konut kredisi için mi 😱😱 çok iyi eğer bu kadar düştüyse
Ayyyyy inşallahhhhh gerçek olur yaaaa dimi çok iyi faiz oranı🤲🤲🤲🤲
Bu görüntüyü olduğum bolgedeki en bilinen emlakci paylaşmış.
Dün gelen borosurde başka bir firma yine aynı oranları yazmıştı.
İnternette kamu bankalarının açıklayacağı taslak diye bir yazi dolanıyor orada da oranlar böyle.
Bu hafta bankalar açıklama yapar, muhtemelen böyle olacak ki herkes ona göre onceden hazırlığını yapiyor

Günaydın kızlar kahvaltı hazırlayacağım sonra valiz toplar anneme giderim artık annemde yasayacağız mesai başlıyor oğlana bakacak.Eşim gelince evi toparlarız taşınırız inş🤲Pazarteside tayin belli olsak keşke beklemek belirsizlik çok sıktı
Hakkınızda hayırlı neyse o olsun 😊

İnternette kamu bankalarının açıklayacağı taslak diye bir yazi dolanıyor orada da oranlar böyle.
Bu hafta bankalar açıklama yapar, muhtemelen böyle olacak ki herkes ona göre onceden hazırlığını yapiyor
Ayyyy inşallahhhh yaaaaa👍👍👍

Bi de şöyle birşey sormak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı

Benim oturduğum semtte evler 250 binden aşağı değil en iyi ihtimal ve benim hemen hemen 50000 tl peşinatım var

Ben şöyle birşey düşünüyorum tabi daha eşimle konuşmadık

Yeni yerleşim yerinde yapılan sıfır 2+1 evler 120 bin civarı yaklaşık aylık kirası ise 900 tl ben kendim çok zor sokmadan 70 bin civarı kredi çeksem 5 yıllık filan ortalama ödemesi 1200 civarı olur ve üzerine 300 koyup o evi de kiraya versem daha iyi olur mu acaba

Günaydın kızlar kahvaltı hazırlayacağım sonra valiz toplar anneme giderim artık annemde yasayacağız mesai başlıyor oğlana bakacak.Eşim gelince evi toparlarız taşınırız inş🤲Pazarteside tayin belli olsak keşke beklemek belirsizlik çok sıktı
Hadi hayırlısı
Güzel haberlerini bekliyoruz

Benim oturduğum semtte evler 250 binden aşağı değil en iyi ihtimal ve benim hemen hemen 50000 tl peşinatım var

Yeni yerleşim yerinde yapılan sıfır 2+1 evler 120 bin civarı yaklaşık aylık kirası ise 900 tl ben kendim çok zor sokmadan 70 bin civarı kredi çeksem 5 yıllık filan ortalama ödemesi 1200 civarı olur ve üzerine 300 koyup o evi de kiraya versem daha iyi olur mu acaba
Oturdugunuz ev size aitse mantıklı
Değilse önceliğin oturacagin evi almak olmalı bana göre

Umarim yapılandırma şansı bize de verirler 0.74 çok iyi bir oran eğer faydalanabilirsek.
Mutkaka yaz kahvemsi herhangi birşey duyarsan 😉

Kendi evinizde misiniz şu an, kira ise bence olmaz.

Back
X